|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
22.4.2014 8:00:15   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene devojki,zavrshi I ovoj dolgo ocekuvan praznik,letnaa denovite za odmor I sega bash mi treba neshto jako za da me "turi"vo pogon.
Sedam pijuckam kafe I se mislam od kade da pocnam,ni pocetokot ni krajot ushte ne mi se gledaatuser posted image
Kako pominavte,proshetavte li nekade,ili dremevte doma gledajki go dozdot?Aj shto vrneshe,vrneshe no shto I nema namera da prestane da vrne,do krajot na nedelata vrnezlivo I ladnouser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1576
22.4.2014 10:41:26   
Defne90 RR
Еве ме и мене,и јас сум истата верувај ми Тања и јас сеуште не можам да почнам да функционирам нормално,ке бидат потребни барем уште два дена за да се промени тоа.Инаку ние да ти кажам право,цело време сме натаму наваму,а пак и кога бевме дома за празниците цело време со гости.Легни во 3 стани во 9,мислам дека главата ми е ко балон кој секој момент можеда пукне.user posted image Ама како и да е супер беше и иако цело време врнеше,сепак тоа не успеа да ми го расипе расположението.Ајде женски поздрав и од мене и имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1577
22.4.2014 10:45:47   
deluxe
Добар ден женскиuser posted image
Јас за празникот бев турбоuser posted image сум се изнашетала со децата и мм.Првиот ден цел ден шетавме по гости,вториот ден пола шетав,пола седев дома чекав гости.Дождот ама ич не ни сметаше user posted image Од денес си се вративме во реалностаuser posted image и си почнавме со секојдневните обврски,испраќање на училиште,ручек итн... итн...user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1578
22.4.2014 13:13:12   
bucko mal
Znam deka ste prejadeni i prepieni,zatoa jas ke ve pocastam nesto osvezitelno.
I da vi se pofalam si kupivme nov frizider ama epten mi napravi merak.Kako trgnalo se se rasipuva i menjam,mu vikam na mm da beri pamet
da ne se rasipe i on pa da treba i nego da go menjamuser posted image \Ajde povelete
user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1579
22.4.2014 23:40:50   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR

Znam deka ste prejadeni i prepieni,zatoa jas ke ve pocastam nesto osvezitelno.
I da vi se pofalam si kupivme nov frizider ama epten mi napravi merak.Kako trgnalo se se rasipuva i menjam,mu vikam na mm da beri pamet
da ne se rasipe i on pa da treba i nego da go menjamuser posted image \Ajde povelete
user posted image

user posted image user posted image user posted image Буцко ме изнасмеа со ова последново за мтuser posted image какво расипување бре жено,затоа си ти тука мајсторот да го одржуваш,подмачкуваш,сервисирашuser posted image user posted image
Патем со здравје да си го користите новиот фриждер,да си го полните со мнооогу хранаuser posted image user posted image
И навистина јас деновиве мака видов со јадењево,како се чувствувам презаситено(а не јадам многу)изгледа дека до сега постев и од малку мрсно и веднаш ме заситува,така цело време сумuser posted image user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1580
23.4.2014 7:28:30   
Палешка РР
Доза утринско смеење со мт буцкомал user posted image user posted image

Како сте девојки? Како тргнало изгледа зима иде...user posted image
И јас сум во некое безвезникаво расположение уште од сабалје user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1581
23.4.2014 8:56:17   
Snowhite RR
Добро тмурно утро женички, јас па едвај чекав да помине празников, да се одморам на работа, дома повеќе се изморувам, па кај да е уште еден празник иде, ако и тој го поминам дома ќе полудам, ќе морам да го кандисам мм да одиме некаде сами без деца и вистински да се одморам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1582
23.4.2014 11:57:06   
Defne90 RR
Добар ден женички и од мене,јас пак денеска си се наспав ептен убаво,синоќа бев во кревет во 10 часот и еце сега не најде 11 ипол додека станеме со децата.Ама барем меожам да кажам дека сега можам да функционирам нормално.Ех сноу и јас одамна му зборувам на мм за таков одмор без децата,ама ете кој да се нафати да ги гледа,хахха.туку имајте убав ден и не одзволувајте лошото време да ви го расипе расположението.user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1583
24.4.2014 10:51:05   
LoveableMe RR
Денес ми се пие кафе, одамна се немаме напиено, некако сите сме изгледа мрзеливи и нерасположени од времето. Ајде, кој е за дружба, да помуабетиме малце и да се мезнеме од благцевоuser posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1584
24.4.2014 12:09:45   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,јас сум ептен за кафе,што убаво ќе ни дојде,навистина одамна се немаме напиено овде не кафематов.Убаво ти текнало Loveable па си ставила и благо троа да се подзаблажиме.Поздрав женски и имајте убав ден,се надевам дека и денеска ќе се воздржи од врнежи.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1585
24.4.2014 12:36:16   
Tanjat7880
Dobar den devojki I od mene,aj shto e tmuren denot aj shto sum so majstori aj shto ednite shto vcera trebaa da dozavrshat nikade gi nema,nemozam krajot da si go najdam,ke zavrshi li ova ludilo nekogashuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1586
24.4.2014 15:27:43   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dobar den devojki I od mene,aj shto e tmuren denot aj shto sum so majstori aj shto ednite shto vcera trebaa da dozavrshat nikade gi nema,nemozam krajot da si go najdam,ke zavrshi li ova ludilo nekogashuser posted image

Тања ќе заврши, само јаки нерви треба да имаш со мајстори. Со лесноuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1587
27.4.2014 7:19:15   
Defne90 RR
Добро утро рингерајки,мене да ви кажам право баш и не ми е така добро,се осеќам ко да ми спие некој слон на глава.Ова малово станато е уште во рани зори во 5 часот,и се разиграло по дома абер нема да си легне да спие.А мене капаците на очите ми паѓаат,и дремем цело сабалје.Ама затоа ќе ставам кафе овде да се напиеме и јас и сите ранобудници кои што од x причини се успеаа да си го земат сонот денеска.Ај на здравје кафенце па да почнеме полека со расонување и со вечните домашни обврски.user posted image
user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1588
27.4.2014 7:44:10   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene,koi se toa X pricini neznam no I jas vo zori satnav,bez nekoj da me razbudi,mnogu rabota mi "dreme"na glava,vremeto vrne a mene sonce mi treba,majstorite zavrshija ostanaa samo sitnite raboti koi nikako da zavrshat I jas bash "shizam".No dobro,poleka,bez nervoziuser posted image se ke bide,taka se tesham...
user posted image Dorucekot e od mene:)

Непосредна врска до пораките: 1589
27.4.2014 7:53:40   
Defne90 RR
Убаво освежување тања баш сум за тоа.А штом сте стигнале до ситните работи веќе работата е готова,дури да трепнеш ќе си уживаш со сладоледот во раце на кревет.Е сега времево и мене а верувам и на сите им оди на нерви ама што е тука е.Битно е ние сами да си го направиме расположението и да ги игнорираме лошите временски услови.А како што читала другарка ми на интернет дека и цел мај ќе било вакво еден ден топло три дена дожд,каде ни е крајот.Затоа ич замарање да нема,ха ха до сега требаше и да се навикнеме на дождливата пролет.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1590
27.4.2014 8:26:01   
Felly RR
Јас веќе и се навикнав на времево. Ама ајде за малку разведрување едно сончево кафенце од мене.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1591
28.4.2014 8:49:25   
deluxe
user posted image
Добро утро заспани убавициuser posted image user posted image
Одамна не сум ви сварила кафенце,еххее едно време јас бев задолжена за кафекувањеuser posted image
Сабајлево се разбудив со огроомна енергија,иако надвор е тмурно и врне,јас пукам од сила,не знам што е работата ...user posted image а по природа сум метеопат,ми се имаат измешано жичките изгледаuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1592
28.4.2014 12:28:36   
Martins mom
Е дај си малце од таа енергијатаuser posted image user posted image Јас штом се разбудам со главоболка, си знам каков ќе ми е денот. Не знам дали има врска ова што не добивам месечен циклус, ама ете месеци уназад имам страшни главоболки и притисоци во зависност од времето

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1593
29.4.2014 7:50:38   
mommy_angels RR
За инат на дождов,кафенце ќе си послужам на плажа
user posted image
Добро утро лејдис,тмурен ден,ама јас решив да му пркосам

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1594
29.4.2014 10:41:06   
Tanjat7880
Off,ubavini,onoj stolot shto e na sonce go zemam jas,nesakam cadori I senkiuser posted image
Jas inace cekam majstor,vekje treat nedela jas samo toa pravamuser posted image ke se mrdnam kaj I da e...

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1595
29.4.2014 11:12:55   
Mihaela 2010
ooo ubo kafence ,a i mestenceto me bendisuva
kaj ste zenski,ova vremevo ke prestane li nekogas,ama vekje
Imajte ubav den

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1596
29.4.2014 11:19:48   
miana
Михаелке ма па кај си ти ?
Времево веке и не вреди да го коментираме. Главоболки ме кинат !

Каде за празников жени? Ке одите некде или по дома? Ние никаде не одиме ( благодарение на временските прилики, ке уштедиме некој денар ) ке испечам некое мевце, салатиче и доста е !
А бај д веј да прашам каде се оние членки новите што ни ги собраа сите награди? Нема ниедна или така ми се чини?
Имајте си убав ден
Сега ке ве почастам нешто

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1597
29.4.2014 11:22:18   
Mihaela 2010
EEEE eve sum mianke, na odmor bev,pa pokusavav da ne sedam pred kompjuter
Pominavme veligden rodenden na M i malku se odmoriv od vcera pak na rabotno mesto,ihhhh sakam pak odmooorrr

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1598
29.4.2014 11:27:17   
miana
Еве јас сум на диета ама вие немора да бидете...
Слободно послужете се

user posted image

А за ова сонувам веке втор месец по ред, па кога неможам јас земете си вие
user posted image

Инаку откако сум на диета готвам по дома како луда.. Се што мене ми се јаде- јадат сите други освен јас user posted image Кога јадат они како јас да се хранам user posted image Јас слабеам а они се гојат user posted image

Непосредна врска до пораките: 1599
29.4.2014 14:58:37   
Defne90 RR
Ајде здраво и од мене.Денеска сум во доста добро расположение и веќе му навикнав на времево,не ми придава значење воопшто тоа што само врне.Си наоѓам занимации по дома и некако се трпи.user posted image Туку јас што внимавам на исхраната внимавам ама овие тостовите горе на миана ептен ми фатија око уф да имам сега еден овде до мене не би му ја мислела ич маф би го направила.user posted image За празниците ние бевме на план да одиме на вештачкото езеро и да правиме скара со пријатели,ама изгледа времево ќе ни ги расипе плановите,така да ако не се воздржи времиштево тогаш и ние ќе си останеме дома.user posted image Поздрав женски и уживајте во денешниот ден дома пред пц,друго не ни останува.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?