deluxe -> RE: РР Кафемат (4.11.2013 7:43:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR Добро утро,како сме? Јас да ви кажам се спремам за на работа,ама со голема носталгија за старата. Не дека овде ми е лошо,ама ми фалат луѓето од таму,дружењето,комуникацијата итн,итн [sm=smiley13.gif] Знам дека треба време,ама сепак таму си бев своја на своето,овде некако ми се пола век назад во комуникација или тоа дека уште нова,којзнае [sm=smiley13.gif] . Како и да е време ќе покаже Ај доста жалење,ставете едно кафе да се расониме,јас уште чекам да дојдат да ми вклучат интернет [sm=hudicek1.gif] Ував ден [sm=pikapoka1.gif] [img]http://thumbs.dreamstime.com/z/cup-coffee-sweet-coco-isolated-4640555.jpg[/img] Мами добро утро!!Аирлија работа!!!Ајде со лесно да си работиш.Еве заблажи се за благо да ти тргне работата[sm=smiley1.gif]И не се мисли многу и тука ќе си се навикнеш со колегите,ќе си се вклопиш,нормално е секоја промена е тешка,но по некој недела ќе се навикнеш.Ајде сега пијај кафето,каснувај блачко и правец на работа ,немој од старт да закасниш.А јас ќе ги почестам другите ,во твое име[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|