RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mama_06 -> RE: РР Кафемат (3.6.2014 22:55:47)

Нека е живо и здраво, среќно и весело! Им ја посакувам цела среќа што постои.

nataly86 -> RE: РР Кафемат (4.6.2014 9:44:46)

Нешто ми се успавте денес нема кафе кој да свари...ајде еве едно од мене
[img]http://www.ladaneey.com/wp-content/uploads/1172472.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (4.6.2014 10:54:57)

натали, јас ќе си земам, ооо мераци[sm=bravo.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (4.6.2014 11:23:32)

добар ден,како сте денес.Кај нас врне уште од изутрина,тмурно е и студено.Нама ни денеска прошетки.Туку викаат од утре ќе се затоплело и ќе престанело да врне,па да се надеваме.[sm=smiley1.gif]Ајде и јас земам од кафето уште немам пиено от сабалје.[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 8:59:59)

Гуд морнинг лејдис!!!! Убав ден,ма ПРЕКРАСЕН ДЕН !!! Денес кафенцето од мене,си имам зет [sm=zz_dance.gif] Синоќа сестра ми се вери со дечкото,да ни се среќни и вечни,а дада како што е редот да си послужи и благце
[img]http://thumbs.dreamstime.com/x/coffee-love-12518322.jpg[/img]
[img]http://www.funshad.com/uploads/admin/1391/04/21/4/b9f685c742.jpg[/img]

nataly86 -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 9:30:00)

Oooo штом има повод за славење може и благо покрај кафето[sm=jezicek.gif]

Вечно да се среќни и заљубени младите...па и благ животот да им е како баклавата [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 9:45:36)

OhhooHHoooo mamy pa bash ima povod za slavje,im cestitam od se srce!
[img]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10441920_10152114262321752_7538093953803804230_n.jpg[/img]Eve jas da posluzam so site saltanati,slatko,rakiicka I kafence.
Denes PAK cekam MAJSTOR I istiot PAK kasni so tendencija PAK da nedojde,vekje ovaa tragedija mi stana komicna,pocnav da se smeam od ocaj[sm=jezicek.gif]
Detuleto mi e poarno,se izmacivme mnogu I dolgo no I na tie maki im se gleda krajot I taka...aj bidete mi dobri

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 10:04:15)

Се надева дека се решивте од болестите Тања,ајде и тоа поминало
Туку ова трпезава само како за мајсторот спремна и сега ако не дојде барај друг [sm=smiley36.gif]

nataly86 -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 10:33:04)

Тања потполно го знам тој момент на очај а се смееш..баш и јас во моментот сум окупирана со мајстори....и се работи и на скали и дома дупли мајстори, дупли очај [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

Ах, што ми требаше куќа....еден стан и завршена работа...на овие куќите крај има нема....

Реченицата можеби ќе си ја цитирам за некоја година [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 11:11:42)

Добро утро и од мене,навистина е ова убаво утро.Сонцето изгреало надвор,и гледам веќе сите се по улиците,пазарен ден е денеска.[sm=smiley1.gif]

Туку мами ајде нека е честито зетот,да им биде вечна љубовта на младите и само среќе и радост во иднина.Земам од благото да се почестам во нивно здравје и среќа.[sm=smiley1.gif]

Тања ти навистина се изнамачи со тие мајсториве.[sm=zmeden.gif] Па смени ги и не му ја мисли многу.Само проблеми на глава,така е тоа со куќите има право натали стан си е стан од вратата ништо не те интересира,а за куќа што да пишувам.И ние сме на тој пат да реновираме и екстериерот и ентериеро,се плашам дури кога ќе дојде тоа.[sm=zmeden.gif] Ајде Тањич се надевам дека ќе се среди се со мајсторите и дека ги надминавте болестите,па да не дружиш почесто овде.[sm=smiley1.gif]

Поздрав и имајте убав ден.[sm=smiley1.gif]

Dilina -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 11:22:25)

добро утро мамилки :) да ви се приклучам и јас еве од мене едно [sm=kava.gif]

мада јас од одамна не пијам, може едно какао :D

инаку за оние шо отишле од куќа во стан знаат што благодет е да имаш куќа. Секако станот е многу помала обврска, ама ај кажете има ли поубаво у сред лето кога со пријатели ќе се лепнеш у сред двор, па кафе, па скара, па дружба....... [sm=smiley13.gif]
Јас сум дете од куќа а дојдено у стан, и мн ми фали животот во куќа.....

mama_06 -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 11:47:09)

Оооо мами, со среќа да им е на младите, зет како мед.
А Тања, мајсторите ти се како вошки -еден оди сто води така да нема тука исклучок, сите тераат по тоа правило. И се претходниот ја утнал работата па имаш пред тебе спасител што ќе ти го порамни подот и право ќе ти ги намести плочките. Класика.

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 11:53:41)

Честитки мами да се вечни се најубаво. Частовката убаво изгледа, ќе мезнеме од се по малце[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 13:46:25)

mommy_angels RR честито зет, да се погоди и да ја слуша сестрати [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Јас израснав во стан ама би се навикнала лесно и на куќа,моето е полесно од обратно е потешко [sm=smiley36.gif] а до тогаш ќе мкнам колилка од втори надоле и нагоре [sm=jezicek.gif]
Со некои марјстори само оштро нема зезање .
А што е со глупиов ветер у Ск???бре сонџе топло а дрва се виткаат [sm=zmeden.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 19:10:13)

Здраво женски.
Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките? [sm=smiley24.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (5.6.2014 22:38:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Здраво женски.
Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките? [sm=smiley24.gif]

Не работат Бетани,празник им е

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (6.6.2014 12:04:38)

Добар денрингерајки,како сте денес.Јас конечно можам да кажам дека ме фати доброто расположение.[sm=smiley1.gif]Дали од времево дали од друго не знам.Битно уште од сабалје како сум станата,некако исполнета емоционално ептен.Ги сакам ваквите денови кога наутро сонцето се мачи да се пробие преку ролетни.[sm=smiley1.gif]

Туку што викате за по едно кафе да шмрнеме па да си продолжиме со денешните активности.[sm=jezicek.gif] Ајде повелете кој е за.[sm=smiley1.gif] И имајте убав и пријатен ден.[sm=smiley1.gif]
[img]http://1.bp.blogspot.com/-W2pxyeBTtT8/UGFbhEPmTRI/AAAAAAAAIH0/pFr35VwBYfc/s1600/Ideal+Coffee+Makers+for+your+Office.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (6.6.2014 17:46:02)

Убаво кафе, ќе си земам, а и денот е убав.

nataly86 -> RE: РР Кафемат (7.6.2014 9:11:50)

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4b/Kafe_turke.JPG/800px-Kafe_turke.JPG[/img]

Ајде да Ве расонам нешто многу ми се успивате во последно време....или јас многу сум ранобудна[sm=zmeden.gif] Стандард пак со мајстори
[sm=zz_banghead.gif]

Убав ден на сите!!!

Felly RR -> RE: РР Кафемат (7.6.2014 9:17:53)

Море станати сме одамна, ама немаше кафе, па затоа никој не се јавил.[sm=smiley36.gif]
А денов се гледа, ќе биде убав, само да можевме да шетнеме некаде.

princessa -> RE: РР Кафемат (7.6.2014 9:26:13)

Јас ќе се напијам, пред малку пиев ама у грб ми заврши. Леле ако верувате јас на раат се неам напиено кафе последниве 10 месеци кога бебчо е роден, таман ќе го сварам или ќе се разбуди или ако е будно ќе почне да лудува. Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе, барем тоа можам[sm=smiley36.gif]
Имајте убав ден мои рингерајки. Јас се надевам дека ќе остане така сончево и топло па до после да му ја збришеме.

Dilina -> RE: РР Кафемат (7.6.2014 9:34:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе,

Ајде добро утро, и јас на виртуелново у последно време сум навртена :D сега си доручкувам па да ви кажам утрово ќе се частам едно кафе, веќе ми е мака од уздржување :)

кој е за, изволте [sm=bravo.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (7.6.2014 10:13:18)

добард ден,ајде и јас земам од кафево.и јас сум истата ретко кога можам кафе на раат да испијам.Ама тоа е со обврските околу децата,невозможно е.[sm=smiley1.gif]Е сега баш испив едно на тераса,малото се уште спие па јас искористив.[sm=smiley1.gif]Туку денеска ептен убав ден,какво јако сонце уште од сабалје.Ќе има прошетки.[sm=smiley1.gif]Ајде имајте убав ден рингерајки.[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (8.6.2014 23:11:50)

Убав викенд поминавме,шетнавме ,сонценцето печеше ,се изморивме,па замислете и кога се вративме цели два саати спиев.Во сред бел ден ,ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј!!! Празник за душа [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Е сега дете во кревет,а јас си уживкам
Ајде има за сите
[img]http://lapni.bg/images/middles/ispereihmain.jpg[/img]
[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01793/ginger-beer_1793863b.jpg[/img]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (9.6.2014 0:40:05)

Аааааа мами ама се настрвив по ова ризииве,а посебно по пивцето,не џабе велат пивце за живце.[sm=smiley1.gif] Е затоа земам да не му ја мислам,баш убаво ќе ми дојде,една чаша пиво+мезе и на спиење.[sm=smiley1.gif]
Туку денес јас средував по дома мм шеташе со децата,ги немаше некои два часа сигурно,ги носел на вештачкото езеро на прошетка.Ама неделата мене секогаш ми е таква си ринтам редовно по дома.Ајде после па гости,и конечно излеговме сите заедно околу 21.Си поседовме во кафич дрмнавме по едно кафенце и правец дома.[sm=smiley1.gif]
и да си ги пофалам малите,зачи конечно да седат мирни и да не остават на раат да си поседиме.[sm=smiley1.gif]
Па и јас можам да кажам,се на се денеска навистина убав ден и убаво расположение со него.[sm=smiley1.gif]
Ајде јас ќе си довршам со ова частовките од мами и јас ќе одам на спиење.Лека ви ноќ женски.[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>