RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 7:57:38)

Dobro utro I od mene devojki,jas se spremam pak za vo banka,taman gi reshiv siteee smetki za ovoj mesec vcera sin mi mi nosi dodatna,del za topol obrok I eve da odam I taa da ja sredam I da se nadevam nema da ima do krajov na mesecov nitu edna,od smetki I nepredvideni troshoci glava neozam da dignam[sm=zmeden.gif]
A kafe da vi turam ili ne A?[sm=jezicek.gif]aj poarno ne...
mommy ti brkaj rabota I "skrshi noga"

Bethany -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 9:40:22)

Добро утро убавици, ајде да ве почестам со кафенце:
[img]http://fit-piggy.com/wp-content/uploads/2013/07/coffeelove.jpg[/img]

Имајте убав ден, топло, сончево отсабајле, што убаво овака, нека потрае топлово уште долго време.
Јас не сум наспана баш, ама некако ми е убаво на душата..... И ТањаТ, остај ги сметките, ајде да се напиеме кафенце на раат [sm=smiley1.gif]

Carrie RR -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 10:56:01)

Да ве поздравам вака петочки и да шмркнам некое кафе [sm=smiley31.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 13:18:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Фели за добра ноќ не фатив,ама со утринското кафе што убаво ми дојде,таман и на Сноувајт деЛот за мене

Добро утро жени,планови за денес што,како? Јас одам на стара и бркам нова работа

Мами бајадера ми е најомилено, ама морав така да го лажам мозокот, разбираШ?[sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 14:32:37)

Здраво женчиња. Како сте? Јас го заспав детулето, да ве ѕирнам што правите и да правам ручек. Знаете што сум приметила деновиве, доцна попладне ќе се напијам кафе и си се будам наутро свежа, не ме боли глава, чудно.[sm=smiley24.gif] А претходно скоро секој ден се будев со главоболка, почнав да се плашам веќе.
Значи на кафе дружба чекајте ме околу 8 вечер.[sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 15:44:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Фели за добра ноќ не фатив,ама со утринското кафе што убаво ми дојде,таман и на Сноувајт деЛот за мене

Добро утро жени,планови за денес што,како? Јас одам на стара и бркам нова работа

Мами бајадера ми е најомилено, ама морав така да го лажам мозокот, разбираШ?[sm=smiley36.gif]

Јас како полицајците,треба да ми се подобјасни за да разберам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ајде сега да те послужам од домашна бајадера
има и за другите,повелете
[img]http://cdn.coolinarika.net/image/d6051313359f5cbd74c8d2b93c252d43_view_l.jpg[/img]

elenak -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 15:47:28)

Мами рецептот за бајадерава да го најдеш ОДМА!!! И ова да ти е последен пат да спомнуваш бајадера, се разбравме?! [sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР Кафемат (25.10.2013 21:30:20)

Dobra vi vecer, dragi dami!
Koj spomnal bajaderi? Jas gi imam za izvoz, posto mekici i rodendeni pravime so 300 gosti ko svadbi [sm=smiley36.gif]
Eve me mene posle koj znae kolku vreme. Ne uklucuvam kompjuter doma, a od tel i od ipad nekako ne mozam da pisuvam, sitno mi e [sm=smiley36.gif] nie sme dobro, batko se rodi zdrav prav, se nadevam zdrav i da go odrzime zimava, malata kerka slavese 2ri rodenden, golemata ceka na red da slavi... I taka... Se obiduvame da si go stavime sekojdnevieto vo red. Jas mnogu nadezno pocnav da se setam so bebevo uste prvata nedela, neli da go fatime soncevo dodeka go ima. Vcera duri probav i da vezbam, i si vikam, aj 15 min valjda mozam da odvojam, i znaete kolku uspeav da izdrzam na steper? 2 min i 33 sekundi!!! Ahhh... Ke treba vreme da se vrati se u normala...
Ke se obidam da ve druzam pocesto, pozdrav do site! I fala na cestitkite!

Bethany -> RE: РР Кафемат (26.10.2013 9:36:04)

Добро утро женски! Како сте, кај е кафенцето? Јас изгледа треба да варам, ајде повелете
[img]http://izgrevmakedonija.com/wp-content/uploads/2011/03/Small-Business-Coffee-Econo.jpg[/img]

Јами Мами, верувам дека ти одлично се снаоѓаш, а ќе се вратиш и во форма набргу... Ни недостасуваш тука [sm=smiley31.gif]

И денес убав, сончев ден, имајте убав викенд [sm=smiley10.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (26.10.2013 10:45:01)

[img]http://www.slatkirecepti.com/wp-content/uploads/2012/03/tulumbe.jpg[/img]
Ајде по една тулумба јас честам,со кафенцето на Бетани тандем ќе биде.Повод нема никаков,ете така од сабајле ми притекнало за тулумби уфффф лиги ми потекоа.Ама нз да правам, а и како што сум раскрената низ дома со чистење ,не ни планирам да правам ќе си купам[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (26.10.2013 10:49:46)

Аааа што ти требаше ово сега Делукс ? Леле, ќе пукнам сега колку ми се пријадоа ммммм
За шеќерен почеток на денот [sm=smiley36.gif]
А добри се и куповни, ништо не им фали [sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (26.10.2013 10:52:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Аааа што ти требаше ово сега Делукс ? Леле, ќе пукнам сега колку ми се пријадоа ммммм
За шеќерен почеток на денот [sm=smiley36.gif]
А добри се и куповни, ништо не им фали [sm=smiley36.gif]

Благичко за повеќе енергија Бетани[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ќе ми треба денеска и тоа како,во план сум цел спрат да го досредам,утре пауза по повод празникот,па од понеделнички слегувам на другиот спрат со метлата и крпата[sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (26.10.2013 12:11:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Мами рецептот за бајадерава да го најдеш ОДМА!!! И ова да ти е последен пат да спомнуваш бајадера, се разбравме?! [sm=smiley36.gif]
[sm=jezicek.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] јас не сум баш по бајадерите,ама гледам повеќето ги обожавате,па си реков да ве послужам
Заем можеш да ми вратиш со чоколадна торта
Јами мами навистина фалиш тука,уживкај со тројцата палавковци
Јас дете заспав,па на пауза сум,ама и да си кажам реално,нешто мрза ме фати,ништо не ми се работи

Martins mom -> RE: РР Кафемат (27.10.2013 10:29:52)

Добро утро, добар ден женски...за кого како[sm=smiley1.gif] Ова сменетиот часовник скрос ме избуни..па син ми стана во 6.00 часот бре[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Недела е, мојот единствен слободен ден, не е фер[sm=smiley19.gif] Гледам убаво временцево, па си викам да се шетне некаде[sm=smiley13.gif] Инаку денес влегувам во 9-ти месец и полека но сигурно ме фаќаат паники[sm=smiley1.gif] Што ќе правите вие денес?

Martins mom -> RE: РР Кафемат (27.10.2013 10:34:18)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1027/xk4-Coffee.jpg[/img]

кафе ќе заборавев да ве почестам, не е фер сама да пијам[sm=smiley1.gif]

stellica -> RE: РР Кафемат (27.10.2013 11:33:51)

здраво
некое време си потчитнувам што муабетите и еве денес се решив да ви се приклучам вака додека сум на работа[sm=smiley1.gif].
се надевам ке се дружиме.имајте убав ден

Bethany -> RE: РР Кафемат (27.10.2013 12:39:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: stellica

здраво
некое време си потчитнувам што муабетите и еве денес се решив да ви се приклучам вака додека сум на работа[sm=smiley1.gif].
се надевам ке се дружиме.имајте убав ден

Stellica, добредојде на РР, убаво што конечно реши да ни се придружиш.
А можеш и тука да ни се претставиш, да ти посакаме добредојде ко што е ред , нели? [sm=smiley1.gif]

Се надевам ќе имаш убава дружба тука со нас, повели дружи не низ темите. [sm=smiley31.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 7:15:54)

Добро утро женички!!! Имајте убав ден и убава работна недела.Утрово ме радува баш е сончево,ќе биде убав ден....[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 7:46:12)

Добро утро,како сме?
Делукс само за тебе едно "сончево" кафенце [sm=smiley1.gif]
[img]http://mindingmynest.com/wp-content/uploads/2012/05/morning-coffee.jpg[/img]
а ние другите ајде да се потстоплиме
[img]http://www.christhabits.net/wp-content/uploads/2011/07/getty_rm_photo_of_steaming_coffee.jpg[/img]

deluxe -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 7:59:44)

Ехх колку убаво изгледа кафето,ама расположението ми падна[sm=smiley13.gif]постојат идиоти луѓе што за секунда уништуваат се...[sm=smiley19.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 8:25:27)

Aj dobro utro,ja sum za kafe kako i sekogas, ne odbivam
Vikendov si letna ,sabotata se iznasetkavme,vcera kaj moite na slava i bas sum srekjna sto pomina eden vikend a jas nisto ne fativ da cistam[sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 8:44:32)

Dobro utro devojki [sm=smiley1.gif]
Pomina ubav I soncev vikend I makisimalno go "potroshivme" I jas ko tebe Mihaela ne se svrtev doma a ne pa neshto da fatam.Zatoa sega odam na ribanje I usisavanje I peglanje zatoa shto posle imam RODITELSKA[sm=smiley13.gif] I takaaa

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 8:53:35)

Ej da i da vi se pofalam...ja prodadov Tv komodataaaa jeeeeeeeeeee

Annet -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 9:04:10)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1028/p91-good-m.jpg[/img]
Dobro utro i od mene....

Bethany -> RE: РР Кафемат (28.10.2013 9:08:17)

Добро утро и од мене!
Леле луѓе на ова сменето време не можам да се навикнам се уште. Синко по новото легна, по старото стана ...
Сега гледам на саат тек е 9, а имам впечаток ко пладне да е [sm=smiley36.gif]

Михаела, еј честито, брзо ја продаде, браво!

Анет, добро утро, ќе се послужам јас од се [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>