|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
2.2.2014 10:15:40   
AneLav RR
Добро утро жени... Гледам нема никој па ај кога ќе можете сркнете по едно кафенце. Јас сум конечно и Ск и пијам раат кафе па нека ми се придружи кој сака...
user posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 2.2.2014 10:16:28 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1126
2.2.2014 11:51:33   
Defne90 RR
Eve i jas se pridruzuvam na kafe,bas ubavo ke mi dojde uste ne sum piela otsabalje otkako sum stanata.user posted image
user posted image
Ajde od mene da se zablazite so po nekoj keks, jas denot nikako ne go pocnuvam bez blago.user posted image
I sekako imajte ubav denuser posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1127
2.2.2014 11:57:45   
bucko mal
Nazdravje kafe zeni,jas samo da ve pozdravam otidov da nankamuser posted image

Do sega pravev rucek za utre ahhh sto bilo zeznato od vecer da se pravi rucek za sledniot denuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1128
2.2.2014 12:11:44   
Snowhite RR
На здравје кафето, јас пиев сега за сега не сакам покасно може. Мене тук ме има, тук ме нема, обврски, обврски и само обврски. До когааа?
Туку снегов го нема, а најавуваа викендов и тие многу знаат

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1129
2.2.2014 12:22:34   
Melanija RR
Јас сум за дупло кафе некако безвезе ми почна денот user posted image а снегот ќе го гледаме по вести кај северните соседи user posted image они заглавија

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1130
2.2.2014 23:11:04   
mommy_angels RR
Добра вечер,е јас снегот си го видов и си се излизгав со санка user posted image ,ама јас отидов кај него user posted image .Е навистина е убаво и редно е и овде бар едно дваесетина сантиметри да ни падне.Дете среќно,најсреќно,се санкаше,одеше,паѓаше,лазеше,полна кефови.Се на се убав викенд,а сега во кревет,понеделник е утре user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1131
2.2.2014 23:24:47   
deluxe
Добра вечер и од менеuser posted image Цел ден ме нема,многу тупачки ден имав,се надевам од утре ќе се размрдам малку.Туку од утре ,па натаму цел месец ќе бидам ранобудник,ќерката е од сабајле на училиште па ќе изигрувам будилникuser posted image 0user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1132
2.2.2014 23:56:09   
Defne90 RR
Ajde dobra vecer i od mene i mene deneska denot mi bese epten bezveza,uste rano sabalje koga stanav mi pocna epten nikakvo i si prodolzi taka.Tuku jas za snegot da vi kazam veke nadez izgubiv,cele nedela najavuvaat sneg ovde kaj nas demek ke vrnelo a ni dozd ne vrnese ne sneg.Izgleda ke morame da se pomirime deka i ovaa zima ke ja ispratime bez sneg.user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1133
3.2.2014 8:31:58   
Tanjat7880
Dobro utro devojki,posle studenoto utro se najavuva soncev I topol den,uzivajte ponedelnicki vo istiot I imajte ubava rabotna nedela!

Непосредна врска до пораките: 1134
3.2.2014 8:37:26   
deluxe
Ајде да видиме кој е ранобуден од понеделничкиuser posted image Тања е прва,има други???
Ајде варете јако кафе да се раздрмаме малкуuser posted image Мене ѓезвето ми е дупнатоuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1135
3.2.2014 8:45:21   
Yummy Mammy
Aj dobro utro, jas odamna ne sum vi stavila kafe, ne mozam od tel, komplicirano mi e. Ko ke sednam na pc ima da vi nadoknadam. I vikate soncevo denes a? Moive site tri se zatnati, site mi se doma, pa ke gledam barem eden saat na Vodno da gi odnesam, samo moram da najdam drustvo, inace sama nevozmozno e, ke izgubam nekoe dete po pat. user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1136
3.2.2014 8:47:09   
Mihaela 2010
Dobro utro....ahhh vremevo e soncevo ama ne i toplo...ama sepak me razveseli soncevo...kolku i da e ladno koga ke go vidam mi se razubavuva denot

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1137
3.2.2014 10:34:00   
Defne90 RR
Добро утро и од мене,денеска баш бучно ми започна денот,додека М пплачеше од градинката дојде ред да плачеме за градинка.Па така ги сменивме плановите и наместо од 1 март ке поцне да оди од денес.па ќе видиме што ке се случи.Инаку ептен касно си легнав синоќа како и секоја вечер во последно време па сега не можам уште да се расонам.Дома немам па немам време за кафе ама овде можам и те како да се почастам со едно.Па ајде рингерајки на здравје кафенце и имајте убав денuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1138
3.2.2014 11:12:10   
miana
Добро утро и од мене жени..
Каков убав ден - за мерак !
Јас немам частено одамна па еве ке почастам нешто да се заблажиме
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1139
3.2.2014 11:17:06   
deluxe
Од сабајле барам кафе,конечно Дефне ми ги слушна молитвитеuser posted image
Ќе го шмркнам од нога,и заминувам да спремам нешто за ручекuser posted image
Мианче неможам да одолеам на благото,иако се заколнав дека не јадам веќе благо,ама ај ќе земам едно-најмалотоuser posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1140
4.2.2014 7:29:51   
deluxe
Добро утро!!! јас пак ранобудникuser posted image ,Ја испратив ќерката на училиште,па ајде вас да ве разбудам и да бркам работа низ домаuser posted image
Има кандидати за кафе??Јас веќе го спремив
user posted image
Ајде будете се и послужувајте се,да не ве мисламuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1141
4.2.2014 8:29:41   
Tanjat7880
Eve sum jasuser posted image ista shema I jasuser posted image stani rano isprati dete vo shkolo I teraj rabota cel den ko konj I za tebe I za kukjata I za sekoj drug,oti ete jas nishto nerabotam pa mozam se I za sekogouser posted image

Непосредна врска до пораките: 1142
4.2.2014 8:45:03   
Mihaela 2010
Sto ubav soncev den,kolku pozitivno ni vlijae ova sonce,sto bi rekla kerka mi sonceto e zdravjeuser posted image
Jas sum za kafe,normalno ke si zemam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1143
4.2.2014 9:14:58   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Eve sum jasuser posted image ista shema I jasuser posted image stani rano isprati dete vo shkolo I teraj rabota cel den ko konj I za tebe I za kukjata I za sekoj drug,oti ete jas nishto nerabotam pa mozam se I za sekogouser posted image

user posted image user posted image ме изнасмеа Тања,баш така штом жена не оди на работа т.е седи дома,буквално се зема зборот СЕДИuser posted image
и така со "седење" низ дома километражот има да го превртам од одење низ домаuser posted image
вртење во кругuser posted image user posted image user posted image
Туку јас втората тура кафе ја сервирав на маса,да шмркнам и да палам правосмукалкатаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1144
4.2.2014 10:46:40   
miana
Ајде сите што сте на диета повелете- јас честам доручек user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1145
4.2.2014 10:49:01   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene! Me iznasmeavte so ova "zenata ne raboti, sedi doma" user posted image Mm eve na primer seriozno misli deka ne sedam, tuku si gledam filmcinjna otsabajle user posted image user posted image user posted image jas nedelava resiv bukvalno da go iskoristam soncevo posto site trojca mi se zatnati. Vcera uspeav sama da gi proset_am na Vodno, super si pominavme, slusaa ko za cudo, ama sepak za denes si se dogovoriv so drugarka mi. Za sekoj slucaj user posted image

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 4.2.2014 10:51:04 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1146
4.2.2014 10:49:27   
Mihaela 2010
eeee miana bas me pogodi,ligi mu potekoa,jas krkam kiselo mleko,ama i od salatkava ke si apnam.mmmmmm

Непосредна врска до пораките: 1147
4.2.2014 10:56:14   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro i od mene! Me iznasmeavte so ova "zenata ne raboti, sedi doma" user posted image Mm eve na primer seriozno misli deka ne sedam, tuku si gledam filmcinjna otsabajle user posted image user posted image user posted image jas nedelava resiv bukvalno da go iskoristam soncevo posto site trojca mi se zatnati. Vcera uspeav sama da gi proset_am na Vodno, super si pominavme, slusaa ko za cudo, ama sepak za denes si se dogovoriv so drugarka mi. Za sekoj slucaj user posted image

Blaze vas, alal da vi e !!! user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1148
4.2.2014 10:57:37   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

eeee miana bas me pogodi,ligi mu potekoa,jas krkam kiselo mleko,ama i od salatkava ke si apnam.mmmmmm

И ти на некоја диета си ?
Јас богами кркам ваква салата во моментов...Од денес морам да се смалам user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1149
4.2.2014 11:07:20   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

И ти на некоја диета си ?
Јас богами кркам ваква салата во моментов...Од денес морам да се смалам user posted image

pa da,vcera padna dogovor u tema slabeenje,pa ke vidime,inaku jas cel zivot sum na dieta

Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?