Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 12:23:38
sandriana RR
Ако сметаме од утрово што прво сработив - најосновното, рутинско местење постела, па лезетски појадок и кафе. Не сакам Новата година да ми биде оптеретена .
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 12:46:40
Палешка РР
Утрово сварив кафе и седнав прво на РР. А сношти по 12 часот се бакнував, си честитав се напив и играв...и најважно многу бев среќна. Мислам дека убаво ми почна годинава
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 14:47:08
Melanija RR
После цагер со мм си легнавме, а М веќе спиеше.Прво нешто беше будење во 4 за млеко па 9 мењање пелени и млеко повеќе од очигледно е каква година ни следи убава и
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 15:16:02
Felly RR
Синоќа после 12, баш лежерно и опуштено, ништо посебно не направив, а исто и сабајле, со М станавме рано па се радувавме на ситниците што Дедо Мраз ги оставил во чорапчето.
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 15:59:25
mommy_angels RR
Убаво почнат ден,си игравме со А и си се радувавме на новите играчки А де, и дооооооооооооолго време пробувавме да го разбудиме тати,нешто мрзливо ни ја почна годината
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 16:23:33
vezilka RR
Богами и нас мрзливо ни почна годината, спиевме до 11, а после си отворавме пакдтчиња и поклони, па си доручкувавме уз цртани. А синоќа после 12 јадевме, пиевме и бистревме филозофии за родови стееорорипи кај деца. Уствари и ја испуштивме НГ од тие филозофии, па подоцна си честитавме.
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 16:56:46
Annet
i nie,se raduvavme na podarocite,se iznajadovme..e sabajle se isfrizirav malku taka,po gosti,sea sum ko od svadba da si idam,umorna,ama ke pomine.e utre e Ignet,velat sto ke prais utre cela godina taka ke ti bila:))))
RE: Прва работа што ја направивте во Новата г... 1.1.2014 23:01:56
Defne90 RR
Mnogu mrzelivo mi pocna godinata,cel den se vleckam niz doma,se uste sum umorna i pospana i bogami ne mi e ni do cistenje ni do setanje.Utre odmoreni i so novi sili pocnuvame od pocetok pak.Ae belkim nema da mi bide mrzeliva cela godina,zosto kako mi zapocna.