|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
14.9.2014 14:09:46   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,и јас сум ранобудна денеска.Поголемиот ми синко не разбуди уште во 06.30 за човекот да биде буден и да им помага на мајсторите кога ќе дојдат.Инаку да денеска сме со мајстори и јас трчам цел ден и никако ништо да стокмам.Па и времето лошо отсабалје беше и доцна почнаа.Ама се расчисти веќе ни огреа сонцето па може да се призавршува.Ајде јас отидов женски,а вие имајте убав ден.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2151
14.9.2014 15:29:10   
mommy_angels RR
Auuuuuuuuuuuu tmuren den,skapavme vrtejki se po doma vo krug,esenta nekako mnogu rano dojde,ama jas seuste veruvam vo "cigansko leto" user posted image user posted image user posted image inaku kako anglicanite ke staneme
A za ova krofnive sram da vi e ,ajde koj ste vredni pravete i prakajte po posta

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 2152
14.9.2014 17:20:37   
Felly RR
Кај нас па и не беше толку лош денов. Ние дури и прошетавме, излеговме на кафе, малку да смениме атмосфера, да наполниме батерии за новата работна недела. Само некако и викендов имав многу работа, а никако да седнам да сработам тоа што ми остана. Ајде да се освежиме малку, и да се фрлиме на работа. user posted image

user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2153
14.9.2014 21:05:29   
LoveableMe RR
Давајте од тоа коктеливе, убаво ни тргна со начукување по ова невремињава. Имајте пријатна вечер!

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2154
14.9.2014 22:35:17   
Snowhite RR
Е јас имав многу лош ден денеска, многу нервозен, а немав некоја посебна причина, освен што вчера се отепав од чистење и мислев денеска ќе одмарам, а јас пак цел ден бев со метлата и крпата в раце? Со деца кај може да остане чисто?
И јас земам коктелче и се надевам дека утре понеделник ќе почне подобро

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2155
14.9.2014 22:49:38   
Melanija RR
Пф ај мина овој безвезен викенд по дома мразам ладно и затворено user posted image сакам сонце user posted image
Се надевам коктеливе се алкохолниuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2156
15.9.2014 13:59:04   
Felly RR
Ајде едно сочево кафе, за убав ден и мало разведрување. Убааво да ни тргне неделава.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2157
15.9.2014 14:02:02   
LoveableMe RR
Браво Фели, сите сме мрзливи добро што ни свари кафе, еве јас одма ќе се послужам. user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2158
15.9.2014 14:26:56   
Felly RR
Па ни ја нема АНеЛав, инаку беше највредна, секое утро кафето не чекаше послужено, ама ако, ќе ја заменуваме ние некое време.

Непосредна врска до пораките: 2159
15.9.2014 14:34:38   
Melanija RR
И јас и јас сега дури пијам прво кафе ,брзавме да го фатиме сонцето и го фативме user posted image
Mandarinauser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2160
16.9.2014 1:25:17   
mama_06
Шо убај кафиња, земам од се и одам да пијам ,Билобил` или нешто слично, затоа што:
Утре сме на вакцина а не знам кај ги имам ставено книшката и картонот. Знам дека пред некое време ги прибрав и толку успешно ги имам скриено шо ни сама не знам кај се. До сега барав и најдов:
Сликовница ,Снежана и седумте џуџиња` (мислев дека сум ја фрлила)
Лажица за обување кондури ( појма немав дека сме имале таква ама ете...)
Чорапче од децава ( другото се мота цело време во фиоката)
УСБ шо мм го позајми од другар му, а ми рече дека му го вратил...
Оф мори мајко... ќе одлагаме вакцина за друг ден,

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2161
16.9.2014 11:48:29   
LoveableMe RR
Денес јас частам кафе, ај повелете иако деновиве со дождов не знам до кај ќе стасаме бетер од Лондон се направивме.

user posted image

user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 2162
16.9.2014 13:28:27   
Mihaela 2010
Ovde denes sonce si pece..jas ke se oblazam malku i uste malku idam na ginekolog..na rabota mi rikna kompjuterot i sega dur da mi go opraat eheee ...

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2163
16.9.2014 13:49:59   
Defne90 RR
Добар ден женски.Ајде и јас набрзина да си земам од кафето и да одам полека да ги фаќам денешните обврски.Кај нас не врне,де сонце грее де малку ветрече ама сепак нема дожд.Се надевам дека и ќе се додржи барем до вечер,па да имаме време малку и да прошетаме со децата.user posted image Женски поздравче и имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2164
16.9.2014 14:47:45   
Felly RR
Кај нас се насобраа еве облаци, а ние со мм фарбавме ограда, ако ни се истури сега, ќе си ја префарбуваме изгледа.user posted image АЈ белки ќе позадржи вака времево уште некој саат.

Непосредна врска до пораките: 2165
16.9.2014 15:31:45   
Mihaela 2010
E mnogu se nerviram koga ides na zakazan termin a cekas 5 saata.i sve padobranci nadojdeno ama toa e ke si dremam sea na stoluser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2166
17.9.2014 8:27:44   
Defne90 RR
Добро ви утро рингерајки,се расбудивте ли сите.Јас уште во седум,малку оган да припалам оти наутро многу ладно кај нас,па на синко да не му биде студено.И прво викам да седнам и кафе да ставам,оти после со обврските по дома толку.Па повелете одамна не сум частела кафе овде,да се подрассониме малку.user posted image И имајте си убав ден.user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2167
17.9.2014 8:40:37   
LoveableMe RR
Defne90, фала за кафетo, лелее ладно надвор е од сабајле, а кај вас сигурно поладно. Тмурно и денес, ајде кафето да не расположиuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2168
17.9.2014 8:57:03   
Mihaela 2010
Aj i tuka da ve pozdravam...jas denes sum na nekoja rabotilnica od rabota ic ne mi se ide, pa uste malku iskacam...ehh kako bi si sedela domceeeeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2169
18.9.2014 8:49:01   
Mihaela 2010
Dobro utro spanki,ajde budete se,vi spremiv kafe
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2170
18.9.2014 9:01:57   
LoveableMe RR
Јас прва ќе си земам, ми се спие ми се плаче, дали од инекцииве, навечер ќе станам во тоалет и потоа тешко презаспивам и секое сабајле сум кома невидена, па ако може и две кафиња ќе си земам. А времево надвор, само за спиење е, сонце не видовме ич со месеци, чат-пат некој сончев ден и толку. Поздрав од македонскиот Лондонuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2171
18.9.2014 9:05:16   
Mihaela 2010
Eh sonce nema ni da vidime...koj fati vo avgust malku fati i tolku...pa i studeno e nasabajle.

Непосредна врска до пораките: 2172
18.9.2014 9:40:00   
Yummy Mammy
Uf, sto kafinja ste isposvarile od sabajle, aj ke zemam edno, da ne i odi fira na Mihaela. user posted image

Dobro vi utro, zeni!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 2173
18.9.2014 10:24:26   
Bethany
Добро утро. Едвај се логирав, два дена се обидувам, битно успеав :)
Јас чекам гости, а се уште сум во пижами, ич не ми се сѕтанува. Се преморив деновиве, многу патувавме што пословно, што од задоволство, ама веќе кога помислам самона вожња, нешто ми се дига во желудникот. А и се навлеков на апчиња против мачнина при патувањето, не да смируваат, туку после две испиени бев кома :D
Вчера одев до Скопје и се напив апче user posted image

Ај сега од кафето да се послужам.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2174
18.9.2014 11:28:12   
Mihaela 2010
Oooo bethany pa kaj si ti..dobro dojde..ni nedostasuvase samo da si znaes...i ocekuvam povekje od tebeuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali pisuvate poezija?

Da (17%)

Ne (67%)

Ponekogas (17%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!