|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
18.9.2013 10:52:37   
Gardenia
Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат.
Убав ден на сите

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 226
18.9.2013 10:54:26   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат.
Убав ден на сите

user posted image user posted image user posted image Mora lekar da te vidi,viruscinja ima mal million,malku terapija I se ke bide OK no samo pod lekarska kontrola!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 227
18.9.2013 10:57:58   
deluxe
Ајде Гарденија да си свариш една топла пилешка супа,со многу лимон,и ке бидеш како нова.Ајде една масажа нека ти направо мт и напокријај се со ќебиња и спијај ,ќе се разбудиш оздравенаuser posted image
И секако лекар да те види ,оти си у другом стањеuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 18.9.2013 10:59:50 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 228
18.9.2013 11:07:21   
mommy_angels RR
што ручеци и зимници сте изнапишале,неможам да ве дочитам,а па да не помислувам да ги направам user posted image user posted image
ајде јас сум за втроро кафе,а вие
user posted image

Непосредна врска до пораките: 229
18.9.2013 11:13:38   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka user posted image

Михаела може е нешто моментално, и М некни така крена одручекта, вчера не го однесов во градинка и цел ден со пилешка супа, чаеви, лимон, мултивитамини од пиковит, прополис, многу овошје и вчера не крена ич Т и денеска повторно во градинка.
А гледам сте сите желни за благо, па еве јас ќе почестам една торта за Јана која денеска прави 8 месеци user posted image
Непресушна е без гајле има за сите за цел денuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 230
18.9.2013 12:56:54   
elenak
Леле Сноу, очиве ми рипнаа ко во цртан филмuser posted image Јас си се частам локумче со ореви, мм донесе од Крушево викендов кога беше, многу убав локум, мхмх.
Туку како да се кандисам да станам, таман си се стоплив со едно ќебенце пред компјутер, а сакав да се бањам.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 231
18.9.2013 13:25:46   
miana
Луѓе,кај ни е Јами Мами ?? Да не ни дојде уште едно РР-че на свет ??? Ај да ја побарам јас user posted image
Како сте вие? Што има ново? Јас сум била сега изненадно во шопинг и ептен убаво се осекам user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 232
18.9.2013 14:11:03   
AneLav RR
Алал да ти е бе Миана, изненадно у шопинг....user posted image Кај мене со децава никој пат не мозе да биде изненадно ако треба и 2-3 месеца унапред ќе се планира шопингот да се организираат баби и све тоа...

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 233
18.9.2013 14:27:42   
miana
Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е user posted image Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 234
18.9.2013 14:53:55   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е user posted image Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата

Алал вера бе мианке, така ми како. Ајде таму во фалбаџиската тема да дадеш рапорт. Се да признаеш.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 235
18.9.2013 14:59:19   
miana
Која е фалбаџиска тема??? Ајде бе си кажам и тука ако сакате user posted image
Иначе,керками е иницијатор..Вчера знаете каков муабет ми направи? Мамо,зошто не одиш да си се подновиш со нешто,се со исти работи одиш user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 18.9.2013 15:00:53 >

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 236
18.9.2013 21:11:31   
Bethany
Добра вечер женски!
Еве конечно да се пријавам. Цел ден сум зафатена, и сега кога седнав чувствувам колку нозете ме болат.
Битно си земавме тортичка за на син ми роденденот, па ќе шетнеме утре некаде и верувам ќе имаме убав ден. user posted image

Одам сега да ѕирнам што има и по другите теми, ве прочитав сите, ама веќе заборавив што како, толку-изморена сум.
А да, се сетив.

Гарденија, на самиот почеток на бременоста ме фати таква настинка, ужас бев, сета малаксана, се ме болеше. СЕ јавив на матичен и тој ми викаше слободно парацетамол , 3пати на ден и вит. Ц.
Парацетамол е дозволен во првото тромесечие, ама сепак еден повик кај доктор барем и ќе ти рече што како.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 237
18.9.2013 21:30:23   
Felly RR
Бетани, најубаво да си поминете утре!!! Па ќе почестиш торта.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 238
18.9.2013 21:31:53   
Bethany
Фала, фала, ќе почестам него како user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 239
19.9.2013 1:42:18   
mosa
ajde dobra vecer i od mene ili mozebi dobro utro kako sakate.Za mene utre (cetvrtok ) e denot d
odam na intervju za rabota .Bas sum pod stres.Se nadevam se ke bide dobro posakajte mi srekicka.

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 19.9.2013 10:03:07 >

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 240
19.9.2013 7:19:01   
deluxe
Добро утро девојчиња.Моса ти пуштам мнооогу среќа за интервјуто,па ајде овде да се пофалиш со новата работа.Јас еве работно од посабајле ,па тек сега стасав кафе да сварам и весник да купам.Повелете тазе кафенце и тазе вести од светотuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 19.9.2013 7:21:36 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 241
19.9.2013 7:55:56   
Felly RR
Фала на кафенцето, Делукс, јас ќе ти се придружам!!!
Моса, пуштаме среќа, и чекаме добри вести user posted image Изгледа ќе имаме убав ден денес user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 242
19.9.2013 8:08:06   
Tanjat7880
Zdravoooouser posted image ,ubav den I soncev den I ubav vikend so sonce ni predstoi pa od sega mu ja mislam kade ,kako I zoshto da zduvnam...
Mosa "skrshi noga"devojko I ajde "inficiraj" ne nas shto si sedime doma da ne go pravime toa povekje!!!
Jas kafe sakam da a vesnikot ne ti go sakam,neuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 243
19.9.2013 8:49:44   
Felly RR
Тање, зошто - баш и не се мислиuser posted image ти само смисли каде и како user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
19.9.2013 9:27:43   
Snowhite RR
И јас сакам кафеее

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 245
19.9.2013 9:51:58   
miana
Јас си пијам зелен чај - слабеам ко божем user posted image
Пијам зелен чај и јадам како луда user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 246
19.9.2013 10:04:37   
mommy_angels RR
добро утро,кафенцето ми привлече внимание user posted image ,грабам и бегам,еден куп работа ме пречека утрово

Непосредна врска до пораките: 247
19.9.2013 10:06:01   
Gardenia
Добар ден рр-јки,јас сум денес малку подобро,бев вчера на лекар и имаме 4 недели и два дена и се гледа плод но рано е нели за срцева акција,ќе си почекам уште една недела,и за настинката ми рекоа само парацетамол и чаеви.
Ај наздравје кафенце,јас не сум се напила два дена,се подув со чаеви user posted image

Непосредна врска до пораките: 248
19.9.2013 13:31:12   
Мамичка85
Ajde Gardenia samo so lesno neka e bez brzanje se ke si dojde vo svoe vreme pozz imaj ubav den bez grizi sto i kako ke bide jas taka bez mnogu misli eve skoro vo 7 mesec stasav user posted image

Непосредна врска до пораките: 249
19.9.2013 14:35:45   
Mihaela 2010
Dobar vi den,nie denes bevmena lekar,detevo veselo zivo ama crveno grlce,pa ni dadoa sirupce pa i mama si zede bolovanje bidejki nema koj da ja cuva,pa posle odmor bolovanje nekolku dena,ovaa promena na klimava ne dotolci,cela sum smrznata

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

kakvi zeni sakas
daniel

crni (59%)

plavi (9%)

smegi (32%)

Број на сите гласови: 22

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!