|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
8.12.2013 20:10:19   
Mihaela 2010
Aaa se sto e od jabolko zimam[sm=smiley36.gi
Da denes nikoj nema site setaat

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 901
9.12.2013 3:04:23   
bucko mal
Mene veke pocna da me drma novogodishno raspolozenie.Ajde da ve pocastam nesto ubavouser posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 902
9.12.2013 9:22:09   
Mihaela 2010
Leleee bucko mal pa ova e prekrasno, prava vitaminska bomba.aj Sea dobro vi utro, utrovo bas ladno

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 903
9.12.2013 9:27:10   
Martins mom
Ај нека тргне на убаво неделата женски. Штета што мене не ми почна така, ептен сум нервознаuser posted image Ама штом ме фати тоа лошото расположение, јас одма седнувам со кафето на РР и се ми поминува...најозбилно!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 904
9.12.2013 9:51:54   
AnnaMolly RR
Добро утроо и од мене!
Морам да се пофалам дека КОНЕЧНО по тооооолку време, ќе ја правиме кујната! Материјалот ни стигна, 70% од кујната е склопена. Кај и да е за некоја недела-две здравје целосно ќе биде готова и има три дена да частам на РР! user posted image
Инаку, јас како и секогаш на работа сум. АМа ми се фати овие неколку месеци скоро секој празник го работам :( И плус вчера бев исто така на работа. Детево не сум си го видела 4 дена, само пред спиење се гледаме.

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 9.12.2013 9:53:02 >

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 905
9.12.2013 12:46:29   
Martins mom
Оооо АнаМоли, ќе частиш после ручеци, вечери, ова онаuser posted image Да ви кажам, ви завидувам на сите што одите на работа. Три недели поминаа од ко не одам на работа, ама стварно ми недостига работата. Ко да не сум јас без неаuser posted image Убаво ми е дома со бебињата мои, ама уште да подизлегував од дома, најубаво ќе ми бешеuser posted image Имам уште 20 дена од „затворската казна“ и после белки поубаво ќе се осеќамuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 906
9.12.2013 14:14:41   
mommy_angels RR
Ох Мартинс мам се сеќавам на тие денови кога ми требаше промена на средина,ние те разбираме потполно
Уф моево маста ми ја извади од сабајле. Дури се исчистив и ми остана да усисам,таа се што дофатила од нејзиното шкафче донела во дневна,па и кога и реков ајде сега да вратиш назад,ми вика "немозе"
Незнаев дали да се смеам или да плачам
Убав ден,навистина,сонцето го искористивме во двор,си поигравме со топка

Непосредна врска до пораките: 907
9.12.2013 15:44:35   
Martins mom
Ај повелете на кафе девојки

user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 908
9.12.2013 15:59:36   
Mihaela 2010
Moze kafe samo sto rucav dobro ke mi dojde

Непосредна врска до пораките: 909
9.12.2013 16:09:55   
mommy_angels RR
ајде десертче со кафенцто ,да частам конечно ми дојдоа да приклучат интернет дома
Боже што фирми беа ,да ги молиш да им дадеш пари user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.12.2013 16:19:45 >

Непосредна врска до пораките: 910
9.12.2013 16:13:47   
Mihaela 2010
Auuuu pa ako go izedam ova ke treba litro ocet da ispijam:)))

Непосредна врска до пораките: 911
9.12.2013 16:14:30   
Martins mom
Лелееее ова благовооо. Уште ова и се качувам на орбитрекотuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 912
9.12.2013 19:44:36   
Bethany
Уф мами колку ми е вкусно ова мммм... Не морат другите , јас и за нив ќе изедам user posted image
Ние бевме надвор по ладново, се облековме и сите тројца шетавме, шетавме и шетавме. Одамна не сме сите заедно излегли во прошетка и тоа овака по темно. Едвај чекам кога ќе врне снег да шетаме заедно, а под нозе да крцка снегот додека одиме.
Така... ама сега седам покрај печката, зимата во коските ми влегла user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 913
10.12.2013 8:12:51   
mommy_angels RR
Добро утро,за тие што не излелгле уште, надвор па и не е толку ладно,ама не ми се допаѓа user posted image ,не му личи
Ајде повелете да ве расонам
user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 914
10.12.2013 8:15:12   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene,eve jas prva za kafe se fakjam,nadvor I navistina ne e do tolu ladno,samo shto se pribrav od shkolouser posted image ,citam sneg nemalo da ima do krajov na godinava a bogami I ponatamu,e toa bash ne mi se dopagja!

Непосредна врска до пораките: 915
10.12.2013 8:32:08   
Палешка РР
Добро утро user posted image
Јас пак велам времево вака да потрае до март, па после може да се стопли user posted image
Ај да шмркнам и јас едно кафенце, денес ќе имам напорен ден.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 916
10.12.2013 8:33:55   
Mihaela 2010
dobro utro
Jas pak sakam sneg,ama ne mi mirisa se uste...nadvor denes ic ne bese ladno,ama jas utre idam vo Marvovo na seminar pa ke vidam sneeeeg

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 917
10.12.2013 8:38:40   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Добро утро user posted image
Јас пак велам времево вака да потрае до март, па после може да се стопли user posted image
Ај да шмркнам и јас едно кафенце, денес ќе имам напорен ден.

De ma Paleshka,pa jas baram slabo do umereno snegce,pa nelici Zima samo so suvi studovi,pa jas bash uzivam da se sankammmm,a I koga vrne vozduhot kaj nas e pocist,lugje,vo Aerodron navecer ne se dishe,navistina mirisa na neshto teshko I toa se taka vekje podolgo vreme,preku den e edna prikazna a navecer neshto sosema drugo,do koga vaka?!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 918
10.12.2013 8:39:44   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

dobro utro
Jas pak sakam sneg,ama ne mi mirisa se uste...nadvor denes ic ne bese ladno,ama jas utre idam vo Marvovo na seminar pa ke vidam sneeeeg

UZIVAJJJJJ DEVOJKO I UBAVO POTROSHI GO VREMETO NA SNEG!!!

Непосредна врска до пораките: 919
10.12.2013 8:50:49   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

dobro utro

UZIVAJJJJJ DEVOJKO I UBAVO POTROSHI GO VREMETO NA SNEG!!!

I da znaes deka ke te poslusamuser posted image ...retko se dava vakva moznostuser posted image

Непосредна врска до пораките: 920
10.12.2013 9:26:56   
AneLav RR
Што убав ден е денеска овде сонце пука од сабајле.... Мака ми е овде немам никој не можам децата да си ги изнесам надвор, а мм е до 17ч у ординација веќе е темно кога си доаѓаuser posted image Ај да частам јас по едно чајче гледам кафенцето веќе сте си го сркнале...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 921
11.12.2013 8:20:38   
Tanjat7880
user posted image
Videte devojcinja,kako kvalitetno I profesionalno tureno kafe,od dusha,ajde edno e moe a drugoto moze da go zemeteuser posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 922
11.12.2013 8:23:02   
AneLav RR
Еве јас ќе си се послужам, а сопругот ми вари уште едно..

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 923
11.12.2013 8:28:54   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR

Еве јас ќе си се послужам, а сопругот ми вари уште едно..

Na zdravje neka ti se I devte,tebe bash ti trgnalo ova utro,A?user posted image

Непосредна врска до пораките: 924
11.12.2013 8:29:37   
Mihaela 2010
Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii
Imajte ubav den

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?