RE: Вештачко оплодување V дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (30.1.2014 18:44:35)

Постовите и дел од постовите кои се однесуваа на хистероскопија се префрлени во соодветната тема ТУКА

bubble -> RE: Вештачко оплодување V дел (30.1.2014 21:24:50)

eve me i mene...od denes pochnav so stimulacija. primam po 4 merionali i 0.25 suprefakt. chuvstavata se ushte ispomeshani. malku haos mi e vo glavata. mozebi chovek najdobro e da ne misli na nishto i mozocheto da si go stavi malku na ler. ama mene neshto teshko mi odi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] se staviv malku na zdrava ishrana ( se razbira kolku mozam ) ama blagoto nikako da go zaboravam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ve gushkam site vi posakuvam lesna terapija, prekrasni folikulchinja, zdravi embrionchinja i se razbira konechno [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Lina* -> RE: Вештачко оплодување V дел (30.1.2014 22:03:47)

mila bibble so sreka pocetokot na terapijata,so lesno da ti odi,mnogu folikulcina i na kraj obavezno DVE[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Ti ja prakam set_a sreka tebe no i na site drugi devojki sto pocnaa so procedura

Karma bez gajle,podrskata ja imas od nas,tuka sme za da te bodrime
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nataly86 -> RE: Вештачко оплодување V дел (30.1.2014 22:24:52)

Со среќа на сите со терапијата Ви посакувам квалитетни фоликули и многу оплодени емриончиња и секако да ни се множат[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] на форумот...стварно ми е досадно сама на списокот..сакамм друштвоооооо[sm=bravo.gif]

Лина мила утре тест??? ајде те чекаме со убави вести да ни го започниш денот

Поздравичњаа и ве гушкамм[sm=smiley31.gif]

Lina* -> RE: Вештачко оплодување V дел (30.1.2014 22:31:10)

natay86 utre mi e 13 den od transfer a samiot broj mi e maler pa ke pocekam za vo sabota[sm=smiley1.gif]

nataly86 -> RE: Вештачко оплодување V дел (31.1.2014 9:05:52)

Лина мила како што тебе ти одговара така..ние тука чекаме убави вести и нестрпливо очекувам да ми се придружиш на долниот дел од списокот [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif] те гушкамммм

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (31.1.2014 9:17:49)

bubble со среќа. Другите до каде сте? Пункција ќе имаме ли наскоро? [sm=bravo.gif] Lina*, чекаме, мора да ја дружиш nataly86, гледај какво другарче е, редовно сите ги бодри, па нема смисла сама да дреме на списоков [sm=jezicek.gif] [sm=nosecka.gif]

*******2014*******
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] АКТУЕЛНО[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

05.01. -Lina* -почеток со терапија
09.01. -biljana87 -почеток со терапија
10.01. - Karma - почеток со терапија
14.01 - dzvezda - почеток со терапија
19.01 - bubble -почеток со терапија
27.01 - babylove -почеток со терапија

=========================

16.01. -Lina* = пункција/ 19.01 = ET

[sm=nosecka.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=nosecka.gif]
31.01 -Lina* = ТЕСТ

ПОДДРШКА
[img]http://s.rimg.info/b2f7df1390160efd03076835d4d3e16c.gif[/img]

Kolachence , firenca didi , Adelle, gina , milasteve , mesecina83 , Bogdancanka RR , bubble , koki12 , skopjance, mimiiiiiiiiiiiii , Lina* , taci14 , Herco , trust, kapina, Tajci_pp, bybe10 , cacim , babyhope, LoveableMe RR, I LOVE, baby77, Anna78, Butterfly00, kate..
=====================
2014 година
nataly86 [sm=9nebesa.gif]

Lina* -> RE: Вештачко оплодување V дел (31.1.2014 9:30:26)

Natalice e stvarno srcka i drugarce mi e od poodamna i kolku bi sakala da bidam do neze pa da si ja fatam posle i bubble,karma,dzvezda i site drugi sto se i ke bidat prijaveni pa taka site za racina fateni da si gi pominime ovie 9 meseci[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] pada se teteravime ko nekoj pauni so mesinata[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=smiley36.gif]

Karma -> RE: Вештачко оплодување V дел (31.1.2014 22:52:16)

девојчиња ете да се пријавам пункција ќе ми прават во понеделник на 03.02...се надевам дека ќе има доволно полни фоликулчиња...
ми дадоа да пијам витамин ц и калциум...дали на вас исто ви препорачаа и како ги пиете како шумечи или таблетки?
Дали пред пунцијата ви дадоа вагиналетки и до кој ден пред пункцијата ги стававте????Заборавив денес да г прашам докторот а имам за до недела?
Ајде има ли некој друг за пункција за дружба со мене [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lina* -> RE: Вештачко оплодување V дел (31.1.2014 23:01:16)

Karma jas pred punkcija ne pijav nisto,nikakvi vitamini a vaginaleti utrogestan mi dadoa posle puncija zaedno so aspirin 100,cikloprogiova(samo belite)dekortin i vibramicin.No seto ova posle punkcija.Ajde so lesno ponedelnicki,da imas mnogu folikulcina so ubavi jajcekletki vnatre[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

biljana87 -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 8:06:14)

Karma so lesno neka ti e da imas sto poveke folikulcinja so dobri i ubavi jajcekletki jas vo vtornik sum pak na kontrola pa ce vidime sto ke bide koga ke mi zakazat punkcija pozz.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lina* -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 9:57:17)

[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

E pa devojki moi bidna i jas sum [sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif]
Uste ne mi se veruva.....ajde sega redete se da ve vlecam za nos[sm=smiley1.gif]

bubble -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 10:31:58)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... bravoooooooooooooooooooooooooooooo........[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
da rasti mesheto goooooooooooooooooolemo...[sm=nosecka.gif] te gushkam lina najmnoguuuuuuu....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Zoya -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 11:14:43)

Lina честитооооо [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Имај си лесна бременост и уживај во секој миг [sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 11:43:00)

Lina* [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] имај најубава и лесна бременост

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 11:43:44)

Linaaaaaaaaaaaaaaa* со среќа, Карма само напред!!![sm=bravo.gif]

trust -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 12:00:43)

cestitki Lina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]da se mnozat samo trudnici ovaa godina , mesinja neka ima mnoguuuu[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] eve i jas se spremam z avtoro invitro ovoj pat ke si ja probam srekata vo Sistina i se nadevam na uspeh. Mnogu mi e pokacen Fsh malku da se sredi i pocnuvam so borbata za bebence koja znam ovoj pat ke bidam jas pobednikot [sm=smiley1.gif]

Karma -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 13:10:44)

Lina честитки, ми го разубаве денот, се радуваме со тебе....леле радост[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

biljana87 ајде само напред, ќе си правиме заедно друштво[sm=bravo.gif] до целта[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

Felly RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 13:38:01)

Честитки Лина!!! Имај си лесна и убава бременост!!!

mesecina83 -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 14:12:15)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina*

[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

E pa devojki moi bidna i jas sum [sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif]
Uste ne mi se veruva.....ajde sega redete se da ve vlecam za nos[sm=smiley1.gif]

Cestitiki Lina imaj ubava bremenost ,imaj ubavi devet meseci

bube10 -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 14:29:46)

Lina* mila cestitki [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Imaj si ubava i lesna bremenost [sm=smiley31.gif]

Karma jas celo vreme piev vitamin c od 500mg, kalcium, magnesium i cink i otkako ostanav bremena gi piev uste eden mesec i potoa gi prekinav cink i kalcium a drugoto prodolziv da si go pijam uste. Toa se vitamini i mislam deka ne e nisto stetno.

Pozz do site idni [sm=nosecka.gif] i ovaa godina na site vi posakuvam uspeh i mnogu mnogu [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

nataly86 -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 14:36:38)

Конечно друштвооо[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Ајде нека затера и кај другите исчекувалки

Лина со среќа и се најубавооооо уживај во [sm=9nebesa.gif]

dzvezda -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 18:18:28)

Linaaaaaaa bravo srcka [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] a bas mi tekna si vikam da proveram Lina trebase denes da go pise rezultatot.Bravo da si imas lesna bremenost i da im se raduvas na bebusite ili bebceto sto ke raste vo tvoeto stomace.Mene vo ponedelnik mi pravat punkcija,leleeee malce me faka panika.Nisto ne mi dale da pijam od ova sto go ciam samo zavrsnata inekcija vecer vo 12 ke mi ja stavat.vaka i sto ve citav mene bukvalno nikogas ni za inseminaciite ne mi dadoa aspirin ,neznam zosto.Nemozam na svoja raka po punkcijata ke go prasam doktorot.Ve molam drzete mi sreka celata sum zbuneta ovie denovi.Karma so sreka i na tebe vo ponedelnik na punkcijata.Ajde neka bide i za nas ovoj pat [sm=bravo.gif]

babylove** -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 18:44:09)

lina cestitki i od mene ...ti posakuvam lesna bremenost i da bides najubavata i najsreknata trudnica,zosto vo tebe ima dar od boga...
ti posakuvam se najubavo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kvisko -> RE: Вештачко оплодување V дел (1.2.2014 18:47:08)

Лина честитки. Имај си лесна и убава бременост.
Карма со среќа во Понеделник, не се секирај за аспиринот за тоа прво треба проверка на одредени параметри од крвта и да има индикација за него.

Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>