Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
MMMMM.....gravcevo e super! Inace jas denes cel den sreduvam po doma ise raspravam so mojata cerkicka koja pred malce ja zaspav isednav malku da se odmoram so ringeraja.
zdr jas denes planirajki da idam na kafe kaj majka mi izleze da peceme piterki ke pravime ajvar,ispekovme izlupivme i eve dojdov do doma pa vednas pred pc da vidam kako ste mi sto pravite,kakvi temi imame denes i taka malku da posedam pa idam pak kaj mama da gi smelime piperkite i utre da go przime ajvarot
вчера си дојдов дома од работа, јадев, Лука стана од спиење и излеговме да ме шета..значи тој седи во количка и јас му викам- каде да одиме сега и тој покажува со рачето...и така стигнавме до Буњаковец па мм мораше д дојде да не земе, па си седнавме во Апче на боза и слатки и после домче на нанкање
Denes mi bese malku naporen denot redevme plocki na balkon pa se e vo totalen haos a plus treba da se grziam za moeto bebule da pravam rucek i.t.n.Vremeto e super se nadevam deka utre barem ke go iskoristm za prosetka vo park ili na nekoe drugo ubavo mestence.POZDRAVCE
Летото сеуште не е завршено, денес беше прекрасен денот, бевме на плажа, се изнасунчавме, децата се изнаиграа во песокот, се брцнавме малку во морето, малку подизладено беше ама подносливо и супер ни беше. Прекрасен ден.
И денес си уживавме во убавите сончеви зраци и мирното море со ќерка ми. Откако сме дојдени, ја избањав и веднаш заспа, а јас демек ќе работев нешто по дома, ама ми е жал да и тропам и да ја вознемирувам, па си седнав да ве дружнам. Ај од утре ќе работам.
бевме на гости кај свеки и мажот и' и ќерка и' демек недела е резервиран за ручек кај господата, а од ручекот ни трага, јадевме ајвар ц ц ц... уфф кога и да треба да одиме ми се смачува, абе не можам 5 минути да им ги гледам фаците
Денес мм цел ден работеше нешто со брат ми а јас се врткав околу нив,па потоа бевме со другарките на роденден кај една другарка на нејзиното синче и еве пред пола час се прибрав и веднаш пред компјутер да видам што имаме ново
epa nie deneska pravevme oriz bidejki imame dve zabcinja i bese guzva ama mnogu ubavo pominavme samo sto Niki e mnogu aktivna abe zovre dete se stopi zatoa ne moze da se popravi
Ah da vidite jas kolku sum umorna denes bevme na niva da ja soberema pcenkata, dali nekoj od vas raboti na niva ili pak vo bavca. No ne e nisto tesko toa e samo sezonska rabota.
Барби барби ведаш да те искарам како чекаш две црти а денеска си била на нива.Се надевам гледше од далеку. Подалеку од нива те молам само како набљудувач и морален подржувач може се разбира.