|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
27.1.2014 9:20:37   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Епа да ви пратиме тогаш малку од кај нас да се порадувате, оти кај нас Бело е се

Сноу да ти кажам од сабајле низ глава ми се мота песанаваuser posted image user posted image
си ја потпевнувам во себе,изгледа до времево еuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1101
27.1.2014 9:51:03   
vezilka RR
Епа да ни пратите по итно оти нашиве деца не знаат што е снег. Сабајле искачаме за накај градинка и јас викам лелеее ама малку заврнало, а Никола вика како малку мамо види таму на оградата има бело. Сирото дете нема поим штое многу снег, не се сеќава на ланскоит. После стапнува на едно едвај забележливо снегче на тротоарот и вели, колку сака да газам во снегот. Уф, кутро дете, го ожалив.

Инаку забораив добро утро да ви кажам user posted image .

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1102
27.1.2014 10:13:30   
Felly RR
Vezilke, дојдете малку кај нас на гости. Ние сабајле одиме во градинка и снегот крцка под нозете. Матеа се изнарадува, и се ме туркаше кај што има многу снег да оди.
Малку и вистинска зима да видиме, па може и снешко да направиме после градинка.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1103
27.1.2014 11:19:39   
vezilka RR
Лелеееее ви завидувам навистина. Јас сум се зажелела за снег. Може Фели, хе, хе и онака со AnnaMolly се готвевме веќе пола година да дојдеме во градот под марковите.. Сериозно, планирам викендов да го носам детево на снег, оти гревои е.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1104
27.1.2014 13:34:27   
deluxe
Еххх снегот ми направи "главоболка ".Си излеговме во двор ајде малку да потрчка Ф.Но дете се прерадува,почна да фаќа,да трча и на крај си седна на снег и почна да си игра како со песокuser posted image јас го кревам,тој тегни на земја,и така цело маало го дигнавме на нозе,едвај дома го внесив и еве уште се тажи на врата стои не дава да го соблечамuser posted image Ауууу маки мои....

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1105
27.1.2014 17:30:32   
Defne90 RR
Bogami i M deneska si se iznaigra na snegot.Se sankase prvo pa posle si pravevme snesko doduse toa bas i ne licese na snesko ama bitno deteto bese tolku mnogu srekno sto edvaj go ubediv da si vlezeme doma.Milo mi e sto zavrna stvarno i jas epten mu se izraduvav na snegot.Pa toa ne se disese virusi samo se decata bea bolni,vo gradinka ovde dali 10 deca ima sega.Ajde barem snegot ke gi ubie virusite i bakteriite pa belkim ke se namalat zabolenite od grip.Jas iskreno si se nervirav Januari mesec a toplo toplo ovde kako da e April.Epten super si dojde ovoj sneg.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1106
28.1.2014 8:15:36   
mommy_angels RR
Најпрво добро ви утро.А сега да си кажам дека навистина ви завидувам на снегот.Ах крцкање под нозе,снешко,покриено ѓубре.............. А па за детево да не кажувам.Од Маша ги гледа само епизодите со снег и си се радува.Греотка е ,не сака и овде едно снегче да падне па да прочистиме дишни патишта.
Ај да си кажам си се разбудив како бумбар во лице,со потечен заб user posted image ,ама кога не си средувам на време,после данок ќе си плаќам.Барем не ме боли user posted image ,ама како да одам ваква на работа user posted image
Ајде и ова утро од мене чајчето
user posted image
Не ме мрзеше,па и тазе ванилици направив,а некоја домаќинка нека каже рецепт user posted image оти цел месец ги мислам
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 28.1.2014 8:20:23 >

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1107
28.1.2014 8:49:58   
Lady_D
Jas sakam kafence ubavo jakooo (tursko) :)))) da me osvesti malce, uste sabajlevo glavata mi puka, a nadvor ladno ladnoooo....

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1108
28.1.2014 10:26:25   
Felly RR
Ајде Лејди, повели! Јас моето го испив, и мене само вакво ме освестува наутро.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Lady_D)
Непосредна врска до пораките: 1109
29.1.2014 8:30:04   
Tanjat7880
Dobro utro devojki,se izraduvavte li na snegceto,Skopje e so "tenka"snezna pokrivka,se nadevam istoto ke dodrzi dodeka decata se priberat od shkolo pa da mu se izraduvaat.
Kakva e sostojbata vo drugite gradovi vo MK,eve ja povikuvam Defne koja mislam deka e od Berovo da ni ja dolovi tamoshnata zimska idila I da kaze dali patot do tamu e iscisten I prooden,bi sakala vikendov shto doagja da odime malku na vozduh tamuuser posted image
Kafe nemozam da vi napravam,nikako ne mi uspeva da stavam slika,pa ke mora da se zadovolite so vakvouser posted image nazdravje!

Непосредна врска до пораките: 1110
29.1.2014 8:51:37   
Felly RR
Тања, дел од твојот пост префрлив во темата СНЕГ, па конечно да ја активираме малку и таа тема. Ја очекуваме Дефне да ни пише во посочената тема.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1111
29.1.2014 11:08:07   
LoveableMe RR
Ако се прибравте од лудувањето по снегот, повелете на кафе и торта, јас частам user posted image :

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1112
30.1.2014 8:28:38   
Tanjat7880
user posted image
Ete se e kazano a jas odam da si fatam krpata I na cistenjeuser posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1113
30.1.2014 9:15:37   
Палешка РР
Ааааа го фаќам јас кафево ТањаТ, крпата до попладне ќе почека.
Добро и убаво утро на сите

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1114
30.1.2014 9:51:47   
vezilka RR
И јас земам кафе..а крпата ќе чека до викенд, хехех..

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1115
30.1.2014 10:01:05   
mommy_angels RR
Охохохооооооооо Тања спремила кафе user posted image ,е ова не се пропушта.И тоа баш какво што го сакам.Земам и јас,на здравје нека ни е user posted image
Ај сега добро утро, а за крпата не сакам ни да зборувам user posted image
Еве се гледаме една со друга,ама некако и откажувам љубов за денес user posted image

Непосредна врска до пораките: 1116
30.1.2014 10:11:35   
Lady_D
user posted image
Еве од мене чај од ѓумбир, за загревање, многу е ладно надвор бре луѓе или јас сум настината уфф
ова добро ми доаѓа чајчето, а плус и ги топи мастите user posted image user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1117
30.1.2014 13:03:11   
Defne90 RR
Dobar vi den i od mene dragi ringerajki,jas uste odsabalje sum stanata niz kuki spremam neli imenden denes maz mi ima.Ne pravime kojznae kolku golema slava ama sepak mora da se prinese nesto na masa,a i najbliskite ke se sobereme vecer.Kafe gledam imate,cajce imate pa od mene ajde da se zgreeme ubavo i patem da si kasnete i nesto blago.Ete denes jas cestam.
user posted image
imame i crno i belo koj kakvo saka
user posted image
Specijalno za vas gi spremiv kolacite

(Одговор на членот Lady_D)
Непосредна врска до пораките: 1118
30.1.2014 13:07:34   
Tanjat7880
Off Defne,pa VECNO NEKA MU E IMETO NA DOMAKINOT,za mene edno belo vince a I kolacive nema da gi ostavam na raatuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1119
30.1.2014 14:28:19   
vezilka RR
Ајде честито нека му е името..за многу години!! Ќе се почастиме, не бери гајле, ќе си апнеме ние. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1120
30.1.2014 14:49:32   
Мамичка85
Aj Dobar den i od mene se nadevam deka site ste super konecno najdov vreme za malce druzba so vas user posted image Defne neka mu e vecno imeto za mnogu godini pozz do site imajte ubav ostatok od denotuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1121
31.1.2014 8:41:25   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utrooo,petocno utrooooo,pocnuva vikendddd pa kade ste,shto pravite,koi se planovite za istiot?!Ke ima li vrnezi od sneg ovoj vikend malku da uzivameuser posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1122
31.1.2014 13:58:46   
Мамичка85
I da vrne i da vee nie doma ke si sedime ajde uste malce 40 dena posle ne se pribirame user posted image ubav vikend na site ringerajki user posted image

Непосредна врска до пораките: 1123
1.2.2014 15:54:44   
Defne90 RR
Гледам денес никој не бил на кафе овде.Ајде од мене по едно макијато за ден со насмевка па кој е за нека повели.user posted image
user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1124
1.2.2014 18:03:01   
Палешка РР
Да ти кажам право Дефне и кафе и насмевка ми треба user posted image
Нешто отрујана ми е душава ме јаде еден црв user posted image па појќе за насмевката сум user posted image

Фалаааа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?