RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 10:15:40)

Добро утро жени... Гледам нема никој па ај кога ќе можете сркнете по едно кафенце. Јас сум конечно и Ск и пијам раат кафе па нека ми се придружи кој сака...
[img]http://www.kafepauza.mk/wp-content/uploads/2012/02/2-topli-kafe-napitoci-za-vo-zima-www.kafepauza.mk_.jpg[/img]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 11:51:33)

Eve i jas se pridruzuvam na kafe,bas ubavo ke mi dojde uste ne sum piela otsabalje otkako sum stanata.[sm=smiley1.gif]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07/Fourr%C3%A9koeken.jpg[/img]
Ajde od mene da se zablazite so po nekoj keks, jas denot nikako ne go pocnuvam bez blago.[sm=smiley1.gif]
I sekako imajte ubav den[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 11:57:45)

Nazdravje kafe zeni,jas samo da ve pozdravam otidov da nankam[sm=zz_sleep.gif]

Do sega pravev rucek za utre ahhh sto bilo zeznato od vecer da se pravi rucek za sledniot den[sm=zz_eek2.png]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 12:11:44)

На здравје кафето, јас пиев сега за сега не сакам покасно може. Мене тук ме има, тук ме нема, обврски, обврски и само обврски. До когааа?
Туку снегов го нема, а најавуваа викендов и тие многу знаат

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 12:22:34)

Јас сум за дупло кафе некако безвезе ми почна денот [sm=zz_banghead.gif] а снегот ќе го гледаме по вести кај северните соседи [sm=smiley36.gif] они заглавија

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 23:11:04)

Добра вечер,е јас снегот си го видов и си се излизгав со санка [sm=smiley36.gif],ама јас отидов кај него [sm=jezicek.gif].Е навистина е убаво и редно е и овде бар едно дваесетина сантиметри да ни падне.Дете среќно,најсреќно,се санкаше,одеше,паѓаше,лазеше,полна кефови.Се на се убав викенд,а сега во кревет,понеделник е утре [sm=zz_stomp.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 23:24:47)

Добра вечер и од мене[sm=smiley1.gif] Цел ден ме нема,многу тупачки ден имав,се надевам од утре ќе се размрдам малку.Туку од утре ,па натаму цел месец ќе бидам ранобудник,ќерката е од сабајле на училиште па ќе изигрувам будилник[sm=zz_dance.gif]0[sm=jezicek.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (2.2.2014 23:56:09)

Ajde dobra vecer i od mene i mene deneska denot mi bese epten bezveza,uste rano sabalje koga stanav mi pocna epten nikakvo i si prodolzi taka.Tuku jas za snegot da vi kazam veke nadez izgubiv,cele nedela najavuvaat sneg ovde kaj nas demek ke vrnelo a ni dozd ne vrnese ne sneg.Izgleda ke morame da se pomirime deka i ovaa zima ke ja ispratime bez sneg.[sm=smiley13.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 8:31:58)

Dobro utro devojki,posle studenoto utro se najavuva soncev I topol den,uzivajte ponedelnicki vo istiot I imajte ubava rabotna nedela!

deluxe -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 8:37:26)

Ајде да видиме кој е ранобуден од понеделнички[sm=smiley36.gif]Тања е прва,има други???
Ајде варете јако кафе да се раздрмаме малку[sm=jezicek.gif]Мене ѓезвето ми е дупнато[sm=jezicek.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 8:45:21)

Aj dobro utro, jas odamna ne sum vi stavila kafe, ne mozam od tel, komplicirano mi e. Ko ke sednam na pc ima da vi nadoknadam. I vikate soncevo denes a? Moive site tri se zatnati, site mi se doma, pa ke gledam barem eden saat na Vodno da gi odnesam, samo moram da najdam drustvo, inace sama nevozmozno e, ke izgubam nekoe dete po pat. [sm=zmeden.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 8:47:09)

Dobro utro....ahhh vremevo e soncevo ama ne i toplo...ama sepak me razveseli soncevo...kolku i da e ladno koga ke go vidam mi se razubavuva denot

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 10:34:00)

Добро утро и од мене,денеска баш бучно ми започна денот,додека М пплачеше од градинката дојде ред да плачеме за градинка.Па така ги сменивме плановите и наместо од 1 март ке поцне да оди од денес.па ќе видиме што ке се случи.Инаку ептен касно си легнав синоќа како и секоја вечер во последно време па сега не можам уште да се расонам.Дома немам па немам време за кафе ама овде можам и те како да се почастам со едно.Па ајде рингерајки на здравје кафенце и имајте убав ден[sm=smiley1.gif]
[img]http://www.kafepauza.mk/wp-content/uploads/2012/10/1.1-kafe-pozadina-za-vashiot-desktop-74-www.kafepauza.mk_.jpg[/img]

miana -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 11:12:10)

Добро утро и од мене жени..
Каков убав ден - за мерак !
Јас немам частено одамна па еве ке почастам нешто да се заблажиме
[img]http://www4.slikomat.com/13/0203/kk7-cokola.jpg[/img]

deluxe -> RE: РР Кафемат (3.2.2014 11:17:06)

Од сабајле барам кафе,конечно Дефне ми ги слушна молитвите[sm=jezicek.gif]
Ќе го шмркнам од нога,и заминувам да спремам нешто за ручек[sm=smiley36.gif]
Мианче неможам да одолеам на благото,иако се заколнав дека не јадам веќе благо,ама ај ќе земам едно-најмалото[sm=zz_rolleyes.png]

deluxe -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 7:29:51)

Добро утро!!! јас пак ранобудник[sm=jezicek.gif],Ја испратив ќерката на училиште,па ајде вас да ве разбудам и да бркам работа низ дома[sm=smiley36.gif]
Има кандидати за кафе??Јас веќе го спремив
[img]http://www.onlineprobistip.com/wp-content/uploads/2010/08/coffee.jpg[/img]
Ајде будете се и послужувајте се,да не ве мислам[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 8:29:41)

Eve sum jas[sm=smiley1.gif]ista shema I jas[sm=smiley36.gif]stani rano isprati dete vo shkolo I teraj rabota cel den ko konj I za tebe I za kukjata I za sekoj drug,oti ete jas nishto nerabotam pa mozam se I za sekogo[sm=smiley7.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 8:45:03)

Sto ubav soncev den,kolku pozitivno ni vlijae ova sonce,sto bi rekla kerka mi sonceto e zdravje[sm=smiley36.gif]
Jas sum za kafe,normalno ke si zemam

deluxe -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 9:14:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Eve sum jas[sm=smiley1.gif]ista shema I jas[sm=smiley36.gif]stani rano isprati dete vo shkolo I teraj rabota cel den ko konj I za tebe I za kukjata I za sekoj drug,oti ete jas nishto nerabotam pa mozam se I za sekogo[sm=smiley7.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ме изнасмеа Тања,баш така штом жена не оди на работа т.е седи дома,буквално се зема зборот СЕДИ[sm=jezicek.gif]
и така со "седење" низ дома километражот има да го превртам од одење низ дома[sm=jezicek.gif]
вртење во круг[sm=zz_showoff.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_stomp.gif]
Туку јас втората тура кафе ја сервирав на маса,да шмркнам и да палам правосмукалката[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 10:46:40)

Ајде сите што сте на диета повелете- јас честам доручек [sm=jezicek.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0204/kyu-109610.jpg[/img]

Yummy Mammy -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 10:49:01)

Dobro utro i od mene! Me iznasmeavte so ova "zenata ne raboti, sedi doma" [sm=smiley36.gif] Mm eve na primer seriozno misli deka ne sedam, tuku si gledam filmcinjna otsabajle [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jas nedelava resiv bukvalno da go iskoristam soncevo posto site trojca mi se zatnati. Vcera uspeav sama da gi proset_am na Vodno, super si pominavme, slusaa ko za cudo, ama sepak za denes si se dogovoriv so drugarka mi. Za sekoj slucaj [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 10:49:27)

eeee miana bas me pogodi,ligi mu potekoa,jas krkam kiselo mleko,ama i od salatkava ke si apnam.mmmmmm

miana -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 10:56:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro i od mene! Me iznasmeavte so ova "zenata ne raboti, sedi doma" [sm=smiley36.gif] Mm eve na primer seriozno misli deka ne sedam, tuku si gledam filmcinjna otsabajle [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jas nedelava resiv bukvalno da go iskoristam soncevo posto site trojca mi se zatnati. Vcera uspeav sama da gi proset_am na Vodno, super si pominavme, slusaa ko za cudo, ama sepak za denes si se dogovoriv so drugarka mi. Za sekoj slucaj [sm=jezicek.gif]

Blaze vas, alal da vi e !!! [sm=bravo.gif]

miana -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 10:57:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

eeee miana bas me pogodi,ligi mu potekoa,jas krkam kiselo mleko,ama i od salatkava ke si apnam.mmmmmm

И ти на некоја диета си ?
Јас богами кркам ваква салата во моментов...Од денес морам да се смалам [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 11:07:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

И ти на некоја диета си ?
Јас богами кркам ваква салата во моментов...Од денес морам да се смалам [sm=jezicek.gif]

pa da,vcera padna dogovor u tema slabeenje,pa ke vidime,inaku jas cel zivot sum na dieta

Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>