Anonimen -> RE: "Врските" во вашиот живот?! (26.4.2012 9:48:25)
|
ТОГАШ БОГ ме остави да живеам,зошто така требало.и ми дозволи да си го средам животот.МЕ спои со една прекрасна личност,(мојот сопруг)кој ме сака повеќе од сите на светот,и иако го знаеше сето ова за мене уште додека бевме во врска,сепак се ожени со мене,и ме почитува и сака како никој досега.неговата љубов ми помогна да си дојдам на себе,да не бидам во депресија и да не копнеам по изгубеното.си ги вратив пријателите,си создадов дом и нов живот,си имаме и дете,а минатото го тргнав настрана од мене.оваа тема сега воопшто не се споменува,но кога јас самата ќе се сетам,сфаќам каква лудост направив за некој кој не вреди за тоа.и се прашувам зошто кога сум можела да живеам и без него,само требало да се потрудам.и ете сега си го сакам сопругот и се трудам никогаш во животот да не направам било каква грешка.се надевам дека ова ќе биде поука за некој да не пати по тоа што го изгубил,Бидејќи велат КОГА ЕДНА ВРАТА СЕ ЗАТВОРА,ДРУГА СЕ ОТВОРА!и никогаш не жалете за тоа што сте го изгубиле,туку ценете го тоа што ги имате[sm=bravo.gif]
|
|
|
|