|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
6.12.2013 10:54:21   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Vikate treba kafe,eve tureno,krv da vi se stori na site I imajte ubav vikennnddddddduser posted image

АУУУ колку ми треба едно вакво..Имајте убав ден

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 876
6.12.2013 12:44:19   
Mihaela 2010
Mi padna sekjerot
koj saka neka si zeme
url=http://www.Slikomat.com/slika/5592692.htm]user posted image [/url]

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 877
6.12.2013 13:07:03   
Martins mom
Јас чапам, 2-300грамаuser posted image Не знам што е работава, дали е до доењето или седењето дома, не знам, ама знам дека мнооогу ми е отворен апетитот. Нон стоп нешто јадам или ми се јадеuser posted image Вчера го стартував орбитрекот официјално. Се осетив виновна оти за рок од 3 часа, јас јадев два патиuser posted image user posted image .

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 878
6.12.2013 13:18:29   
Malecka23
Dobar den zenski kako ste mi?Ajde na popladnevno kafence.user posted image .Jas sum na dieta edna nedela a taka bi zemala od milkata mh mh mh.ama mora da se izdrzi do kraj bitno vagata pokazuva -3kguser posted image .
Inaku jas konecno imam improviziran lap top posto doma iam majstorce Mila sto poprava seuser posted image a drug majstor sto na cel svet ke postavi mreza ke opravi pc samo mojot nema-ova se odnesuva na mm i taka jas si gi zemav ra vo svoi race pa ete vaka taka go podnapraiv.
Inace iam za falenje konecno od slednata nedela ke go renovirame kupatiloto znam dekqa sme malku tacki i sneg ke ne fati ama bitno ke bide mnogu golem hendikep mi bese i sea edvaj cekam utre da ideme na pazarenje se za tamu a i za n.godina elka na mila podaroci sto da vi kazam ko malo dete kejfovi sum.I mnogu sum vozbudena sto poklonot ke ni go donese dedo mraz od loco croco na M i na kumasinceto bas sakam da vidam kako ke reagiraat..

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 879
6.12.2013 13:21:25   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Јас чапам, 2-300грамаuser posted image Не знам што е работава, дали е до доењето или седењето дома, не знам, ама знам дека мнооогу ми е отворен апетитот. Нон стоп нешто јадам или ми се јадеuser posted image Вчера го стартував орбитрекот официјално. Се осетив виновна оти за рок од 3 часа, јас јадев два патиuser posted image user posted image .

Леле Мартинс мам и јас кога се породив многу ми се јадеше, особено благо, значи ако ми текнеше за благо морав во моментот нешто да каснам оти не можев да изджам, среќа што се породив додека уште имаше чоколади дома од колетите од синко па сите маф ги направив
А Михаела што ти требаа овие милкиве сега, кај денеска не сум се омрсила се уште сега на грев ме ставаш ццц

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 880
6.12.2013 15:53:15   
Lacrymosa
леле милкааааuser posted image јас ова неможамд а го сфатам. јадам три пати дневно по помали порции, а помеѓу многу ретко.. дојам... со мало бебе ти е исто како да одиш на фитнес и вагата не се мрда па оди утепај се. user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 881
6.12.2013 16:17:37   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa

леле милкааааuser posted image јас ова неможамд а го сфатам. јадам три пати дневно по помали порции, а помеѓу многу ретко.. дојам... со мало бебе ти е исто како да одиш на фитнес и вагата не се мрда па оди утепај се. user posted image

ic ne mu se sekiraj, godina dena imas fora za slabeenje,ako i tek togas ne se mrda vagata e togas e opasnouser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 882
7.12.2013 9:25:11   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

user posted image

Ахххх,еве затоа ве сакам,уште од кревет неизлезена,а на топла пита мириса.
Палешка уште еден ваков рецепт да ми најдеш и до вечер по брза пошта и во Прилепа града стигнува едно парче

Повели mommy_angels, рецепт баш за таа пита user posted image
ТУКА
Па ако направиш, кажи ни дал била убава user posted image

Добро утро жени...денов ми мириса на убав user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 7.12.2013 9:26:54 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 883
7.12.2013 9:40:47   
Mihaela 2010
Da ima sonce ama so zabi... i nie se tokmime za setkanje ama mene mi se vrti snagava nesto ne me drzi neznam so mi euser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 884
7.12.2013 12:01:57   
deluxe
Добар ден жени!! ајде сонцево вика за прошека.Јас пак малер сум се успала сабајлево до 10ч.Изгубив драгоцено времеuser posted image user posted image Сега низ двор си се шетаме со синкоuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 885
7.12.2013 14:13:59   
Mihaela 2010
Jas samo sto se vrativ od jumbo iskreno safra me fati od guzvi nemozes da pomines. kupiv dve igracki za M nekoi lampioncinja nemavme vrv za elkata.. ama ne se disese. Sega kafe ke pijam

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 886
7.12.2013 16:48:55   
mommy_angels RR
Да ти се плукнам во државата наша скапана!!!!!! Цело време само УЈП оди ,кога стресот е пак на работниците. Каде е таа ПРОКЛЕТА трудова инспекција кога во понеделник се живо ќе работи??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Извинете ама некаде морав,а глупавите кредити не ми дозволуваат таму кај што треба user posted image

Непосредна врска до пораките: 887
7.12.2013 17:05:02   
Mihaela 2010
Auuu mammy sto bidna, kazi olesnisija dusickata

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 888
7.12.2013 19:44:47   
Snowhite RR
Ајде кој ќе ме дружи вечерва? мм е на предновогодишна забава

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 889
7.12.2013 20:07:11   
Mihaela 2010
jas sum tuka,samo sto se vrativ od gosti,M zaspa u kola i sega do sabajle ke si spie,jas da vidam sto se desava
ajde moze i po nesto da pocastite

Непосредна врска до пораките: 890
7.12.2013 20:20:31   
Snowhite RR
да ја заспијам Ј и ќе почестам нема проблем, ти смисли што ти се јади или пиеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 891
7.12.2013 20:24:12   
Mihaela 2010
ufff tesko prasanje...od kaj moite si dojdov i nisto bas ne mi fali,ama bi drmnala edno ubavo nes kafe so cigarce...i onaka decata spijatuser posted image

Непосредна врска до пораките: 892
7.12.2013 20:29:12   
Mihaela 2010
user posted image
ama od mama dobiv taze proja i uste e topla,pa koj e za vecera neka poveli

Непосредна врска до пораките: 893
7.12.2013 20:54:57   
Tanjat7880
Dobro vecer devojcinjauser posted image ,ajde pravo vo krevet,zaspaFte deca I sega predlagam neshto zestoko shto ima mokj da go OTSTRANI stresot pa posle da go OTSTRANI brushalterot,kilotite I mnogu drugi problem!DALI SUM JASNA!!!Ke vi turev I slika za da vi dolovam shto toa sakav da kazam ama nikako ne mi uspeva,a vie sve bistri glavi pa garantiram deka me razbraFte

Непосредна врска до пораките: 894
7.12.2013 21:07:30   
Mihaela 2010
Eheee Tanja,tocno zaspamce deca ama i mazive nesto se poluzaspani pa taka poarno da si sedneme pred pc ida si pomuabetime...a ona sto si go napisala ke gledame utre da go izrealizirame
a moze i tuka da pocastis nesto zestoko,nema nikakov problemuser posted image

Непосредна врска до пораките: 895
7.12.2013 21:21:18   
Snowhite RR
Јас па сакав тост да почестам, само што си апнав еден
Повелеле, кој сака тост, кој сака проја, имате избор
user posted image

Непосредна врска до пораките: 896
7.12.2013 21:23:34   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dobro vecer devojcinjauser posted image ,ajde pravo vo krevet,zaspaFte deca I sega predlagam neshto zestoko shto ima mokj da go OTSTRANI stresot pa posle da go OTSTRANI brushalterot,kilotite I mnogu drugi problem!DALI SUM JASNA!!!Ke vi turev I slika za da vi dolovam shto toa sakav da kazam ama nikako ne mi uspeva,a vie sve bistri glavi pa garantiram deka me razbraFte

Ех Тања мојов како што кажав е на забава, кој знае во каква состојба ќе се вратиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 897
7.12.2013 21:25:42   
Mihaela 2010
eiiiii ama si gi napravila krckavi bas kakvi sto gi sakam,trebase porano da napravis vekje se napiv ocetuser posted image

Непосредна врска до пораките: 898
8.12.2013 12:24:18   
Mihaela 2010
kaj ste bre zenicki,setate-ne setate,nadvor ima sonce,mislam deka e - 1 ama ubavo vremence vo docna esen ...ajde castete po nesto,mnogu se umoriv od sreduvanjeto

Непосредна врска до пораките: 899
8.12.2013 18:29:08   
sandriana RR
Добро вечер - празнично, никој нема user posted image
Мене ме ослободија 20тина минути, отиде Т со тате и тете да пазари, мене главава да ми одмори малку user posted image . А кај ќе одморам,ако не тука user posted image
Кафе, чај, благичко...?
Ај по мој избор
user posted image
Колачиња од јаболки, бујрум

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?