Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
elence ke te poslusam vo pravo si nedela i petrovden den za odmaranje ne ostanuva drugo osven setanje ama i ponedelnik e pavlovden aj od vtornik ako ne zasetam pak nekade pa ke bidi nekogas cistenje koga neznam.nemam svekrva so mene nema koj da me kontrolira dali e cisto .
a za novo parce garderoba vo prvo se menuva raspolozenie i toa kako, jas se raduvam za edni novi corapi pa ako e nesto pogolemo nema da spijam cela nok.
elence jas otsekogas sum sakala da ziveam bez svekrva ama veruvaj mi podobro da imav svekrva otkolku vaka 3 godini da se macam da imam detence.zelbite vo celos nikogas nemazat da ni se ispolnat ako se skromni taka da nemozam da ti ja opisam bolkata za dete.iljada svekrvi da me maceja ke preziveev nekako ama ovaa bolka za dete tesko sto drugo da kazam.
Sto praveveme? Gotvenje, cistenje, perenje (vo masina) pa zakacuvanje na alista, pa sobiranje na istite . mienje sadovi, tusiranje, i da ne zaboravam od vreme na vreme ovde na forumot.
denes ama bukvalno cel den si go pominav so vas ...tapa bese na rabota nemase niti eden izvoz,nesto sitnicko ama ....si se druzevme taka fino cela smena! ama glegam i nekoi dr.nemale mn.rabota a?
Точно така драга моја..и мене денес ми е особено тапа, па цел ден сум со вас...ама нема врска и кога имам работа сум на рр, едноставно ми станавте дел од животот
Lele luge periodov mi e krs, prenatrupena sum so rabota i nemam vreme saglam ni da jadam:) Taka i ovoj den poleka mi pominuva i edvaj cekam da si odam doma a od 18 h sum na vezbi na GAk pa utre ke vi pisuvam kako sum pominala
Денеска правев гравче, моите се на работа па во такви случаеви ручекот е моја обврска. Само што го направив гравчето и сега на раат можам да си дремам на нет. Пред тоа по малку со страв да не ми загори