|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
14.10.2013 11:04:27   
elenak
Делукс мислев ќе ти ставам кафе вечер да ти се најде за утре.user posted image Ама што спиеш до касно тогаш ќе се потрудиме да не биде ладно кафето.
Ана Моли и ти ли како мене спиеш? Труп.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 501
15.10.2013 8:31:08   
mommy_angels RR
Делукс си чека кафето user posted image ,јадна жена нерасонета,од утре па вари си сама оти ако чекаш на овие спанки тешко тебе
user posted image
Ајде повели од мене

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 502
15.10.2013 8:40:09   
Bethany
Ако ја нема Делукс, јас да си се напијам, а? user posted image
Добро утро женски!
Какви црни спанки, станав рано, рано. Уште џамијата не запеала user posted image
Се уште сум добра, криза ќе ме фати некаде попладне, ќе спијам заедно со синче, ручекот сам ќе се направи user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 503
15.10.2013 8:58:57   
Tanjat7880
user posted image
Pa ja nema,normalno,ceka ona kompleten tretman a ne samo kafe!
Eve od mene ti e doruceceto,se nadevam po merak ti e Deluxe,ako fali neshto vednash ke prituram,ne e problem nikakoFuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 504
15.10.2013 9:35:25   
Martins mom
Епа притурај, ич не чекај. user posted image Ај да ѕирнам шо правите дури М гледа Дора или Диего, појма неам што е, ама знам дека тоа е слободно време за мене....бар да траеше саат и полuser posted image user posted image Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинекологuser posted image Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денотuser posted image Рано ми е за раѓање стварноuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 505
15.10.2013 9:46:50   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Епа притурај, ич не чекај. user posted image Ај да ѕирнам шо правите дури М гледа Дора или Диего, појма неам што е, ама знам дека тоа е слободно време за мене....бар да траеше саат и полuser posted image user posted image Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинекологuser posted image Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денотuser posted image Рано ми е за раѓање стварноuser posted image

A koga ti e terminot Martins mom?Koga ti e zakazan sledniot pregled?Probaj dva tri dena EXTRA odmor pa vidi kako ke ti reagira teloto I sepak ova obavezno da go kazash na sledniot piregled

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 506
15.10.2013 9:48:10   
mommy_angels RR
Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинекологuser posted image Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денотuser posted image Рано ми е за раѓање стварноuser posted image

Мартинс мам оди ако навистина е рано,најверојатно ќе ти даде некоја терапија,може ќе ти ја зголеми дозата на магнезиум или нешто слично
Ништо Тања ни со доручекот не ја привлековме
Бетани сркни го кафето,камен ладно стана

Непосредна врска до пораките: 507
15.10.2013 9:57:36   
Martins mom
На 27 октомври влегувам во 9-тиuser posted image Имам уште 2 недели, молам бога само да ги истуркам. Ќе пробам денес да одмарам, па ако и во тој случај не престанат контракциите-одам обавезно. Поздрав женскиuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 508
15.10.2013 16:46:51   
deluxe
user posted image user posted image user posted image Женски алал да ви е стварно со кафенцето и појадокот,се супер приготвено,само што јас не успеав да ве зирнам сабајлечки,не дека се успав многу,туку немав време од трчкање по дома,учевме песничка,пишувавме домашна итн,итнuser posted image user posted image ајде сега јас нешто да ве почестамuser posted image
мартинс мам не се плаши од контракциите,матката си реагира како што и налага природата,се спрема за пораѓај,нормали се тие лажните контракции во тој период.Инаку и јас бев на штрек цело време со тие контракциите до 9ти месец ,очекував веднаш штом влезам во 9ти да се породам,арно ама за малку почнав и 10ти user posted image user posted image го надносив 5 денаuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 15.10.2013 16:50:26 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 509
15.10.2013 23:36:01   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Pa ja nema,normalno,ceka ona kompleten tretman a ne samo kafe!
Eve od mene ti e doruceceto,se nadevam po merak ti e Deluxe,ako fali neshto vednash ke prituram,ne e problem nikakoFuser posted image

Аууу, Тања!!! МОже за мене тавата, ептен ме бендиса! Не сакам од доручекот и онака се изладил веќе, ама една ваква тава може. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 510
15.10.2013 23:54:49   
elenak
Фели ако најдеш земи и за мене една. Јака е!
Јас ставам кафе за делукс, ветено си е ветено.
И немој да си кажала дека е изладено, глеј како чади.user posted image
user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 511
16.10.2013 0:31:26   
Snowhite RR
Ауу кафе на полноќ, некој мисли да стражари до сабајле?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 512
16.10.2013 7:57:25   
Tanjat7880
Cekaj,cekaj,eve stignaf Deluxe,ostaj kafeto na Elenka od nokta eve edno 4 taze smuckani
user posted image
E taka,ima I za ovie drugive,izvolte!
Tavata ne ja davam Felly,nemozeuser posted image
I imajte ubav dennnnn

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 513
16.10.2013 8:23:45   
mommy_angels RR
хахахахах бре женчиња,добро ви утро ,ме изнасмеавте со кафето,Делукс на мака не стави user posted image ,земам и јас едно Тања ,па покасно ќе послужам доручекот,не друго рано ќе јадете ,па пак ќе барате после user posted image

Непосредна врска до пораките: 514
16.10.2013 11:48:53   
miana
Кај сте бе жени? некако слабо акти
вни деновиве..
Јас сум гроги,многу лошо ми започна денов ,ми се спие,ми се плаче user posted image
Немам каде да си направам кафе ( шпоретчево рикна ) ајде ставајте да се расонам...

Непосредна врска до пораките: 515
16.10.2013 12:54:41   
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Cekaj,cekaj,eve stignaf Deluxe,ostaj kafeto na Elenka od nokta eve edno 4 taze smuckani
user posted image
E taka,ima I za ovie drugive,izvolte!
Tavata ne ja davam Felly,nemozeuser posted image
I imajte ubav dennnnn

Тања ме погоди в срце со кафенцево,ухуху со убаво ќе ме расони.ЕленаК твоево за покасно жешко е сега да се изладиuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 16.10.2013 12:56:39 >

Непосредна врска до пораките: 516
16.10.2013 15:26:52   
elenak
Добар дееееннн! Сега стасувам да ве ѕирнам, мене ручекот ќе ми се падне да го сервирам изгледа.user posted image Почекајте да се допече, пред малку го ставив.
Јас многу убав ден си имав, со драги луѓе, цуца ме почасти спиење сабајле до 10, попладне сме на роденден во игротека, па ќе гледам да ја изморам добро, да спие утре пак, што убаво било така. user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 517
16.10.2013 21:02:23   
Bethany
Добра вечер, како сте женски?
Надвор дожд, внатре топло, ќе ве послужам со коштаните, се давам во нив секој ден, додуша читав дека варените имаат помалку калории, па само ги варам user posted image
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 518
17.10.2013 1:00:37   
Snowhite RR
Не ми ја дава сликата Бетани и сега ме заинтригира што е тоа? Нема да можам да заспијам сега хихи

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 519
17.10.2013 6:30:15   
bucko mal
Zeni samo da ve pozdravam otidov malku da prosetam deca epten soncev den imame.Retki se vakvite denovi zatoa gi koristime maksimalno.Aj nabrzina ke vi turam kafe
user posted image
aj nesto slatko ne ide samo kafe
user posted image

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 520
17.10.2013 9:12:08   
anaana
user posted image

ajde jas malku neskafe koj saka neka poveli..
ova vremevo veke uzasno, odvaj stanav sabajle.. a zgora na se nastinata sum edvaj stojam, kako ke se dosedi cel den na rabota :(
ama ete namesto caj da castam sepak sabajle e vreme za kafence
pozdrav i dobro utro na site :))))

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 521
17.10.2013 9:58:52   
mommy_angels RR
Јас би тоа капучиното user posted image
Добро утро,ама што би рекла комшиката моја" Господ решил да не сотре" , е аман веќе од 27 на 10 степени се симнавме,незнам веќе ни јас ,ни дете како да облечам

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 522
17.10.2013 10:07:22   
Snowhite RR
Јас Нес ќе земам и такво си пијам а јас ова ќе ве почестам

user posted image

Сабајле врнеше ама сега сончко излезе. Убав ден на сите

Непосредна врска до пораките: 523
17.10.2013 20:00:15   
AneLav RR
Ај да ве частам по едно кафенце за новиот аватар што си го стаив... Нели ми одговараuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 17.10.2013 20:04:27 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 524
17.10.2013 20:46:45   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR

Ај да ве частам по едно кафенце за новиот аватар што си го стаив... Нели ми одговараuser posted image user posted image

Aaaaaa ubav avatar,ajde so zdravje da si go koristisuser posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IMINJA
Evgenija D

KOI SE PUBAVI IMINJA

ALEKSANDAR (80%)

ALEKSANDRA (20%)

Број на сите гласови: 10

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!