|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
3.1.2014 12:39:44   
mommy_angels RR
Добар ден,аааа прејадена ,прејадена ама ова благцево ми мати разум user posted image ,си го земам јас мојот дел
Миана ајде побрзо да помине,како поинаку ние ќе остариме
Леле луѓе на моево не знам што му бидна ,ама сака со нас да си спие,а инаку во креветче си е од раѓање user posted image
И така таа си се шири по цела спална ,а јас и мм живи вкочанети се будиме секое утро user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 976
3.1.2014 13:10:16   
Defne90 RR
Jas definitivno ne sum vo forma denes kako sum stanata bolna sum nastinata nosot ko cesma mi tece ocite mi solzat vkocaneta sum ko da ne sum vo svoja koza.Pomagajte zenicki nekoja neka napravi caj jas edvaj gledam.user posted image Pa uste mi fali i decata da gi prefati od mene nema da izleguvame od ambulanta ovaa zima.Kazuvajte nekoj efikasen lekuser posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 977
4.1.2014 12:00:04   
bucko mal
Zdravo zenski
Jas isterav odmor, denes se pribravme doma.Odmor kako odmor,shetaj,jadi,spi ama patot ne utepa.
Utre da se dosredime po doma,od ponedelnik pocnuvam na shkolo vo celodnevna nastava, ke se ukocam vo klupa.
Marko pocnuva vo gradinka,prvite nekolku dena zaedno so mm po nekolku saati,mislam deka brzo i bes problem ke se adaptira.
I taka kaj mene se neshto se slucuva se nesto se pravi.
I ke zaboravev da kazam ova mi beshe prva nova godina sto ja docekav bes ruska i kiflickiuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 978
4.1.2014 12:05:02   
deluxe
Некој е свеж и одморен??Добро ни дојде назад Буцко мал,свежа со повеќе сила и енергија.Убаво помина одморот??Како ја дочекавте новата година ,на плажа??ехх тоа ми е сон,да ја дочекам Нова година на плажа во бикиниuser posted image user posted image И јас би избрала таква нова година ,наместо со руска салата и кифличкиuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 979
4.1.2014 12:12:09   
Bethany
Добредојде буцкомал, нека ви е наздравје одморот user posted image
Убаво е човек да прави промени во животот, па што со руска и кифлички ли ќе се ограничуваме user posted image
Ама ако ти недостигаат , кажи да ти туриме нешто на масата, има уште останато од Нова Година user posted image

Инаку, добар ден на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 980
5.1.2014 0:23:56   
mommy_angels RR
Ела кај мене Буцко мал ,уште имам од руската и кифличките,а и по некое мевце се наоѓа user posted image На здравје одмор,ајде раскажувај како поминавте
Добра вечер,како сте ми?
Морам да си кажам ,штом денес не го убив мм ,ќе си поживее човекот user posted image
Вчера светнав куќа,меѓу друго и шпоретот.Очи болеа колку сјаеше user posted image ,арно ама денес ставил млеко да стопли за детето и тоа си течело и течело......... и така јас како некоја лудача,рибав шпорет во 12 часот ноќеска user posted image
Ајде кој е за,мене навистина ми треба
user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 981
5.1.2014 10:25:04   
Martins mom
Како е девојки? Ај да пиеме кафе и џус

user posted image

user posted image

Ова ќе биде уште еден од оние здодевни денови...осеќамuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 982
5.1.2014 10:43:27   
mommy_angels RR
Ова ќе биде уште еден од оние здодевни денови...осеќам

Така некако и мене ми мириса,а и нешто мрза ме фати,ништо не ми се работи,кога ќе заспие дете и јас до него легнувам
Грабам кафе Мартинс мам,ми се пие ,ама и тоа не ми се прави,а сокчето за некој друг,си јадев јас портокал

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 983
6.1.2014 6:44:08   
Tanjat7880
Dobro utro mili moi devojkiuser posted image Srekjna vi nova godina I cestit neka ni e ovoj golem praznik kako I toj shto ni doagja posle nego!
Stanata,spremna I cekam da peat na vrata deca...

Непосредна врска до пораките: 984
6.1.2014 13:12:05   
Hunny
Добар ден, кај сте сите, користите празников да поспиетеuser posted image Мене мојот саат (user posted image ) ме разбуди од 7 и сега дремам, а таа и татко и спијат. Не знам што ми е ме дрма некоја нервоза.user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 985
6.1.2014 13:34:02   
Mihaela 2010
Dobar den sreken den. nie vcera na ogin pa mm denes bolen so 39 T,ni se zezna praznikov. inaku denes so M bas ubavo pominavme na kolede

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 986
6.1.2014 15:50:04   
Martins mom
Кај сте бе коледарки, ја спремате бадниковата вечера, а?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 987
6.1.2014 19:32:30   
Палешка РР
Се изнасмеав на сликава...богами точно е user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 988
9.1.2014 0:46:36   
bucko mal
Jas nacekav kompjuter ama bes nikoj da mi stoi nad glavauser posted image
Na ucilishte sum imam pauza eden saat i se relaksiram,sto ubavo bilo vaka.Se podmladivuser posted image  

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 989
9.1.2014 9:25:29   
Bethany
Добро утро!
Дај некој да стави кафе, очите ми паѓаат. Цела ноќ дежурав поради син ми, имаше температура, па сега ми треба нешто да ме држи будна.

Буцко мал, ми е мило што убаво се чувствуваш, се врати во школските денови, нели. Сега уште повеќе уживаш него порано . user posted image

Леле Палешка, сликата кога и да ја видам се смеам, баш така е user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 9.1.2014 9:26:24 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 990
9.1.2014 9:34:36   
vezilka RR
Еве едно уште топло, само за тебе..

user posted image

Непосредна врска до пораките: 991
9.1.2014 9:36:16   
Mihaela 2010
Ohh Bethany ajde so lesno da e,pobrgu da ozdravite
I mislam deka kafe ne te spasuva pa zatoa ti davam nesto pojako
url=http://www.Slikomat.com/slika/5613388.htm]user posted image [/url]

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 992
9.1.2014 9:41:26   
Bethany
хехе фала женски мили, ќе земам и од кафето, а и од ред булот. Мислам дозата ќе ми биде погодена user posted image
Таман сега му правам нешто за ручек, па после со него право ќе си легнам и јас. Засега е добар, нема тт, се игра, се надевам така и ќе продолжи. user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 993
9.1.2014 11:08:09   
LoveableMe RR
И мене ми се спие, не спиев како што треба се превртував...сега на работа сум кома....ќе си земам кафе, па ќе послужам кексиuser posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 994
9.1.2014 11:22:44   
deluxe
Добар ден девојчињаuser posted image како сте денес??јас сум комаuser posted image времево ме убива,притисокот ми е многу низок,втор ден ми е од циклусuser posted image ,ќе си се почестам од кексите па се надевам дека благото ќе ме накрениuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 995
9.1.2014 11:24:23   
Melanija RR
Добро утро добар ден user posted image
Кафе испив па ќе кснам од кексите на LoveableMe RRuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 996
9.1.2014 13:27:07   
elenak
Еве иде кафица за сите поспани,мамурни, лошо расположени и уморни.user posted image
user posted image
Јас цел ден дремам пред компјутер денес, ручек имам од вчера и најсреќна сум кога е така. user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 9.1.2014 13:28:39 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 997
10.1.2014 8:38:08   
Felly RR
Добро утро, одамна не сум почестила кафенце. Ајде повелете, и нешто да се заблажите после кафето. Имајте убав ден, па уште малку викенд и пак празник.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 998
10.1.2014 8:57:16   
AneLav RR
Ај добро утро јас ќе си се послужам од се и онака сум „срцка“ ништо не ми менува една крофничкаuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 999
10.1.2014 10:13:23   
elenak
Хахах Ане ме насмеа со ова ,,срцка,,. И јас сум срцка, ништо не можам да одбијам.user posted image Ај добро утро! Кафето испиено, надвор сонценце, некако ми се киднува. Не за друго туку дека не можам да гледам дома колку е растурено.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?