RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 14:09:46)

Добар ден и од мене,и јас сум ранобудна денеска.Поголемиот ми синко не разбуди уште во 06.30 за човекот да биде буден и да им помага на мајсторите кога ќе дојдат.Инаку да денеска сме со мајстори и јас трчам цел ден и никако ништо да стокмам.Па и времето лошо отсабалје беше и доцна почнаа.Ама се расчисти веќе ни огреа сонцето па може да се призавршува.Ајде јас отидов женски,а вие имајте убав ден.

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 15:29:10)

Auuuuuuuuuuuu tmuren den,skapavme vrtejki se po doma vo krug,esenta nekako mnogu rano dojde,ama jas seuste veruvam vo "cigansko leto" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] inaku kako anglicanite ke staneme
A za ova krofnive sram da vi e ,ajde koj ste vredni pravete i prakajte po posta

Felly RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 17:20:37)

Кај нас па и не беше толку лош денов. Ние дури и прошетавме, излеговме на кафе, малку да смениме атмосфера, да наполниме батерии за новата работна недела. Само некако и викендов имав многу работа, а никако да седнам да сработам тоа што ми остана. Ајде да се освежиме малку, и да се фрлиме на работа. [sm=smiley1.gif]

[img]http://hitportal.com.mk/wp-content/uploads/2014/08/hitportal-sangrija.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 21:05:29)

Давајте од тоа коктеливе, убаво ни тргна со начукување по ова невремињава. Имајте пријатна вечер!

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 22:35:17)

Е јас имав многу лош ден денеска, многу нервозен, а немав некоја посебна причина, освен што вчера се отепав од чистење и мислев денеска ќе одмарам, а јас пак цел ден бев со метлата и крпата в раце? Со деца кај може да остане чисто?
И јас земам коктелче и се надевам дека утре понеделник ќе почне подобро

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (14.9.2014 22:49:38)

Пф ај мина овој безвезен викенд по дома мразам ладно и затворено [sm=smiley13.gif]сакам сонце [sm=zz_cry.gif]
Се надевам коктеливе се алкохолни[sm=zz_happy.png]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (15.9.2014 13:59:04)

Ајде едно сочево кафе, за убав ден и мало разведрување. Убааво да ни тргне неделава.
[img]http://stuffpoint.com/coffee/image/152324-coffee-sunny-coffee-smiley-face.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (15.9.2014 14:02:02)

Браво Фели, сите сме мрзливи добро што ни свари кафе, еве јас одма ќе се послужам. [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (15.9.2014 14:26:56)

Па ни ја нема АНеЛав, инаку беше највредна, секое утро кафето не чекаше послужено, ама ако, ќе ја заменуваме ние некое време.

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (15.9.2014 14:34:38)

И јас и јас сега дури пијам прво кафе ,брзавме да го фатиме сонцето и го фативме [sm=smiley36.gif]
Mandarina[sm=zz_dance.gif]

mama_06 -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 1:25:17)

Шо убај кафиња, земам од се и одам да пијам ,Билобил` или нешто слично, затоа што:
Утре сме на вакцина а не знам кај ги имам ставено книшката и картонот. Знам дека пред некое време ги прибрав и толку успешно ги имам скриено шо ни сама не знам кај се. До сега барав и најдов:
Сликовница ,Снежана и седумте џуџиња` (мислев дека сум ја фрлила)
Лажица за обување кондури ( појма немав дека сме имале таква ама ете...)
Чорапче од децава ( другото се мота цело време во фиоката)
УСБ шо мм го позајми од другар му, а ми рече дека му го вратил...
Оф мори мајко... ќе одлагаме вакцина за друг ден,

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 11:48:29)

Денес јас частам кафе, ај повелете иако деновиве со дождов не знам до кај ќе стасаме бетер од Лондон се направивме.

[img]http://hqwallbase.com/images/big/coffee_time-1574592.jpg[/img]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-O42YkLgywrw/TrSRvUbmn3I/AAAAAAAAGoI/D3e8b0MVXlQ/s640/1christmas+swirl+cookies+007.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 13:28:27)

Ovde denes sonce si pece..jas ke se oblazam malku i uste malku idam na ginekolog..na rabota mi rikna kompjuterot i sega dur da mi go opraat eheee ...

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 13:49:59)

Добар ден женски.Ајде и јас набрзина да си земам од кафето и да одам полека да ги фаќам денешните обврски.Кај нас не врне,де сонце грее де малку ветрече ама сепак нема дожд.Се надевам дека и ќе се додржи барем до вечер,па да имаме време малку и да прошетаме со децата.[sm=smiley1.gif] Женски поздравче и имајте убав ден.[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 14:47:45)

Кај нас се насобраа еве облаци, а ние со мм фарбавме ограда, ако ни се истури сега, ќе си ја префарбуваме изгледа.[sm=jezicek.gif] АЈ белки ќе позадржи вака времево уште некој саат.

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (16.9.2014 15:31:45)

E mnogu se nerviram koga ides na zakazan termin a cekas 5 saata.i sve padobranci nadojdeno ama toa e ke si dremam sea na stol[sm=zmeden.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2014 8:27:44)

Добро ви утро рингерајки,се расбудивте ли сите.Јас уште во седум,малку оган да припалам оти наутро многу ладно кај нас,па на синко да не му биде студено.И прво викам да седнам и кафе да ставам,оти после со обврските по дома толку.Па повелете одамна не сум частела кафе овде,да се подрассониме малку.[sm=smiley1.gif]И имајте си убав ден.[sm=smiley1.gif]

[img]http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/04/84/50/ab/artisan-roast-coffee.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2014 8:40:37)

Defne90, фала за кафетo, лелее ладно надвор е од сабајле, а кај вас сигурно поладно. Тмурно и денес, ајде кафето да не расположи[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (17.9.2014 8:57:03)

Aj i tuka da ve pozdravam...jas denes sum na nekoja rabotilnica od rabota ic ne mi se ide, pa uste malku iskacam...ehh kako bi si sedela domceeee[sm=smiley13.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 8:49:01)

Dobro utro spanki,ajde budete se,vi spremiv kafe
[img]http://www4.slikomat.com/13/0918/e95-kafe.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 9:01:57)

Јас прва ќе си земам, ми се спие ми се плаче, дали од инекцииве, навечер ќе станам во тоалет и потоа тешко презаспивам и секое сабајле сум кома невидена, па ако може и две кафиња ќе си земам. А времево надвор, само за спиење е, сонце не видовме ич со месеци, чат-пат некој сончев ден и толку. Поздрав од македонскиот Лондон[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 9:05:16)

Eh sonce nema ni da vidime...koj fati vo avgust malku fati i tolku...pa i studeno e nasabajle.

Yummy Mammy -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 9:40:00)

Uf, sto kafinja ste isposvarile od sabajle, aj ke zemam edno, da ne i odi fira na Mihaela. [sm=smiley1.gif]

Dobro vi utro, zeni!

Bethany -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 10:24:26)

Добро утро. Едвај се логирав, два дена се обидувам, битно успеав :)
Јас чекам гости, а се уште сум во пижами, ич не ми се сѕтанува. Се преморив деновиве, многу патувавме што пословно, што од задоволство, ама веќе кога помислам самона вожња, нешто ми се дига во желудникот. А и се навлеков на апчиња против мачнина при патувањето, не да смируваат, туку после две испиени бев кома :D
Вчера одев до Скопје и се напив апче [sm=jezicek.gif]

Ај сега од кафето да се послужам.

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (18.9.2014 11:28:12)

Oooo bethany pa kaj si ti..dobro dojde..ni nedostasuvase samo da si znaes...i ocekuvam povekje od tebe[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>