|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
28.10.2013 11:23:45   
miana
Добар ден од мене
Како сте жени? Шетавте ли некаде викендов?

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 601
28.10.2013 13:55:46   
elenak
Добар ден женски и од мене. Времево викаат ќе потрае вакво топличко, ќе заштедиме некој кубик дрвца.user posted image Јас денес конечно се решив и ги средив плакарите, тоа ми е најмачната работа, реди, прередувај. Ама ете бидна. Само што сега имам оргоооомееен куп алишта за перење, а вода немаме.user posted image Не само тоа, и без ручек ќе останеме денес изгледа.user posted image Па не знам какво е ова сопирање вода без најава и тоа за време на правење ручек? За домаќинките погодено, да дремат на интернет.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 602
28.10.2013 15:36:33   
cleo
Devojki zdravo! Neznaev kade da go postavam prasanjevo, mozebi kje se najde nekoja RR-rajka sto znae. Mi treba informacija koe e rabotnoto vreme na TAV Makedonija (Aerodrom A.Veliki),mislam na administracija, ne na smenskite vraboteni?? I dali imaat organiziran prevoz?? Mnogu Vi blagodaram i dokolku ima soodvetna tema gi molam Administratorite da go prefrlat mojot post! Thanks user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 603
28.10.2013 16:02:53   
Bethany
Клео, еве и тука ќе го префрлам постот, па ако некој знае, ќе пише user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 604
28.10.2013 16:10:13   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Добар ден од мене

Каде си бе миана, те нема одамна. Арна ли си ти? Се загриживме за тебе.

Непосредна врска до пораките: 605
28.10.2013 19:37:56   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Добар ден од мене

Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто user posted image
Инаку арна сум ..Работа,сабота тоа па тоа..Вие како сте ? како си ти трудничке?

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 606
29.10.2013 8:23:48   
mommy_angels RR
Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто

Ова веќе да не ти се повтори user posted image user posted image user posted image
Добро утро жени ,ајде кафенце за сите вас,а појадок само за миана,да мисли на нас почесто user posted image
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 607
29.10.2013 9:10:30   
Mihaela 2010
Lelee mammy sto e ova polna trpeza bre breeeee,ligi da ti potecat
Jas ke si zemam od se po malku,neka ima
Denes isto ubav den ke bide,do krajov na nedelava,a me nervira vremevo sto go pomestija pa sega temnici uste vo 5user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 608
29.10.2013 9:17:47   
Tanjat7880
Eve me I mene,jas ne zimam od dorucekot no kafeto nema da mi izbegauser posted image
Ova utro devojki sum doruckuvala VIRSHLI,ova mi se nema sluceno sigurno edno 15- 20 godini,so trema gi staviv da se varat,neznaev kolku treba za da bidat gotoviuser posted image
Slatko se najadov,treba da me drzi za slednive 15-20 godiniuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 609
29.10.2013 13:35:39   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Ova utro devojki sum doruckuvala VIRSHLI,ova mi se nema sluceno sigurno edno 15- 20 godini,so trema gi staviv da se varat,neznaev kolku treba za da bidat gotoviuser posted image

user posted image user posted image user posted image Е нека си се слатко најела user posted image
Ме потсети и мене, немам јадено сто години, и не купувам, ама па сега ме фати некој стрв, виршла со кечап и сенф ммм user posted image

Ама во меѓувреме ќе се послужам од менито на Мами, баш ми треба нешто , се вратив од вежбањето, истрошена, па гладна ко гладна година user posted image А потоа кафенце

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 610
29.10.2013 13:47:44   
Annet
Ubavini,sofri,meraci:)))
mmnajmmm.i jas vvo posledno vreme sal jadam,kako nenasitna sum.....a kaj e celo zimo.ehejjjjjjjj.......pozdrav zenski...

Непосредна врска до пораките: 611
29.10.2013 13:55:51   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image user posted image user posted image Е нека си се слатко најела user posted image
Ме потсети и мене, немам јадено сто години, и не купувам, ама па сега ме фати некој стрв, виршла со кечап и сенф ммм user posted image

Ама во меѓувреме ќе се послужам од менито на Мами, баш ми треба нешто , се вратив од вежбањето, истрошена, па гладна ко гладна година user posted image А потоа кафенце

Ejj a jas koga nemam rucek kako hot dog znam da napravam,kupuvam baget lepce taze krckavo,pa ke si isprzam virslite i kompircinja,pa i patlidjance vnatre pa majonez i senf mmmmm ....aiiiiiiiiii od koga neam pravenoooooo user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 612
29.10.2013 14:03:38   
elenak
Леле Михаела, ова е невидено на РР!!! Знаеш ли ти дека сите ние тука здраво се храниме? user posted image Трк во тема за здрава исхрана, по казна, да ти дојде умот!user posted image
Поздрав женички, отидов да направам ручек.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 613
29.10.2013 14:06:18   
Mihaela 2010
Aj aj ama vi potekoa ligi ...potsvesno posakuvate da si apnete edno vkusno hot dogceuser posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 614
29.10.2013 14:17:35   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Aj aj ama vi potekoa ligi ...potsvesno posakuvate da si apnete edno vkusno hot dogceuser posted image

не да сакам, туку баш сакам (сега нема смајлито со лигите што му течат user posted image )
И тоа баш таков каков ти го правиш, лелелеее

Непосредна врска до пораките: 615
29.10.2013 14:19:13   
Mihaela 2010

не да сакам, туку баш сакам (сега нема смајлито со лигите што му течат user posted image )

Ej kjuti da ne ne cue elenak,ke ne banirauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 616
29.10.2013 14:22:52   
Bethany

Ej kjuti da ne ne cue elenak,ke ne banirauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Остај, ќе ја подмитиме со еден сочен хот-дог, нема да му одолее сигурно user posted image

Непосредна врска до пораките: 617
29.10.2013 14:24:28   
Mihaela 2010
user posted image
user posted image

I toa so vikas...ajde bujrum nabrzinski gi napraiv

Непосредна врска до пораките: 618
29.10.2013 14:29:34   
Bethany
лелееее ма, што не ти беше од работа и овака визуелно да го ставиш user posted image
а јас ќе јадам грав за ручек user posted image

Непосредна врска до пораките: 619
29.10.2013 14:31:53   
Mihaela 2010
A ja imam lekja,ama kako sto me potsetivde denes so ova virslive bogami utre toa ke si napravam za rucek,taman i muz ke mu se izraduva

Непосредна врска до пораките: 620
29.10.2013 15:56:25   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Добар ден од мене

Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто user posted image
Инаку арна сум ..Работа,сабота тоа па тоа..Вие како сте ? како си ти трудничке?

Аууу, минус ќе ти пишеме. Не играме така, хехехе. Види тука што „здрава“ храна се завртело по темава, ти си заборавала да отвориш. Ја еве отворив, ги видов тоа виршлите, ми изрипаа пред очи, ми потекоа лиги и сега ќе одам на друга тема оти тешко мене..ќе се затрчам до првата продавница за „здрава“ храна. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 621
29.10.2013 21:21:12   
mommy_angels RR
Е Михаела сега сум ти за живи гревови,го гледам ова сендвичов и ми кркорат црева.Леле да не бев веќе во пижами ,ќе мацкав сега прсти во најблиската сендвичара user posted image
Туку ајде лека ноќ дури не му се фрлив на фрижидерот

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 622
30.10.2013 8:43:51   
Bethany
Добро утро женски! Ајде послужете се, кафенце, појадок, што сакате.

И денес сончево надвор, ама јас да се прашувам најрадо би во кревет, што ме гајле за сонце, многу ми се спие. user posted image
Од 6 станата, се уште сонувам.

user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 623
30.10.2013 9:12:27   
Mihaela 2010
Jas ke si zemam standart od kafeto...
Uff a jas spana prespana sum,od 9 koga si legnav do sabajle,pa si stanav nakaj 15 do 6 pa si izmiv kosa,pa maska na lice si staviv,pa si se spremiv za na rabota,vo 7 gi razbudiv dete i muz se spremivme i taka nekako raspolozena si trgnav na rabota...

Непосредна врска до пораките: 624
30.10.2013 9:32:10   
Bethany
Е алал да ти е, и коса си измила и маска на лице user posted image
ама тоа е, јас секое утро си викам е вечерва ќе легнувам порано,уште со Ј во кревет, и се заглавувам до касно. И пак сабајле истото си викам, и пак заглавувам и се така user posted image Па после кој ми е крив. Ама едноставно не можам да се откажам од слободното време кое имам кога синко оде на спиење user posted image

Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?