Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 22.12.2013 23:31:57
Мамичка85
Auuuuuuu zenicki sto ste skromni i eroticni hahahhahha bas saltko me iznasmeavte alal da Vie jas kako poklon prvi si go dobivam sigurno dali do 28 dekemvri ili posle ke vidime a drugo ke vidime dedo Mraz ako zeme plata na vreme ako ne za Bozik zdravje nekoj poklon
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 23.12.2013 0:09:15
Defne90 RR
Jas sakam novo crno palto i nova canta.Paltoto znam deka nema da go dobijam no za cantata se nadevam deka ke ja dobijam na poklon od az mi veke dva meseci mu dosaduvam da mi ja kupi.
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 24.12.2013 8:32:25
Tanjat7880
A shto ti mislish mamicka 85 deka Amel bebe ima povekje shansi od mene?! Greshka, jas ke sum srekjnata dobitnicka ovaa godina,drugite neka cekaat I neka se nadevaat
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 25.12.2013 21:23:31
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
dedo mraz donesi mi eden vibrator i po moznost skini mi go saloto od stomakot za da licham na STRIPTIZETA
Уффффф каква желба Генерацијо, кажи ми...за некоја година и јас ова ќе барам?
generacijo se tiki kak si minva vremeto po se izglea,pred tri dena i chivava mi donese doma i kamshik ke si dodadam na spisokot pa DM neka mu ja misli sea
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 25.12.2013 21:27:18
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
A shto ti mislish mamicka 85 deka Amel bebe ima povekje shansi od mene?! Greshka, jas ke sum srekjnata dobitnicka ovaa godina,drugite neka cekaat I neka se nadevaat
Tanjat7880, ke se boram dokraj ,nemoj sea konkurencija da mi bidesh,ili wellcome toothe club
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 27.12.2013 1:12:40
Мамичка85
Mommy angels bogami kako se popalija zenive hahahah ajde tuka ako ne si se olesnime kade pozz imaj ubav den utre a ti Cvekelencule izdrzi bar so muabetive tuka ako nisto drugo sto ti preostanuva
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 27.12.2013 14:52:00
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Јас имам една желбичка: сакам депилатор , еве може оваков:
Е па мој Дедо Мраз ми донесе токму оваков епилатор. Па како и да промаши, кога дури и слика му покажав А другата работа во мојот голем пакет беа собните папучи . Признавам добра камуфлажа беше, да не знам до самиот крај што е
А да, и го пробав и ептен сум задоволна со изборот на мојот подарок. Се прашувам како досега живеев без него
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 5.12.2014 10:59:43
LoveableMe RR
Сакам дечиња, исто како и лани, а имам ептен и други работи на список, поубав стан, подобар стандард, повеќе пари, повеќе шетанција, повеќе гардероба, шминки (како и секое женско), повеќе пари за социјални активности, културен живот...ееех долг ми е списоков што све сакам, но првото ми е доста да ми се исполни, за другите ќе преќутам ако треба