|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
17.9.2013 8:42:23   
Палешка РР
Добро утро жениии user posted image
Махери сте за мотивација за лапачка user posted image user posted image
Каква диета какви бакрачи, здравјето е најважно, децата и мајките секако не сакаат другите не мора. user posted image

Убав ден на сите!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 201
17.9.2013 8:50:34   
Mihaela 2010
Da be pomina letoto pa sega udrete na krkanjeuser posted image
Jas sum pred dobivanje pa jadam i lugje duri,ama kaj i da e posle toa go javnuvam orbitrekot,taman zaladi ke moze da se vezba

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 202
17.9.2013 8:53:24   
deluxe
Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешкаuser posted image user posted image уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 17.9.2013 8:54:56 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 203
17.9.2013 8:55:23   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешкаuser posted image user posted image уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле

nikako gladuvanje,pravilna ishrana i vezbanje,za da ne sakaat i maziteuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 204
17.9.2013 10:17:50   
Melanija RR
Добро утро user posted image
Што убаво ми почна денот М убаво си спие па кафенце со него на тераса па Гарденија ни е бремена па па само убави и фини работи да не пратат сите рингерајки.
Ќе части некој појадок,јас сум за буречеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 205
17.9.2013 10:24:49   
mommy_angels RR
еве Меланија повели
user posted image
навистина убав ден user posted image user posted image user posted image
ајде и јас стигнав до второто кафенце
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 206
17.9.2013 11:04:50   
AnnaMolly RR
Аааааај мами ејнџелс, што убав појадок си спремила!
Јас кснав сендвич од дома си носев, па сега ќе пијам второ кафенце.
Денес ме фатила мрза и некако не ми се работи баш, ама што се мора, се мора.
Што ќе правите денес, женски? Каков ви е планот?

Live and let live

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 207
17.9.2013 12:13:33   
deluxe
Јас еве ќе си кажам шо имам во план за попладне само ако не заврне ...user posted image Си одам од работа во 2,ќе дремнам,и потоа палам патиките на шопинг,да ја доопремам ученичката со гардероба,бај д веј можи и јас ќе се подновам нештоuser posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 208
17.9.2013 14:43:38   
zzaa
Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota.
Povelete

user posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

Непосредна врска до пораките: 209
17.9.2013 15:34:25   
Bethany
Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам. user posted image

Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко.
Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели? user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 210
17.9.2013 15:41:14   
Mihaela 2010
Ehh ne spomnuvajte soping,i nie sme za toa,patiki,pa cizmicki,pa jakna,pa trenerki,pa uste nekoe bluze i pantaloncinja,se komplet,a bogami i jas sum za podnovuvanje
Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjameuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 211
17.9.2013 15:45:15   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjameuser posted image

може, може, ете договорено user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 212
17.9.2013 16:06:30   
elenak
Е тоа е, секои 2-3 месеци нова гардероба. Мојава е ситна па има некои работи што и се точни ама во преодниве сезони пролет-есен, инаку зимско од лани тешко. Јакна имаме добиено на поклон и некои тренерки имам од лани од роденденот што и беа донесени поголеми ама другото така етапно купуваме. На враќање од одмор направивме една тура шопинг, минатата недела ја подновив со долен веш, денес ќе одиме по патики и така. Туку ова времево залади наедна, планирав цел септемви да го поминеме без патики, со затворените сандалчиња на адидас (всушност идат како патичиња со отвори) и чорапчиња ама не бива. Ладничко е. За нас подновување потешко, се нешто нејзе и треба.user posted image  

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 213
17.9.2013 22:42:49   
bucko mal
Sega piev ama nema da te odbijam,stvarno dolgo vreme ne si pocastilauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota.
Povelete

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 214
17.9.2013 23:15:00   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам. user posted image

Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко.
Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели? user posted image

Ех Бетани и јас си сакав женско и сега ете морам и за неа женски алишта да купувам, додека беше бебе, по нешто од братчето носеше, додуша до 40 дена повеќе, после тоа сакав да си ја облекувам во женски работи и ептен некое парче во понеутралана боја и облекував од него, а со поклони што идеа сите носеа за поголема и сега еве залади а многу малку алишта има, ама па доста и пари и даваа, па ќе и купам што да правам, а и на М гледам се му е смалено, а оди во градинка ќе мора и за него, тоа е, само нека се живи и здрави
Една другарка ми даде од нејзината ќерка, ама ништо не облековме, зашто нејзиното е летно, а моето зимско дете и тие бебешките беа танки за во зима, а кога се затопли и беа мали

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 215
17.9.2013 23:56:18   
Felly RR
Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 216
18.9.2013 0:24:21   
elenak
Фелииии оти не си умна?user posted image Арно мислев да си легнувам кај ми текна да отворам тука. Ајде добра ноќ, и така не сакам сладолед ладно ми еuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 217
18.9.2013 1:09:07   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
user posted image

Леле Фели и јас имам еден и сега баш се мислев да го дојадам оти времево заладува, ајде заедно таман ќе јадиме

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 218
18.9.2013 7:50:03   
Tanjat7880
user posted image
Kako ste devojki,pospano ova utro?!Jas da,me mrzi eve duri I dorucek da si zemamuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 219
18.9.2013 7:51:21   
Tanjat7880
A da I TOA TORTATA DA NE JA PIPATE,JASNO!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 220
18.9.2013 8:15:01   
deluxe
Добро утро Тања!!! за кафенце сум јас,да ти кажам право утрово е многу тмурно,сум се успала многу,ќерка ми ја закаснив за на училиште,па ајде узбуна автобусот и замина,па мм со кола ја носеше.Колку сум збрканна од посабајлечки,и морам прво благо да си каснам ,и да ти кажам ќе ја пробам тортата ,лути се ама стрвна сум за блачкоuser posted image user posted image
да... уште ова свари едно турско кафе без шеќерuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 221
18.9.2013 8:22:46   
Палешка РР
Добро утро жениииии. Се смрзнав user posted image
Јас само чај ќе земам и само ееееедно залаче од тортата user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 222
18.9.2013 8:29:59   
Mihaela 2010
Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka user posted image

Непосредна врска до пораките: 223
18.9.2013 8:48:23   
Tanjat7880
user posted image
Eve go I turskoto!Shto sum vredna denes BRE

Непосредна врска до пораките: 224
18.9.2013 8:50:51   
Tanjat7880
Ehhhh Mihaela,pocnaa esenskite problemii,ke vidish do vecer kako ke bide,kaci I I vecer temperature jas bi reagirala I dala neshto da ja okrepi.

Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

gradinka
Angelce Monice

od kolku meseci/ godini bi gi pustile decinjata vgradinka?

7 meseci (0%)

9 meseci (40%)

1 godina (0%)

1,5 godina (20%)

2 godini (40%)

ima baba i dedo (0%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!