RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 9:39:27)

Uuu jas znaes kolku sakam da ja uspijam i da stanam da se relaksiram malku ,kniga da si citnam,so mm da se vidam,ama nemozam,toa posilno e od mene,duri sinojka dur mm ja ranese u 9 vecerta i se prijalo jas taka slatko sum zadremala pa me razbudija deka zavrsile so vecerata i da se prebacime u spalna,samo se presoblekovme i kufer...ihhh

deluxe -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 9:45:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Добро утро женски! Ајде послужете се, кафенце, појадок, што сакате.

И денес сончево надвор, ама јас да се прашувам најрадо би во кревет, што ме гајле за сонце, многу ми се спие. [sm=smiley36.gif]
Од 6 станата, се уште сонувам.

[img]http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/1-breakfast-with-coffee-rolls-egg-orange-juice-muesli-and-cheese-t-monticello.jpg[/img]

Бетани супер ти е појадоков,да земам или не?? малку сеќавам некое килце плус,па сум во недоумица да не ми се отвори пак апетитот[sm=zmeden.gif]треба дисциплинска да си воведам

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 9:54:07)

добро утро ,Бетани фин појадок,ама јас си каснав ајварче и лепче со чајче,стомаче полно здравје [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , јас од кафенцето си земам,ќерка ми сеуште се буди по старото време [sm=smiley1.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 10:16:26)

Dobro utro!
Pozdrav do site!
[sm=smiley31.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 10:33:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Е алал да ти е, и коса си измила и маска на лице [sm=smiley22.gif]
ама тоа е, јас секое утро си викам е вечерва ќе легнувам порано,уште со Ј во кревет, и се заглавувам до касно. И пак сабајле истото си викам, и пак заглавувам и се така [sm=smiley29.gif] Па после кој ми е крив. Ама едноставно не можам да се откажам од слободното време кое имам кога синко оде на спиење [sm=smiley1.gif]

Па јас знам кој ти е крив.[sm=smiley36.gif]
Леле Михаела, заминав јас вчера и ти искористи ситуација да го распостелеш тука сендвичиштето. Расипничка! [sm=jezicek.gif] И да знаете, не можете да ме поткупите со хот-дог, веќе си се најадов лепче со паштета.[sm=hudicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 10:50:11)

Модератор:Росе1991 твојата порака е префрлена во соодветната тема

miana -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 10:50:57)

By the way dobarvi den zenicki

Модератор:Миана. прашањето ти е префрлено кај постот

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 10:55:11)

Па јас знам кој ти е крив.
Леле Михаела, заминав јас вчера и ти искористи ситуација да го распостелеш тука сендвичиштето. Расипничка! И да знаете, не можете да ме поткупите со хот-дог, веќе си се најадов лепче со паштета.

ahahaha znaes kako nastanala pastetata...taka ostanalo sve i svasta i aj sto da mu pravat na "gjubreto" i nekoj pameten se javil i rekol...PA STETA je baciti ovo,i op iskocila pastetata....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
taka da ne go diraj moeto sendvice bar ima patlidjance vo nego[sm=jezicek.gif],a i prijatelkive tuka bea epten zadovolni..

ROSE1991 -> RE: РР Кафемат (30.10.2013 11:03:56)

.......

Модератор: Росе1991 надворешни линкови не се дозволени,комуницирајте со приватни пораки
Поздрав

Malecka23 -> RE: РР Кафемат (31.10.2013 12:15:29)

Zenski kako ste mi?povelele [sm=kava.gif]
Me nemase dolgo no opravdano.Minuvam niz mnogu tezok period.So M ne mozeme seuste da se opravime so alergijata plus vadi 2ki 3ki i 4ki naednas.Sekoj den ima po nesto.Brat mi e vo Germanija na intervencija od tamu imame i dobri losi vesti za zal.Mila najverojatno ja ima istata bolest no ne mozeme nisto da napravime dodeka ne napolni 3godinki i toaz me ubiva.Mnogu rab teski sobrani na kup i taka mi pominuva sekoj den.Zgora na se majka mi ne e so brat mi ova i e prv pat da ostane vo mk primorano i mozete da zamislite...Moram da su hrabra pokraj nea moram pokraj M a jas vo sebe se gusam od sopstvenite solzi.Iskreno se nadevam deka ima Gospod i deka nabrzo ovoj kosmar ke zavrsi so dobro.ete se vi se pozaliv[sm=smiley19.gif]
Senadevam deka kaj vas e podobro i navisitna mi falat utrinskite kafinja
Pozz imajte ubav den

miana -> RE: РР Кафемат (31.10.2013 12:23:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Me nemase dolgo no opravdano.Minuvam niz mnogu tezok period.So M ne mozeme seuste da se opravime so alergijata plus vadi 2ki 3ki i 4ki naednas.Sekoj den ima po nesto.Brat mi e vo Germanija na intervencija od tamu imame i dobri losi vesti za zal.Mila najverojatno ja ima istata bolest no ne mozeme nisto da napravime dodeka ne napolni 3godinki i toaz me ubiva.Mnogu rab teski sobrani na kup i taka mi pominuva sekoj den.Zgora na se majka mi ne e so brat mi ova i e prv pat da ostane vo mk primorano i mozete da zamislite...Moram da su hrabra pokraj nea moram pokraj M a jas vo sebe se gusam od sopstvenite solzi.Iskreno se nadevam deka ima Gospod i deka nabrzo ovoj kosmar ke zavrsi so dobro.ete se vi se pozaliv[sm=smiley19.gif]
Pozz imajte ubav den

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ти си многу силна жена и се надевам дека брзо ке помине овој лош период за вас..Ве гушкам најсилно на свет и Ви ја испракам сета срека на светот за побрзо да помине се...Се надевам дека наскоро ке ве видам и конечно ке го испиеме долго збореното кафенце во живо!!!

vezilka RR -> RE: РР Кафемат (31.10.2013 12:41:00)

Pozz imajte ubav den

Малечка сите те гушкаме и се надеваме дека се ќе се среди. Имај верба и биди храбра. Ние сме со тебе во мислите. И ти нам ни фалиш, да знаеш.

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 7:23:18)

Женииии добро утро
Јас си најдов работа [sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif]
Овој мојот кафемат денес нешто расипам,ама си должам частење,да ми го памтите [sm=jezicek.gif]
Ај се надевам дека ќе се погоди

deluxe -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 7:44:26)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Женииии добро утро
Јас си најдов работа [sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif]
Овој мојот кафемат денес нешто расипам,ама си должам частење,да ми го памтите [sm=jezicek.gif]

[img]http://www.cabsports.com.au/files/3913/1821/6073/Cafe-Oz-coffee-and-cake.jpg[/img]

Мами ајде со среќа да е новата работа,еве јас ќе почестам во твое име кафенце и благо,за благо да ти биде на работа[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 8:29:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Женииии добро утро

[img]http://www.cabsports.com.au/files/3913/1821/6073/Cafe-Oz-coffee-and-cake.jpg[/img]

Мами ајде со среќа да е новата работа,еве јас ќе почестам во твое име кафенце и благо,за благо да ти биде на работа[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Што фини другарчиња си имам јас ,ајде жени навалете

miana -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 9:03:55)

Добро утро жени. Имајте убав ден [sm=sloncek.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 10:53:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pozz imajte ubav den

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ти си многу силна жена и се надевам дека брзо ке помине овој лош период за вас..Ве гушкам најсилно на свет и Ви ја испракам сета срека на светот за побрзо да помине се...Се надевам дека наскоро ке ве видам и конечно ке го испиеме долго збореното кафенце во живо!!!

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Ајде Малечка биди силна и верувај во силата Божја ќе видиш дека се ке мине како лош сон.И никако не ме заборавајте и мене за кафенце ,има да испиеме едно гооолемо кафе со вас двете[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 11:00:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Женииии добро утро

Што фини другарчиња си имам јас ,ајде жени навалете

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

vezilka RR -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 11:45:06)

Добар ден жениииии! Како сте денес? Ајде частам на кафе пауза сите..

[img]http://thumbs.dreamstime.com/z/3d-white-people-takes-coffee-break-26792675.jpg[/img]

Кој е за пауза ви го праќам мојот човек [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 14:47:14)

Јас ќе се напијам од кафенцето Везилке, од вежбањето се преморив, сега телото само одмор бара, а нема [sm=smiley36.gif]
Бај д веј, ми се допаѓа твојот нов аватар [sm=smiley20.gif]

Малечка23 [sm=smiley13.gif] Не можам ни да замислам колку тежок период минете, Господ нека ви даде сила да го прегурате и се да биде во ред.
Од се срце ти посакувам наскоро крајот на вашите маки и грижи, нека Господ ги услиши вашите молитви [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Мами_ејнџлс, браво [sm=bravo.gif] Е баш ми е драго за работата. Таман на време [sm=bravo.gif]
Ти посакувам да бидеш задоволна од се, од условите, од тимот со кој ќе работиш. [sm=smiley31.gif]

Јас чекам синко да стане, да јаде, па ќе излеземе надвор, може успат и да пробам од Бургер Кингот, се уште ми е во мислите [sm=jezicek.gif]

vezilka RR -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 14:52:52)

Денес деновне поминува никако. Како да трае три дена. Нешто не ми оди, н ми се работи, ме фатила мрза, ми се спие..Леле, за никаде сум..

Felly RR -> RE: РР Кафемат (1.11.2013 16:26:46)

Малечка23, се надевам дека наскоро ќе помине овјо тежок период за вас и дека наскоро ќе се среди се.
Мами ејнџлс, честитки за новата работа, многу среќа ти посакувам.

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (2.11.2013 9:27:37)

Добро утро девојки, ајде станувајте што убав ден е надвор [sm=smiley1.gif]

[img]http://izgrevmakedonija.com/wp-content/uploads/2011/03/Small-Business-Coffee-Econo.jpg[/img]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (2.11.2013 9:34:39)

Добро утро, мами ејнџелс баш се израдував за тебе, со среќа на новата работа
И јас од понеделник официјално почнувам на работа, заврши породилното и продолженото породилно заврши, па сега да го искористам уште викендов, што да се прави нешто интересно[sm=zmeden.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (2.11.2013 10:24:00)

Каде Палешка убав ден?
Тука на се личи само на убав ден не личи [sm=smiley36.gif] Не се гледа прст пред окото од маглата ...

Ама како и да е, јас ќе се послужам со кафенцето, и секако ќе излеземе надвор за кратко, па сончево или не, ние а и вие имајте убав ден/и викенд [sm=smiley10.gif]

Сноувајт, искористи го максимално викендов за шетање [sm=smiley20.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>