RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (11.9.2014 13:53:50)

pcelica ти ја зголемив шољата ми се пиеше такво чајче[sm=smiley1.gif] знаеш што е фората во Сликомат [sm=smiley25.gif] треба да го копираш кодот за форуми [sm=smiley1.gif]
Yummy Mammy не дека може ме памтиш ама пред некој ден те помислив негде те читнав ама стварно не изуми [sm=smiley36.gif] стварно теми за ученици слабо
И јас идната недела да пратам во градинка па 1 саат на раат да ве дружам [sm=zz_spin.gif]

pcelica -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 9:25:51)

Dobro utro devojki... izgleda ke bide i denes ubav den, taman pocna pak ubavo vreme a jas od ponedelnik na rabota, ke treba da se navikavam pak, da se podsetam sto i kako e.
Melanija RR ma da da...i jas taka go pravam ama jedino kaj mene ne uspeva...ne znam vo sto e problemot [sm=zmeden.gif]
Vi posakuvam ubav den [sm=zz_dance.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 12:01:44)

Дефенитивно убав ден само да задржи така и викендов.[sm=smiley1.gif]
Ајде денес од мене нека биде кафето, со благо нормално.
[img]http://static.nespresso.com/ultimate-coffee-creations/media/normal/a/a/6/aa64f4f154e227cbc6a74b6bf4d1d30153663eed.jpg[/img]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 14:30:35)

Викедов па некој циклон ураган што и да е, есен е [sm=jezicek.gif]
Felly RR јас ќе си кснм баш ми се јаде некое тортиче така фино ама да има некој да направи [sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 14:40:41)

Ауу Фели, ќе ни расипеш линијата со овие убавини. И покрај климавото расположение, ќе си земам и ќе си се почастам од твојата понуда. Имајте убав ден.

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 14:44:15)

LoveableMe RR незнам за тебе ама мене ми треба кригла [sm=smiley1.gif] и јас сум со напната последно време ,ех живот и сите тие патишка кои незнаеме како ќе ги минеме но ќе ги поминеме зошто нели животот е убав па треба најдобро што можеме да го преживееме [sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 14:46:39)

Арно викаш Меланија и мене ми треба не една, туку гајба кригли, работава пијем да заборавим, тоа е....

Felly RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 22:47:36)

Девојки, немојте така, дај да се разведриме малку, и мене денов не ми е баш. Од вчера кога ми соопштија една вест, ми дојде како последната капка која фалеше чашата да се прелее. Не ми се пишува многу, ама стварно како да ме дотолчи, и денес цел ден сум нерасположена, нервозна, избувнувам за безвезе. Само овде кога отворив на РР, малку заборавив, и се расположив. Ајде, земајте сите по една чаша, и да се расположиме малку.[img]http://www.truebluemagazine.com/wp-content/uploads/2014/03/cheers1.jpg[/img]И една порака за сите.
[img]http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/54/35/ea/5435ea4c747b662a86824b32a5738816.jpg[/img]

elenak -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 22:58:41)

Уф Фели, не една сите ги испив, ама со очи само.[sm=smiley36.gif] Ми се дрмка и мене, каков турбулентен период ми е овој, за прв пат годинава едвај чекам зима да дојде. Многу ми е мачно што работам и сабота,како си уживав дома 2,5 години сега одеднаш само еден ден во неделата имам слободен, па и тој еден за што поскоро.[sm=smiley13.gif] Време за зимници, за средување плакари, за генералка по дома, а јас немам време за ништо.
Хаха си се изнакукав. [sm=smiley36.gif] Ајде добра ноќ од мене, пијте си коктели вие, јас морам утре во 6.30 да сум будна.

Felly RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 23:11:59)

Море, дрмни една и вистински,поубаво ќе заспиеш. [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 23:17:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Уф Фели, не една сите ги испив, ама со очи само.[sm=smiley36.gif] Ми се дрмка и мене, каков турбулентен период ми е овој, за прв пат годинава едвај чекам зима да дојде. Многу ми е мачно што работам и сабота,како си уживав дома 2,5 години сега одеднаш само еден ден во неделата имам слободен, па и тој еден за што поскоро.[sm=smiley13.gif] Време за зимници, за средување плакари, за генералка по дома, а јас немам време за ништо.
Хаха си се изнакукав. [sm=smiley36.gif] Ајде добра ноќ од мене, пијте си коктели вие, јас морам утре во 6.30 да сум будна.

Wellcome to the club[sm=smiley1.gif] На мајките на 21 век, тоа е жртвата кога сакаме да бидеме, модерни деловни жени, домаќинки и мајки, ама цврсти сме ние жените ќе издржиме се, немаме гајле, да бевме мажи ќе се откажаевме до сега хехе
Убав викенд и на тие што не работат, посекако ќе работат низ дома[sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 23:35:25)

Дрмнувам и јас за поговорката [sm=smiley1.gif] туку која ќе меси мекици утре рано наутро ?[sm=smiley36.gif] јас ќе каснам да оставите некоја [sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 23:36:43)

Dobra vecer i od mene,ama aj dosta zalenje.Ne drugo me vlecete za jazik,da pocnam i jas.Elenak eve ti slika od mojot utresen den,pa moze ke ti olesni-na noga pred sedum,pa pojadok so dete,pa da zgotvam rucek,da podsredam kuka i da prosetam dete.I seto toa mora da bide zavrseno do 13.00-13.30,pa tushiranje i trcanje na rabota.A posle toa dobri sedum casa smeshkanje i muabetenje so totalni stranci.A pomosh od nikoj,predavanje na obvska okolu dete e so mm na vrata,toj vleguva,jas izleguvam .I taka mi ide edno vakvo celo da si goltnam i da si legnam
[img]http://thumbs.dreamstime.com/z/whiskey-glass-bottle-26397601.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (12.9.2014 23:40:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Убав викенд и на тие што не работат, посекако ќе работат низ дома[sm=jezicek.gif]

Ааааааааааа, не, какво работење, јас се во петок си средувам за викендот да сум слободна. Немојте сега да ви почнам со предавања за добра организација. [sm=jezicek.gif] И мекици ако треба ќе ви замесам утре рано, заедно со кафе.

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 0:33:25)

Еве ме и мене,ги намирисав јас пијачките овде па идам да се честам и јас.[sm=smiley1.gif] Гледам дискусии имало овде околу тоа колку жената работи и колку од обврските паѓаат на нејзин грб.Реалноста е таа дека жената не седи со скрстени раце ни кога не оди на работа.Едноставно за жената нема ден без работа.Секако дека со тоа што и таа самата оди на работа и придонесува за фамилијата е дополнителна обврска заради која понекогаш станува тешко и да се излезе на крај со домашните.[sm=smiley1.gif]
Ама сноу имаш право жените се силни и истрајни во секоја своја намера и замисла и многу ретко може нешто да не спречи.Така да на крај со се може да се излезе ако се има добра организација како што потенцира Фели.[sm=smiley1.gif]
Јас ептен се расприкажав,и заборавив сосема на пијалокот.Ете дрмнувам и јас една виртуелна и отидов да поспијам малку,оти утре рано сабалје на нога.[sm=smiley1.gif]
Поздрав женски и имајте си убав викенд.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

nataly86 -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 1:12:18)

Остана уште нешто од тоа да дрмнан и јас или све се испило?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Незнам дали тоа или кафе ми треба..трета смена сум со бебињата ќе видиме дали ке се смилуваат мајка им да одмори или ке биди весело[sm=smiley36.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 1:18:22)

Ах натали душо знам како ти е,јас цели три години си бев трета смена со првиот синко,мада не се ни споредува тоа што кај тебе се и две.Ништо јас само си викам нека бидат тие живи и здрави се поминува.[sm=smiley1.gif]Не се испило се море дрмни си и ти малку троа да се орасположиш,знам јас тепаат луди мисли кога човек нема спиено.[sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 8:46:18)

Добро утро! Ајде јас како најдомаќинка, со едната рака на компјутер со другата ви испржив мекици, па повелете почастете се и бирајте што ви е ќеф, солено,благо, се си има.[sm=smiley36.gif] Уште еднаш нека е жива и здрава Илина и нека е најмирна и најумна на мајка.
[img]http://bezbog.com/mekici.JPG[/img]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 9:17:39)

Пошто Еленка се погрижила за мекиците, јас еве крофни направив, по прилепски, за нашата Илина!!! Нека ни е здрава и жива, и повелете почестете се.
[img]http://vlez.com.mk/news/wp-content/uploads/2014/06/krofni.jpg[/img]
А еве со благото и кафе, да се расониме [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.nata-firm.by/templates/nata/images/Kaff01.jpg[/img]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 10:40:20)

Добро утро женски гледам сте биле вредни и сте се погрижиле околу мекиците и крофните.Си земам и и јас нека ни е жива и здрава Илина и да биде најсреќното и најумното дете на мама и тато.[sm=smiley1.gif]

Јас денеска пак без план,станати сме сите уште рано сабалје,ама некако така лежечки си го фатив денот па си се заседнав да си ве подружам додека не се прибрал син ми од надвор оти после толку.[sm=smiley1.gif]

Ај поздравче и имајте си убав ден.[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 10:53:59)

Zdravo na site...jas rano rano si pojdov na lekar za krvna slika pa sega sum kaj moite cekam rezultati..sonce si pece se mislam da peram tepisi ama ke vidime[sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 13:58:05)

Значи женски алал да ви е и за пијачкиве и за мекициве и се останато, јас прво ќе дрмнам алхохол за предјадење, после ќе удрам на мекиците и софрите. [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (13.9.2014 19:00:42)

Auuuu vremevo od strasno postrasno...mislam deka pola saat bev legnata i glavava pokriena so pernica od pusto grmenje...se poremeti sve

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 8:07:40)

Dobro utro, naseto nedelno utro pocna od 6.30 koga tato tropna so vratata od plaharot i na Jana tolku i trebase da stani. Inaku i jas obicno si sreduvam vo petok, za vikendot da mi e sloboden, ama vcera pravev generalka i cel den okapav i tepisi perev i snosti koga zavrna trcavme so mm da gi soberime[sm=smiley36.gif] Tuku me zastrvivte so ova mekicive sto stvarno ke napravam, uste recept da najdam,[sm=smiley1.gif]
P.S. Izvinete za latinicava ama telefonot nesto mi se poremeti

elenak -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 10:00:20)

И ние сме станати од 7 исто по вина на тато, стана па и на ѕверчево толку му требаше, немој да пропушти нешто. Удривме на музика сабајлечки,ечи цела куќа, песни бира Јоавана и весело е ептен.[sm=smiley36.gif] Некако времево се мурти па и мене ме фаќа мрза, не ми се работи ништо а работа еден куп по дома. Јас еден килим имам само,во дневна и тој минатиот викенд го исправме, вчера сок од боровинки и лимон правевме,лека полека тргна есенската работа. Е следниот викенд ќе биде ајвар викенд,се надевам само времево ќе се опраи до тогаш.

Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>