Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Вчера беше ,ама многу работи направив што ги немав направено едно 3 години,па морам да си се пофалам Прво дете отиде кај баба и дедо,па си наполнив када со мирис на малина и орхидеја ,си земав книга и уживав едно 2 часа,а откако излегов си легнав и преспав уште едно два-три часа .Ваков одмор ужасно многу ми фалеше и заслужено си го добив
пс. А, да и мм изненадно дојде од работа на кратко,ама што бидна ,не кажувам тука,срамота е
RE: Што денес направив за себе? 2.11.2015 21:31:54
marchi
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Вчера беше ,ама многу работи направив што ги немав направено едно 3 години,па морам да си се пофалам Прво дете отиде кај баба и дедо,па си наполнив када со мирис на малина и орхидеја ,си земав книга и уживав едно 2 часа,а откако излегов си легнав и преспав уште едно два-три часа .Ваков одмор ужасно многу ми фалеше и заслужено си го добив
пс. А, да и мм изненадно дојде од работа на кратко,ама што бидна ,не кажувам тука,срамота е
Едно вакво нешто и мене ми треба. Кога би ја нашла работата што ја барам со првата плата би пошла во катланово да ми удрат една катлановска спа бања со масажи...... А денес некако заморно ми беше, па освен едно излежување кафе и интернет ништо друго не си направив.