Добро утро,крадам нет на работа да ве поздравам и ајде втора тура кафе ставајте,не сте оставиле за мене А вие што сте на диета вадете тоа сирењето од салатите,не е по пропис [sm=jezicek.gif]
Melanija RR -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:01:45)
Кога бев трудна македонско кафе ретко пиев а предходно бев кафеџика со цигара.Е сега надокнадувам во поголема шоља пијам [sm=zz_hot.gif] Стани легни цела ноќ со [sm=duda.gif] зошто мм на пат на бебе му се смее во 5 сабајле [sm=zz_skip.gif]и така цел месец.....ете он си надокнади мама јок .Ете си се пожалив па чекам некоја рингерајка да стави кафе
И јас ке ти се придружам.. Кај мене керками станува секоја нок и сака да спие во дневна на двосед па и јас морам да се кичмам на тросед [sm=smiley19.gif]
deluxe -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:08:27)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Кога бев трудна македонско кафе ретко пиев а предходно бев кафеџика со цигара.Е сега надокнадувам во поголема шоља пијам [sm=zz_hot.gif] Стани легни цела ноќ со [sm=duda.gif] зошто мм на пат на бебе му се смее во 5 сабајле [sm=zz_skip.gif]и така цел месец.....ете он си надокнади мама јок .Ете си се пожалив па чекам некоја рингерајка да стави кафе
[img]http://dhatoday.com/wp-content/uploads/2013/11/22/10-Health-Benefits-of-Coffee-450_x_300.jpg[/img] Ајде Меланија едно насмеано кафе,слична насмевка како таа што те буди наутро и среде ноќ[sm=smiley36.gif] Уживај!! има некој друг кандидат за кафе??? ајде дури сум со ѓезвето во раце пријавувајте се[sm=jezicek.gif]
miana -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:09:14)
ех јас бев побрза [sm=jezicek.gif]
Сега може да бира какво и се пие, такво [sm=smiley36.gif]
deluxe -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:12:37)
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ех јас бев побрза [sm=jezicek.gif]
Сега може да бира какво и се пие, такво [sm=smiley36.gif]
хаахх Миана,ти на плинско го имаш варено кафето,јас на реш,многу тешко загрева[sm=jezicek.gif]
Melanija RR -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:14:56)
Нема проблем и од двете ќе се напијам мммммм фала ви... ах таа насмевка ноќе нервира дење радува [sm=smiley1.gif]
Миана ти на тросет ?оф леле ,све за љубав или ти се за децата [sm=smiley1.gif]
miana -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 13:23:29)
Што да се прави... Трседн, двосед каде и да треба..Некогаш гледаме и ДИЕГО во сред ноќ...Имаше фаза кога тато гхо малтретираше а сега мене ми е редот [sm=hudicek1.gif]
Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 14:15:58)
добар ден и од мене,гледам уште рано сабалје сте се собрале кафеџики муабетчики.Остана ли несто од кафето или да цекам следна тура.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Еве го кафето Меланија,и насмевка гратис[sm=zz_showoff.gif] Аххх кафето мое,не се гледало,оти не ми кажувате вакви работи[sm=smiley36.gif] пак го сварив реприза,ајде Дефне повели и ти на маса[sm=smiley1.gif]
Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (4.2.2014 15:39:20)
Blagodaram za kafeto deluxe epten me osvezi,[sm=smiley1.gif]
Ете ме и мене и јас сум будна.Ја гледам овошнава салата и никако не можам да и оддолеам,па ке си се почастам малку.А без кафе мене утрото тешко дека може да ми започне па затоа ајде по едно турско од мене.Па да се расониме малку.[sm=smiley1.gif] [img]http://www.kafepauza.mk/wp-content/uploads/2012/06/1-turskoto-kafe-del-od-makedonskoto-sekojdnevie-www.kafepauza.mk_.jpg[/img]
Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 8:55:52)
Defne,ova utro jas tebe te odbiram,za mene dve turski[sm=smiley1.gif]a za salaticeto na Mihaela ke razmislam ponatamu vo denot otkoga ke mi turite eden cetvrt burek za dorucek[sm=jezicek.gif]
sandriana RR -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 9:11:31)
Леле Михаела, лиги ми направи сега - ја би цела салатка да ја дрмнам [sm=smiley36.gif] А Тања, бујрум - може оригинал сараевски бурек? [sm=smiley1.gif] [img]http://theeatenpath.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/01/burek_with_yogurt.jpg[/img]
Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 9:16:15)
E taka,taka,samo original mene mi odgovara,ajde devojki,batalete toa ocetot I kiselinite od ovoshjeto I dojdete da se zaloime,ima za site[sm=smiley36.gif]
Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 9:16:44)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Defne,ova utro jas tebe te odbiram,za mene dve turski[sm=smiley1.gif]a za salaticeto na Mihaela ke razmislam ponatamu vo denot otkoga ke mi turite eden cetvrt burek za dorucek[sm=jezicek.gif]
Aj razmisluvajte,ama za posle nema da ostane[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 9:18:10)
Е сега и мене ми се пријаде.За мене едно парче молам од сараевскиот бурек.Што убаво изгледа,а бурек немем јадено многу долго.Ајде па диетата може да почека,вакви јадења е греота да се одбијат.[sm=smiley1.gif]
Melanija RR -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 12:39:29)
И мене ме настрвивте за бурек[sm=zz_wink.png] Јас сакам од Специјал ама нема кој да ми купи [sm=smiley36.gif] да ај вака виртуелно И втора доза кафе со поглед на море [img]http://harmoniaphilosophica.files.wordpress.com/2012/03/3046272893_c9ea99d072.jpg[/img]
Мамичка85 -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 12:41:15)
A bre zeni bivase ova burek posabajle me nastvrivte do daska [sm=jezicek.gif] ovosnava salata ko niz magla mi e od Mihaela sto ja posluzi [sm=jezicek.gif] koj da mi kupi [sm=smiley19.gif] ne e fer do 40 dena ima uste [sm=jezicek.gif]
Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (5.2.2014 13:56:05)
Pa tolku izdrza mamicka sega uste za nekoj den[sm=smiley1.gif] strpi se uste malku vremeto minuva kako voz pred tebe[sm=smiley1.gif] denes e bebe, utre ucenik.[sm=smiley36.gif].Poz mamicka do tebe i [sm=duda.gif].Inaku jas zum za uste edno kafe,nesto pocna da me faka popladnevna dremka a imam uste mnogu rabota po doma.[sm=smiley36.gif]
Браво бре Михаела, ова е ентузијазам [sm=bravo.gif] Неможам да одолеам на овошје, иако од сабајле смачкав една банана и една шоља чај [sm=smiley36.gif]
Палешка РР -> RE: РР Кафемат (6.2.2014 9:08:18)
Еее од ова ќе земам без грижа на совест...и тоа овошна салата ќе си направам.. [sm=smiley36.gif] Фала ти Михаела.
Добро утро убави жени и по некој убав маж што не чита [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wub.gif]