|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
13.1.2014 22:15:34   
Felly RR
Уф, како би се израдувала да сум јас. Ај имам утре шанса, и тоа повеќекратна, па белки на едно место ќе ми се насмее среќата. Повеќе од 10 години ми се нема паднато паричката мене.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1026
13.1.2014 23:08:23   
Tanjat7880
Zavrshi I deneshniov "ritual"kaj nas,i normalno I standardno pariceto kaj MM,ljugje,dali sme sami za badnik ili so drushtvo za Vasilica pariceto negovo e!user posted image
Mene mi se ima padnato samo ednash I toa taa godina koga ostanav bremena sekoja druga negovo e!
E krivo mi e I morav da vi se zalamuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1027
13.1.2014 23:11:47   
Felly RR
Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....user posted image
user posted image Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1028
13.1.2014 23:20:44   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....user posted image
user posted image Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Vikash da pocnam so PODGOTOFKITE A?Ne bre,na covek se mozesh da mu zemesh no srekjata nemozesh,toa ti e

Непосредна врска до пораките: 1029
13.1.2014 23:26:19   
Felly RR
Ние па со мм, двајцата си се жалиме дека немаме среќа, кај 10 години на двајцата ни се нема паднато, па ни во наредниве 10 години нема да имаме шанса, се знае на кого ќе му биде наместено.
Затоа се тешам јас имам повеќекратни шанси - и на работа ќе вртиме паричка, па може и кај мајка ми.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.1.2014 23:29:05 >

Непосредна врска до пораките: 1030
14.1.2014 0:31:50   
bucko mal
Jas ne se sekavam nekogash da mi padnala paricka.Poslednive godini mu ja mesetam na golemiov sin.Vcera napraviv edna pomala pita so namestena paricka i edna pogolema so vistinskata paricka.Vistinskata paricka padna kaj mm.

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1031
14.1.2014 9:43:38   
Defne90 RR
I nie sme isti i mene mi se nema padnato paricka.Lani mu se padna na M i toj misli sega deka sekoja godina nemu ke mu se paga.I nie mu ja namestivme parickata demek mu se padnala na nego a inaku se padna na baba mi.Isto i so drustvoto uste mi se nema padnato paricka a na maz mi mu se padna pred dve godini.Tuku ajde da se napieme po edno utrinsko kafe odamna nemam pieno kafe na forumov pa ajde koj e za od mene za site po edno tursko.Pa nazdravje kafe.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1032
14.1.2014 10:19:16   
Палешка РР
Јас сум за кафе user posted image фала ти Дефне user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1033
14.1.2014 11:17:46   
mommy_angels RR
Ова баш турско кафенце Дафне,за мераци и јас ќе си се послужам.
Леле со ова локумот ме потсети да ви се пофалам,новиот комшија ми е од Крушево и секогаш кога оди кај неовите ми носи кутија свеж локум со оревчиња user posted image ...мх мх мх поубави здравје
Туку Михаела јави се ,поминаа празниците ,време е за детоксикација на организмот,кажувај за јаболковиот оцет рецептот user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1034
14.1.2014 12:03:10   
elenak
Уф мами кај ме потсети на тој локумuser posted image Мм последен пат кога беше донесе локум и целуфки, леле какви беа, јаммм... Туку има ли некој мене аналгинче да ми послужи, ова времево тмурно, ненаспана, главава ми татни.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1035
14.1.2014 12:27:42   
sandriana RR
Сакам и јас локум со оревчињааааааа....се продава низ Скопјево негде? Секогаш заборавам да му нарачам на другаров кога се враќаат од Крушево да фрли некоја кутија навака...
Јас честам лимонада, наместо аналгин user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 14.1.2014 12:28:24 >

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1036
14.1.2014 13:13:28   
Палешка РР
Локум со ореви има убав и од Европа user posted image , а и ние во Прилеп имаме екстра локум со ореви откај Биџо user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1037
14.1.2014 14:14:51   
elenak
Епа прати таму накај сандриана Палешке, тебе те бива, лет лет буба маро однеси и локумче.user posted image Ах оти мора секој ден да се јаде? Што ме мрзи денес ручек да правам.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1038
14.1.2014 14:15:08   
Мамичка85
Dobarden mamicki kako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu user posted image nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den user posted image

Непосредна врска до пораките: 1039
14.1.2014 15:10:08   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85

Dobarden mamickaikako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu user posted image nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den user posted image

Ejj mamicka 85,za tebe se vkluciv,ne za tebe nego za tvoeto sonceuser posted image Bash se raduvam shto si pravite se po spisok!
Mutava sum I jas denes,aj ke go prepisham na vcerashnoto TGA ZA JUG,koga covek si nema kondicijauser posted image
Bitno rucekot e gotov I toa od vcera,aj na pravo mesto ke go pisham menito deneshnouser posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1040
15.1.2014 11:41:15   
LoveableMe RR
Aјде стигна кафеее, расонете се, нешто Ве нема?user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1041
15.1.2014 13:09:37   
Melanija RR
Јас сум за две шољи, првото отиде се смрзна дур се расправав со мрсулите на М едвај заспа user posted image

Не е на одмет и некое благце user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1042
15.1.2014 13:11:35   
mommy_angels RR
Времево само за депресија user posted image Уф колку ја мразам оваа втора смена,детето си го гледам само наутро еден час дури ја спремам за градикаuser posted image ,многу ми е мака,ми фали ,душа моја user posted image
Убаво кафенцe,со кајмаче ,фала ти LoveableMe

Непосредна врска до пораките: 1043
15.1.2014 17:53:24   
Defne90 RR
Leleeee i jas ke si zemam od kafeto stvarno mi treba,denes kako sum neraspolozena depresija pocna da me faka veke.Mi doaga da istepam nekoj po doma.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1044
16.1.2014 10:13:31   
AneLav RR
Здраво дечки, ај да сркнеме по едно кафенце, на сите мајки веројатно ни е второ од сабајлеuser posted image Иако порано станав и излегов нешто да испазарам ми дојде некако убаво на душава. Времето овде од сабајле е прекрасно сонце и чист воздух плаче за прошетка, штета што не можам да си ги прошетам дечкиве... Ај частам кафенце..
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1045
16.1.2014 10:14:37   
LoveableMe RR
Јас богами ќе се напијам Ане, ми се спие ми се плаче неколку денови по ред, ова маглава не заспа сите user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1046
16.1.2014 10:53:16   
mommy_angels RR
Е конечно и Скопје виде сонце,фала богу.АнеЛав сонцето е само едно вакво кафенце и десертче во добро друштво.

Непосредна врска до пораките: 1047
16.1.2014 12:31:22   
Мамичка85
Fala Ane na kafenceto iako ne pijam od ova ke si srknam pozz imaj ubav den user posted image

Непосредна врска до пораките: 1048
16.1.2014 16:05:08   
elenak
Добар ден, наздравје кафето на сите, јас ќе пијам покасно сега ручек е на ред. Шетнавте негде денес? Ние истеравме со уживање едно фамилијарно кафенце во град со татичко и малаuser posted image Многу сум среќна што детево ми порасна за шетање по кафичи и ресторани. Конечно на раат со неа можеме да си шеткаме.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1049
17.1.2014 6:39:04   
bucko mal
Redno e I jas da pocastam,mnogu skrzava sum se napravila.A imam povodi,nova ucebna godina,pocnuvanje vo gradinka(placki kolku sakas)
Ajde povelete

user posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?