LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување V дел (29.5.2014 13:24:55)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: весник ......Да појаснам,кај Др.Лазаревски сум во Систина........Ми даде јасмин таблети (си ги купив сама од аптека) Пишете дали и вие сами си ги купувате тие таблети.Ми рече дека ќе треба да ги пијам од 2 ден циклус па се до 16 јуни кога ми рече да одам повторно да ми направел шема.Тој вели дека некаде до 6,7,8 јули требало да завршиме се.......Пишете ми што ми е следно.Докторов не е зборлест али па и не бев на кафе муабет ,нели??? ..... Весник, баш сега те помислив каде си и до каде стаса со прегледи итн. Кај Др. Лазаревски не сум била, јас одам кај друг ов Систина, но сите викаат дека не е многу зборлест и само си работи[sm=smiley1.gif]! Јасминот не оди на товар на Фондот мора сама да ги купиш. Она што ќе водиш евиденција кога ќе ти дадат инекции да внимаваш бројот одобрен од фондот да се совпаѓа со бројот што те боцкаат во Систина, евентуално ако се надмине бројката (ако каже докторот плус да треба да се стават), ќе треба да докупиш. Следно? Постапката си тече, после ќе почне боцкање, ехо, земање крв за естрадиол итн....се фати на орото, мораш да го доиграш[sm=smiley1.gif]. Како што пиша, мислам реално е до 6-8 јули да завршите се, после само ќе чекаш денот да дојде за тест за бременост.[sm=bravo.gif] Позз, известувај не, особено дали ќе имаш реакции на хормоните.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|