|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
9.4.2014 7:58:56   
Tanjat7880
user posted image
Eve,mu se obrakjam na George OD POGORE,so moznost da mi kaze shto se drugo moze I nudiuser posted image
Jas sum vo totalen haos,nekoj go vikaat kreativen bil no mene mi lici na haos koj ne mu se gleda krajot...off ke se sredime li konecnooo a nie ushte ne sme ni pocnale!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1526
9.4.2014 8:32:21   
LoveableMe RR
Дечково нуди се што ќе посакате, затоа побрзајте!!!! user posted image user posted image user posted image

Тања некогаш од хаосот произлегува нешто убаво на крајот, затоа не се предавај.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1527
9.4.2014 9:18:25   
sandriana RR
user posted image
user posted image

На мајчо мој денес и е роденден, па да се заблажиме со повод, ако некој има грижа на совест од благово да си касне де - да има оправдание user posted image

< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 9.4.2014 9:19:43 >

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1528
9.4.2014 11:30:27   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

user posted image
user posted image

На мајчо мој денес и е роденден, па да се заблажиме со повод, ако некој има грижа на совест од благово да си касне де - да има оправдание user posted image

Ајде нека и е среќен роденденот и да е жива и здрава уште 100 години. user posted image Ама ме примами со благово,јас веќе цел месец пазам што внесувам и благото го избегавам,ама ете сега ќе се послужам бидејќи е многу убав поводот за частенката. user posted image Имајте убав ден и искористете го за прошетки надвор,мене ме мами да излезам и да ги оставам сите домашни обврски. user posted image Тања не се секирај ќе се среди хаосот,па после има да си уживаш.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1529
10.4.2014 13:33:02   
Defne90 RR
Кај сте денес женски,ве нема денеска на кафе.Изгледа сите сте зафатени.Ајде кафето е од мене денес.Јас се досадувам цел ден,времето надвор е никакво и само дотураме дрва на оганот и слушаме цел ден детски песнички со децата.И ним им е здодевно надвор не ги изнесувам денес,ама нема што да се прави.user posted image Гледам временската прогноза ќе паѓале уште температурите.user posted image Ништо ајде имајте убав ден и кој е за кафе нека ми се придружи,па ни кафе не ми се пие сама.user posted image
user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1530
11.4.2014 8:57:00   
Mihaela 2010
Kaj ste spanki
Vi se pogodi vremevo a ,ajde stanuvajte pravev kafe
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1531
11.4.2014 9:01:52   
deluxe
Михаела ова нема да ти го заборавам никогашuser posted image Како ми треба кафе во моментов уфффф....Станата сум од 6 и 30,но ми се спие ми се плачиuser posted image ,и главата нешто денес ми е матна,ме стегаuser posted image
Така единствен спас ми е кафенцето...ќе си се послужам ,тоа плавото ќе го земамuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1532
11.4.2014 9:19:46   
bucko mal
Dobro vi utro i ubav denuser posted image
Denes i jas ke ve druzam za kafe,petocki malku relaks.Si go odbrav rozovoto.
Inaku i kaj nas vrne cela nedela i slednata ke vrnelo ama da vi kazav se odmoriv ne baraat decava da gi setam.
sakale-nejkele mora domauser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1533
11.4.2014 9:22:48   
Mihaela 2010
Eeee jas imam uste 4 dena od godisniot si go spoiv so veligdenov 10 dena se fakja koj znae kolku ke odmoram,prvo rodendenot na M pa vakcinauser posted image ,ke bidam kako potresena

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1534
11.4.2014 10:46:48   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,јас само да ве поздравам и да ви посакам убав и пријатен викенд и до максимум да си го искористите за уживање со фамилијата. user posted image Инаку денес за среќе сум во форма,помалото спиеше убаво синоќа па и јас сум одморена. user posted image Се надевам дека нема да ми приредат до после некоја зафрканција па да ми го расипат доброто расположение со кое станав.Јас пак ептен се нервирам кога е вакво времето ама тоа е и за кај нас викаат дождови и ниски температури овие денови,па да се помириме со тоа.И дома може да ни биде интересно ако си го направиме ние самите.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1535
11.4.2014 12:52:53   
Tanjat7880
user posted image
Koj e za vtora tura kafeee,zeni,vikaat od utre potoplo I bez vrnezi,ke da e na vidik aren vikend vo koj jas ke bidam bez majstori,doagjaat od ponedelnokuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1536
11.4.2014 15:04:10   
Melanija RR
Ние завршивме денес со вакцините , дури 4 за една недела user posted image
Ах сум го пропуштила Џорџе user posted image LoveableMe RR дај репете или дај друг user posted image
Зимам една тацна, фала user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1537
12.4.2014 14:49:12   
Melanija RR
И сабота е ден и денес се прави и пие кафеuser posted image user posted image Изволте
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1538
12.4.2014 19:32:04   
Defne90 RR
Меланија јас сум ептен за кафе и ке си се послужам ептен убаво ќе ми дојде.Еве сега веќе ова време секогаш почнува да ме фаќа дремка и после ќе се рассонам и не можам да заспијам до никое време.Ајде имајте убава саботна вечер.user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1539
12.4.2014 19:39:43   
deluxe
user posted image
Еве јас си сварив за мене кафенце посноuser posted image и за сите останати кои постат или не постат нека се послужат.Меланија лиги ми протекоа за кафенцето твое,ама ќе ми свариш после Велигден,нека заврши мојот постuser posted image
Инаку оваа недела ја постев без масло и здравје Боже утре на големиот празник Цветници ќе си се причестам,јас и моите дечињаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1540
12.4.2014 19:45:46   
Defne90 RR
Браво делукс значи си се чудам како успеваш да испостиш така цели пости,па овие се и најголемите.Јас не се ни обидувам да постам,не можам да издржам ни еден ден а камоли пак месец ипол и тоа пак и без масло.А ептен сум неодговорна од таа страна и за пречестувањето,до сега поголемиот го имам носено само еднаш на пречес а помалото воопшто го немам пречестувано.А тоа е навистина убаво за децата.А значи и утр може да се носат на пречес децата нели?

Непосредна врска до пораките: 1541
12.4.2014 19:51:13   
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Браво делукс значи си се чудам како успеваш да испостиш така цели пости,па овие се и најголемите.Јас не се ни обидувам да постам,не можам да издржам ни еден ден а камоли пак месец ипол и тоа пак и без масло.А ептен сум неодговорна од таа страна и за пречестувањето,до сега поголемиот го имам носено само еднаш на пречес а помалото воопшто го немам пречестувано.А тоа е навистина убаво за децата.А значи и утр може да се носат на пречес децата нели?

Може Дефне и утре и секој нареден ден до Велигден се дели светата причестuser posted image
Доколку навистина сакаш да си ги однесеш дечињата да го примат тој дар.Зашто навистина единствено децата се достојни да ја примат светата причест,тие имаат чиста душичкаuser posted image .А тоа што ги издржувам постите,не ми е проблем,јас можам да преживеам уште 1,5 месеец со посна храна,ми годи вегетаријанствотоuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 12.4.2014 19:52:16 >

Непосредна врска до пораките: 1542
13.4.2014 21:50:40   
mommy_angels RR
Добра ви вечер,убав викенд позади мене,си бевме на кафанска забава за возрасни,фини луѓе,познат фацки и убаво расположение.Е денес само од ова подолу ми сака душичката user posted image
user posted image
А да и несакајќи гласав денес user posted image ,ама тоа дека поминав покрај избирачкото место,сите влегуваа,па ајде и јас user posted image

Непосредна врска до пораките: 1543
13.4.2014 23:35:02   
deluxe
Добра вечер.Мами и јас ќе те дружам со водата,тури и за мене еднаuser posted image Уште една недела и ќе си пивнам винце или пивцеuser posted image Засега сум само на вода и сокuser posted image .Инаку да си се пофалам денес си бев в црква и си се причестивме.Колку убаво и возвишено чувство,душевен мир и спокој.Навистина има чудо во оваа работаuser posted image Денес душава ми пееuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 13.4.2014 23:36:45 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1544
14.4.2014 7:41:56   
mommy_angels RR
Гуд морнинг лејдис,сончево утро,се надевав и на таква недела,ама овие од мeтео ме разочараа со дождови и снегови user posted image
Кафенцето послужено,чашата полна витамини да му пркосиме на понеделников
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1545
14.4.2014 7:51:57   
deluxe
Гуд морнингuser posted image user posted image Нека врне, нека вее, веќе кренав раце од времево.Сите планови ми ги измешаuser posted image
Туку нема што да се прави,освен да си шмркнеме од кафенцето и сокчето,да собереме енергија за уште еден дооолг денuser posted image user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1546
14.4.2014 8:41:26   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro I od mene,aj jas da go posluzam dorucekot,posno I toa posno na voda!
Jas gi dogovoriv site majstori,denes treba prviot da pocne,se mi e haos I neznam dali I koga ke se sredam,strav me fakja!
No,ednash I nekogash I toa mora da pomine,se nadevam se ke bide spored planiranoto I jas ke bidam srekja I vesela a do togash ke SHIZAMuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1547
14.4.2014 9:12:03   
Mihaela 2010
Dobro vi utro,uff uste ovaa nedela sum na rabota pa sum na mini odmorce,od 10 dena,edvaj cekam da vi kazam
Gledam nekoja nova igra ima?? otvaram i op jajce

Непосредна врска до пораките: 1548
14.4.2014 9:15:14   
deluxe
Ајде жени,овде јајца врнатuser posted image user posted image user posted image
Одмарај Михаела,таман за празниците ќе си бидеш свежа одморенаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1549
14.4.2014 9:16:00   
elenak
Морнинг! Јајца Михаелче, нормално Велигден е. Повторно кликање, јупи јеееее!user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?