|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
18.9.2014 12:01:07   
Felly RR
Гледам останало едно кафе и за мене, после работа треба ново освежувањеuser posted image
Бетани, имаше некаков проблем со логирањето? Зошто не ни пиша?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2176
18.9.2014 12:43:44   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,гледам се ранобудни денес,кафе не останало,ама ако имам испиено две отсабалје па ќе ни дојде добро благово таман да се подзаблажиме троа.Јас само да си ве поздравам и отидов да си сновам низ дома,па уште малку и ручекот да си го почнам да го спремам.Па имајте убав ден женски.user posted image
Ајде навалете на блачково.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2177
18.9.2014 13:22:14   
Tanjat7880
Devojki,da ve pozdravam I jas,ve citam redovno I bash s raduvam na sekoj uspeh ili nastan od zivotot na sekoja,samo napred!
Jas se iznashetav,konecno se pribrav I pocnaa obvrskite I problemcinjata....nikako nemozam da se priviknam na ovaa vtora smena,cel den mi e naopaku bre!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 2178
18.9.2014 13:28:53   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Devojki,da ve pozdravam I jas,ve citam redovno I bash s raduvam na sekoj uspeh ili nastan od zivotot na sekoja,samo napred!
Jas se iznashetav,konecno se pribrav I pocnaa obvrskite I problemcinjata....nikako nemozam da se priviknam na ovaa vtora smena,cel den mi e naopaku bre!

Da znaes deka te pomisliv pred nekoj den...ama skroz se izgubi...ajde vrakjaj se u normala i na RR

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2179
18.9.2014 13:50:07   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Da znaes deka te pomisliv pred nekoj den...ama skroz se izgubi...ajde vrakjaj se u normala i na RR

user posted image
user posted image user posted image Milicka moja,ti posebno me izraduva,ti posakuvam se najdobro,ama bash se I cuvaj se!

Непосредна врска до пораките: 2180
18.9.2014 13:58:33   
Bethany
Blagodaram Mihaela za dobredojde. I ' ll give my best :)

TanjaT i od mene dobredojde. Leka poleka ke se spravis so site problemi, mali i golemi, zivot toa e... a ti si mudra zena.

Feli, ne mi ja prifakase lozinkata, pa potoa ni novata koga ja pobarav, nemav kade da pisam, fb go otkazav, osven da napravev drug profil tuka, bidejki samo clen moze da isprakja poraki taka?
Bitno, se resi :)

Ke zemam pak kafe, nesto mnogu sum bez energija, a bas denes mi treba dodatna user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2181
18.9.2014 14:17:43   
bucko mal
Shto ubavo drushtvo imalo tuka za kafeuser posted image
Zeni jas site ve mislam koga ke ve snema,epten falite.Milo mi e koga ve citam deka ste dobri.Mihaela ne stignav da ti cestitam za bremenosta,so lesno i so ubavo.Guski za siteuser posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2182
18.9.2014 14:27:12   
Mihaela 2010
Epa aj samo za lepo drustvo,denes izgleda mene cel den mi e red da ve sluzam
user posted image

Tanja i bucko mal mnogu vi blagodaramuser posted image user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2183
18.9.2014 14:41:26   
Melanija RR
Од мене добар ден user posted image пола ден помина ако држи сонце убаво ќе продолжи денов user posted image

Туку што убаво вака побројни, сите со обврски ама ете најоѓаме време барем да се поздравиме уз кафица user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2184
18.9.2014 16:43:20   
Felly RR
ТањаТ, навистина фалеше на форумот user posted image user posted image user posted image НИ фалеше муабетот со тебе, ама и твоето кафе user posted image
Бетани, не знаев дека му откажа љубов на ФБ, важно на РР не си откажала user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2185
19.9.2014 8:57:53   
Mihaela 2010
Nema nikoj buden?? Ajde neka stava nekoj kafe bas mi se pie...

Непосредна врска до пораките: 2186
19.9.2014 8:59:20   
Felly RR
Денес кафето е од мене, подоцна почнувам на работа, па малку порелаксирано и имам време да ве подружам.
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2187
19.9.2014 9:03:36   
Палешка РР
Ууу што убави кафиња, што убави жени тука ималоо user posted image
Седнувам и јас меѓу овие убавини user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2188
19.9.2014 9:06:26   
Felly RR
Палешке еве и за тебе специјално, а кроасанчињава ќе си ги подeлите со Михаела
user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2189
19.9.2014 9:06:50   
Mihaela 2010
E taka mozeuser posted image
Jas nekako nenaspana..mm nesto nastinal pa cela nokj zatnat mi hrcese nemozev da spijam..malovo pa na 5 min se otkrivase pa jz stanuvaj pripokrija i mi letna nokta...edvaj cekam rab vreme da zavrsi doma da si pojdam

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2190
19.9.2014 10:33:25   
LoveableMe RR
Felly, фала на кафе и кекси за мерка се. Убаво е што повеќе женчиња се вратија на форумот, па се заживе муабетењевоuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2191
20.9.2014 9:38:26   
LoveableMe RR
Добро утроо, спанки кај сте, ајде денес јас частам и да фатиме после сите некаде, убав е денот, дур не фатиле пак дождовиве...

user posted image
user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2192
20.9.2014 10:02:46   
Mihaela 2010
Ma kakvi spanki jas od 7 sum stanata, ko programirana za na rabota...
Jas od se ke se posluzam pa ne sum na dietauser posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2193
20.9.2014 10:24:54   
Felly RR
и јас ќе си земам, само кај нас времево од сабајле некако тмурно и облачно е, кој знае како ќе биде до вечер. Да го искористиме затоа со време, и да смислиме нешто за утре. Белки ќе биде убав денот.

Непосредна врска до пораките: 2194
20.9.2014 10:52:52   
Melanija RR
Уф најубаво кафе и ситни колачиња user posted image баш ме погоди LoveableMe RRuser posted image
Отидовме ние по топлинки user posted image целонеделни беседи

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2195
20.9.2014 10:59:33   
Defne90 RR
Добар ден женски,гледам овде летаат кафиња и ситни колачи,па седнувам да се почестам и јас.И мене денешниов ден порелаксиран,поголемиот синко е на гости кај свеќи па јас и малото сме си сами дома.user posted image Да ве читнам и отидов надвор со синко,денеска немам намери да се замарам со ништо има да шеткаме цел ден да си надокнадиме за пропуштените денови заради дождотuser posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2196
20.9.2014 13:05:07   
Bethany
Dobar den zeni. Naminav na kratko. Pak cekam gosti i rucek spremam i se pravam user posted image
Vcera mojot decko napolni tri godinki, se izvinuvam sto nemam so sto virtuelno da ve pocas_tam, pisuvam od tel.pa mi tesko da "spremam".:)
Pominavme ubavo, toj e srekjen, nie srekjni.
Otidov sega jas pa pak kje naminam :*

< Поракaта ја уредил Bethany -- 20.9.2014 13:09:14 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 2197
20.9.2014 13:49:32   
Snowhite RR
Бетани среќен роденден на дечкото твој, нека расти голем и мислам редно е да го израдувате со едно дадиче м? или има време?user posted image Ај како ќе си решите вие
Јас да ви кажам од многу умор вчера почнав ѕвезди да гледам пред очи, исто и повраќав, притисокот го мерев ок ми беше, па пиев блага вода за малку да се опоравам.
Ух како ми е криво што не си го искористив одморот преку летото, сега се искомплицираја работите на работа и не можам да земам, ама се надевам уште некој ден на работа и ќе морам да искористам барем една недела, ако не сакаат да ме носат на душа, зашто стварно немам сила повеќе да работам, морам да ги наполнам батериите пред да продолжам со работа.

П.С. И денеска сум на работаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2198
20.9.2014 13:55:14   
Mihaela 2010
Bethany neka e ziv i zdrav J golem da raste porasna i toj decko mal...
Denes vremencevo tmurno ko da ke zavrne

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2199
20.9.2014 14:27:27   
Melanija RR
Bethany да е жив и здрав Ј, умен и среќен да биде!user posted image
На враќање од град М ми заспа во количка,па со 10 кеси на количка едвај стигнав домаuser posted image важно топлинки купивмеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кревети на спрат.
пеперутка16

Да/не и зошто?

Да. (0%)

Не. (0%)

Не знам. (0%)

Број на сите гласови: 0

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!