RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

zzaa -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:18:13)

Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se setam po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznasetavme, so grenje ne sme pocnale uste.

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:20:25)

jas uste na kratki se setam po doma,

е ззаа сега ме смрзна,какви кратки ,јас боди,хулахопки,дебели тренерки,на раб со подебелко палтенце,ааааа јас со кратките се поздравив до мај [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:32:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se set__am po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznaset__avme, so grenje ne sme pocnale uste.

Хехе, ете што е младоста [sm=smiley1.gif]
Јас сум зимулива, отсекогаш сум таква, додека мм зима-лето се на кратки ракави оди по дома, кога го гледам уште повеќе се смрзнувам [sm=smiley36.gif]

Аннет, поздрав и од мене и до ќеркичката [sm=smiley1.gif]

zzaa -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:32:59)

Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.

Мамичка85 -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:40:49)

Epa nie pocnavme malce so klima da se greeme oti ova barakive vo Radisani furi od site strani a baska jas sega ne osekam ko [sm=nosecka.gif] de mi e toplo de ladno de i dvete nikoj nemoze da me razbere pa ni jas samata [sm=smiley36.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 15:44:39)

ООоооххх кооонечно да здивнам.
Денес генералка на работа праевме, крокодили ни излегоа од зад бироата [sm=smiley36.gif]
Ама сега како сме се наместиле, дури сега од нет нема да се симнуваме [sm=smiley36.gif]

Ајде земам од кафињата погоре, денес убав одмор да тргнам па два дена ајвар правење ме чека [sm=hudicek1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 8:37:26)

Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа [sm=smiley13.gif] ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама [sm=smiley36.gif],па чизми со крзненце [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање [sm=smiley2.gif] ,ајде да ве освестам
[img]http://www4.slikomat.com/13/1005/rrj-Hot-Co.jpg[/img]
ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
[img]http://2.bp.blogspot.com/_ngbXlmDaiYg/S-EwjOyuSOI/AAAAAAAAAmI/p4UZDl50TI0/s1600/Wedding+Anniversary+Cupcakes.jpg[/img]

deluxe -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 13:14:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.

Potpis!!! isti sme zzaa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 13:15:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа [sm=smiley13.gif] ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама [sm=smiley36.gif],па чизми со крзненце [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање [sm=smiley2.gif] ,ајде да ве освестам
[img]http://images4.fanpop.com/image/photos/24500000/Hot-Coffee-coffee-24525831-1024-768.jpg[/img]
ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
[img]http://2.bp.blogspot.com/_ngbXlmDaiYg/S-EwjOyuSOI/AAAAAAAAAmI/p4UZDl50TI0/s1600/Wedding+Anniversary+Cupcakes.jpg[/img]

Ajde da vi se mnozat godinite zaedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 13:20:34)

Добар ден женски!

Мами ејнџлс, да ви се множат годините исполнети со многу љубов и само убави нешта [sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif]

И јас бев надвор, убаво е на сонцето, за утре најавуваат барем малку потопло, па ќе видиме.

Убав викенд на сите !

zzaa -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 13:52:04)

mommy_angels RR Neka vi se mnozat godinite zaedno, da si docekata dlaboka starost, i samo sreka da ve prati vo zivotot, pa narednata godina so brace ili sestricka da ja izrauvate malata.A i bogami se ispotiv koga procitav kolku si naoblecena[sm=jezicek.gif].
Imajte ibav vikend zenski.

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 13:52:13)

Честитки мами, нека се множат могу години така златни [sm=bravo.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 15:48:49)

Честитки мами ејнџлс да ви се множат годините во најголема среќа и љубов!

Жени бе ај помагајте, имам 60 кила пиперки за лупење [sm=smiley36.gif]
Ај па после кафе честам [sm=smiley36.gif]

Carrie RR -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 16:34:31)

Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Јас денес тригодишнина со дечко ми [sm=smiley36.gif]

Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 18:51:10)

Честито мами ејнџелс нека ви се множат годините поминати заедно. Палешка морална поддршка имаш, ама само кафе?? Дај бар по едно лепче со ајварче, сиренце сами ќе си донесиме[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (5.10.2013 22:54:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR

Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Јас денес тригодишнина со дечко ми [sm=smiley36.gif]

Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот [sm=smiley36.gif]

Aaa на истиот ден,да ви се множат годините поминати заедно,а не е лошо и вие да се множите [sm=jezicek.gif]
Фала ви женски ,јас само да видам што правите и отидов на финале од прославата

Felly RR -> RE: РР Кафемат (6.10.2013 9:55:32)

Честитки, мами ејнџлс!!! [sm=smiley27.gif]
Еве, јас да ве почестам ајварче, ние вчера до завршивме.
[img]http://cdn.popara.mk/wp-content/uploads/2011/09/ajvar.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (6.10.2013 12:42:06)

Zenski imam edno prasanje,dali moze prokeljot da se zamrzne?? i po potreba da se koristi??
ajjj felly ajvarce a?nie naredniot vikend ke go pravime

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (6.10.2013 13:18:16)

Ааа од кога немам мацнато топло ајварче,така од шерпата,мх,мх за мераци,А се разбуди пред сонцето,светло палевме дека не се видеше,па видете вие сега колку беше саат,среќа што сега еве 2 саати спие па фатив нешто по дома,убав ден,а? Само уште да имав време за шетање

elenak -> RE: РР Кафемат (7.10.2013 15:45:07)

Што е ова, никој денеска не е расположен за муабетење и кафесување? Јас испив две кафиња, денеска сум ептен заникаде. И глава ме боли и стомак, ужас. Арно оти си направив ручек вчера, па сега си одмарам. Се надевам и ѕверчево ќе поспие, ќе се смилува.[sm=smiley36.gif]
Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи! [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (7.10.2013 16:39:30)

Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи! user posted image

И времето надвор само за куцкање [sm=smiley36.gif]
Јас неможам да платам и овие што ги имам,а од градинка па ми испорачаа дупла уплатница [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ,ме убедуваат дека таа платената ми била за септември [sm=smiley29.gif],оф боже дури се разбравме [sm=hudicek1.gif]
Туку ајде навистина по едно кафенце да голтнеме,а и благичко (леле незнам што ми е во последно време,ама умрена сум по благо,само на тоа мислам )
[img]http://cache.boston.com/bonzai-fba/Globe_Photo/2011/12/14/globephoto__1323839638_3857.jpg[/img]
[img]http://images.idividi.com.mk/images/chocolate_cake.jpg[/img]

mama_06 -> RE: РР Кафемат (7.10.2013 18:39:32)

Бугарски, ма немој...
[img]http://www4.slikomat.com/13/1007/7td-Untitl.jpg[/img]

Bethany -> RE: РР Кафемат (7.10.2013 21:55:03)

[sm=smiley36.gif] Мама_06, ме изнасмеја . Па баш, бугарски , нема врска [sm=smiley36.gif]

Туку, женски навистина тивко тука, ај почастете нешто, или сакате јас да ве послужам со ајвар и сиренце, сега јадам [sm=zmeden2.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (8.10.2013 10:16:07)

Нема ве па ве нема.... [sm=zmeden2.gif]

Ајде повелете на кафенце, бирајте какво сакате, сум расположена за правење од сабајле [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.holbrooksonline.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/different-types-of-coffee1.jpg[/img]

Тмурно надвор, небо се спушти до земјата ми се чини, па и некоја маглааа.... [sm=smiley21.gif] Само за надвор е на топло да си седиме... а уште зима не е дојдена... [sm=smiley24.gif]
Ајде да не расипувам расположението, се нешто има своите убавини, сега повеќе ќе се гушкаме со најмилите [sm=9nebesa.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (8.10.2013 15:36:26)

Јас и така ладно кафе пијам, ќе се почестам.
А mommy_angels бре ме уби со тортава, сега што ќе правам со себе незнам...леле ѓоа трудна жена сум се направила [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>