|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
21.10.2013 8:53:06   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojki,ajde kafeeeee
Nie kolektivno doma sme nastinati,mazive otidoa sekoj po svoj pat samo jas dremam doma I besna sum,utrovo vo shkoloto na G nemashe parno a nemalo ni do segauser posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.10.2013 9:19:08 >

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 551
21.10.2013 8:54:24   
Tanjat7880
E sega navistina ne mi e jasno zoshto neizleze kafeto moe?!user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 552
21.10.2013 9:13:30   
Felly RR
Тања не ти е во јпг формат. Значи линкот кога ќе го вметнеш овде во постот, види дали ти завршува на .jpg .png .gif и сл. Мора да е таков за да излезе сликата.
Добро утро, девојки, јас без поздрав, се затрчав одма за да помогнам, не за друго, туку ми се пие кафе. user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.10.2013 9:15:37 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 553
21.10.2013 9:21:28   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

E sega navistina ne mi e jasno zoshto neizleze kafeto moe?!user posted image

Па си ни подметнала горко кафе. Јас му ставив шеќер и гледај сега што убаво е.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 554
21.10.2013 9:23:41   
Tanjat7880
Eve Felly se trudam takov format da vi turam no nesaka paste da mi napravi,zalam ostanavte bez kafe utrovo:)

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 555
21.10.2013 20:13:26   
paranoid
Знам дека темата не соодветна, се извинувам ама незнаев каде да пишам...

Дали некој знае број во Козле, на бројот од централата што го имам и кој го користам за контакт веќе 3 години, цела недела ѕвони ама никој не се јавува?
Бројот што јас го имам е 02 3085761

Непосредна врска до пораките: 556
21.10.2013 21:07:16   
Felly RR
параниод, еве и тука го префрлив постот, па кој има број сигурно ќе ти пише.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.10.2013 21:08:11 >

(Одговор на членот paranoid)
Непосредна врска до пораките: 557
22.10.2013 11:27:50   
Mihaela 2010
user posted image
user posted image

Bethany ajde razmrdaj se,ne tuku se zaliuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 558
22.10.2013 11:35:38   
Bethany
хехехе е Михаела, ме насмеја, ете па стварно ме размрда кафенцево и тортааа.
Фала user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 559
23.10.2013 14:13:27   
Snowhite RR
Добар ден жени, колку е убаво што сонцево уште не' дружи, вчера така непланирано се најдовме со другарка ми и си пиевме заедно кафенце, се прошетавме, денеска додуша мм и М си се прошетаа, се повозија со точакот, а јас морав да седам дома зашто Ј заспа кај 11,30 и еве ја уште спие нема абер да стане. Туку ај да не се жалам, крајот не ми се најдува, ако не спие оти не спие, ако спие оти толку спиеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 560
23.10.2013 14:27:34   
mommy_angels RR
Добар ден,навистина убав ден,јас и А си се изигравме со топка во дворче,па малку боевме надвор на сонценце и еве дете спие веќе дваусаати,мајка зготви,излечи главоболка со аналгинче и кафенце и сега уживам со нозе у вис user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 561
24.10.2013 8:04:17   
Tanjat7880
Dobro utro,neznam dali ovoj pat ke go pogodam kafeto no eve ke se obidam pak.
Kako ste devojki,shto ima novo,jas sum isponastinata I virosana,edvaj glavata ja drzam na rameniciuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.10.2013 8:50:28 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 562
24.10.2013 8:05:02   
Tanjat7880
user posted image user posted image user posted image pak nishto,stvarno neznam kade greshammmmm

Непосредна врска до пораките: 563
24.10.2013 8:42:36   
Mihaela 2010
Nema veze Tanja isto ko da si ne pocastila,bitno imas volja da pravis kafe po sabajle...user posted image
JAs smrznata po sabajle,a citam na net ke imame leto do krajov na mesecov ,a bogami utrava i vecerite se ladni..
jas vcera pak rabotno,ni stigna konecno tv komodata i premestaj si pravevme na dnevnata i kooonecno dojde super,starata mi e na prodazba pa sega ako se prodade super ako ne ide kaj moite...

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 564
24.10.2013 8:55:59   
Bethany
Добро утро женски!

ТањаТ, ти ја уредив сликата, не ти излегува бидејќи не беше во јпг. формат ( на крајот на линкот има ознака .јпг), па ти ја ставив преку сликомат.

Мене па некои чудни болки во стомакот, јајниците, бубрезите, не знам ни самата каде, ама ме мачат, не знам да не настинав или што ќе да е работата user posted image
Изгледа сум за едно чајче, па е некој за нека повели
user posted image

Ааа Михаела, честитки за новата комода, што убаво така кога се подновиш и си задоволен user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.10.2013 9:02:49 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 565
24.10.2013 9:06:39   
Mihaela 2010
Ааа Михаела, честитки за новата комода, што убаво така кога се подновиш и си задоволен

Ahh fala da vi se vrakja,samo sto mene tolku mi se smaci vekje nekolku meseci bevme haos doma,taka da nemase prostor za raduvanje,tuku se bese samo sreduvanje,cistenje,preureduvanje,ama konecno ete se si dojde na svoe mesto,pa moze ke se raduvam posle nekolku denauser posted image

Непосредна врска до пораките: 566
24.10.2013 9:10:26   
Tanjat7880
user posted image
Aj da probam,mozda so dorucekov ke mi uspeeuser posted image
Mihaela,turaj slika na OGLASI tuka da vidime shto e I kolku e,mozda bash na nekoja I treba toa shto tebe ne ti treba...a da,so zdravje da si koristite se shto ste si kupile I namestile

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.10.2013 9:24:39 >

Непосредна врска до пораките: 567
24.10.2013 9:11:09   
Tanjat7880
user posted image user posted image user posted image ke se ubijammmm

Непосредна врска до пораките: 568
24.10.2013 9:25:33   
Bethany

Ајде, ајде не се убивај, види што убав доручек си спремила, јас само го ставив на масата user posted image

Непосредна врска до пораките: 569
24.10.2013 9:33:01   
Mihaela 2010
Ee bivase vakov dorucek da stavis?ligi mi potekoa,a sum samo na bejk rols...
Pa moze da stavam slika,samo ne veruvam deka ke ja saka nekoj,taa e ubava no e glomazna,ja kupiv pred 5-6 god od Doma Mebel,na vremeto bese naj ubava,ama deka si zafakja prostor si zafakja,jas od tie pricini i ja trgam,da imam prostor vo dnevna

Непосредна врска до пораките: 570
24.10.2013 9:39:36   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Ајде, ајде не се убивај, види што убав доручек си спремила, јас само го ставив на масата user posted image

Ti Bethany DENES I DNEVNICA KE ZARABOTISH SHTO RABOTISH ZA MENE CELO UTROuser posted image
Ajde Mihaela cekame ponuda,kakva e takva e za sekoja stoka ima mushterija,samo napred!

Непосредна врска до пораките: 571
24.10.2013 15:36:08   
mommy_angels RR
добар ден,еве ме и мене ,ненаспана и нервозна user posted image ,тоа излегувањето на запчиња мене почна да ме нервира,а не па дете user posted image .... кофеинот за сега си врши работа,ама за до крај на денот не гарантирам... а некако чувствувам дека и вечер ќе биде исто user posted image
Ај нешто за живци,некаде слушнав една чаша требало да се испие околу 5 попладне,за да ти делува на опуштање навечер пред спиење
user posted image

Непосредна врска до пораките: 572
24.10.2013 22:57:09   
Felly RR
Мами, ајде за пред спиење да се заблажиме малку.
user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 573
24.10.2013 23:08:24   
Snowhite RR
Ех Felly RR што ти требаше сега бајадера па, нешто најмногу што мразам, ич, ама ич не сакам бајадерче, затоа сега ќе прошуркам во фрижидерот да си најдам нешто благичко, а оваа бајдерава земи си ја таму не ја сакаме

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 574
25.10.2013 7:52:26   
mommy_angels RR
Фели за добра ноќ не фатив,ама со утринското кафе што убаво ми дојде,таман и на Сноувајт деЛот за мене

Добро утро жени,планови за денес што,како? Јас одам на стара и бркам нова работа

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?