elenak
|
Браво за Даниел! Дечкото е комплетен пејач, комплетен во секој поглед, и сосема заслужено стана победник. Му посакувам само успеси понатаму, да стане и светска ѕвезда ама да си остане на земја. Ајде сега малку да се насмееме, ова се најзлобните твитови за финалето на Х-фактор. 1.Ал, се Марија Шерифовиќ дотерао, алал му курац. 2.Маиде замолуе те Перчоли да му вратиш кариеру. 3. Родиш дете, васпитуеш га, школуеш га, водиш га по доктори, плаќаш пластични операцие и оно јутре каже дека е фан на доктори?!?! 4.Едвај чекам Лукијан да пројде у Grand па да му ставив саглам зуби. 5.Маиде, па не ти е роѓенд’н, и зашто не кажа and world peace?!? 6.Ако онај дрогирана Тамара победи, ја емигрирам. 7. Ја би на овуј Снежете опалила так’в шамар, што ќе прозбори Кинески. 8. На Маида ако не му пукне вена на чело, ќе биду разочарана. 9. Ќе има ли дочек за Кајмакоски под Триумфалну Капију? 10. Тамара ќе пое а The Prodigy ќе тресев главу на Exit 11. Ајде Тамара, нареднио круг подобро ќе испееш… За пеколо зборам. 12. Значи ако сакаш да бидеш уметник, ставиш само две цедаљке на очи, браво Мadlick. 13. Таман мислев да одам на exit ама сега се премислив. 14. Mаиде, а да отвориш ти едну кафану, па зевај колко сакаш. 15. Пуна арена, KARLEUŠA DOESNT LIKE THIS. 16. Поддржују га АБОРТУС заради овакви како СНЕЖУ! 17. Снежа ги е спремала глупи прашања 3 недеље… оволко глупи прашања не ти падав на памет тек такој! 18. Лукијан и доктори испаѓаат први, па после у втор круг Маид и на крај у трет круг ќе победи Жерновски. 19. Шоуто иде песна, ( . ) ( . ) , (.) (.) , реклами… песна, ( . ) ( . ) , (.) (.) , песна… 20. Јао овој све изгледа ефтино и досадно, к’д ќе почне Илмина ревија?!? _________________________________________________________________________________________________________ Би прокоментирала само за 19-кава. Многу невкусно според мене, некако несоодветно за еден таков настан. Можеби не сум во право ама ци*ки на ,,изволте,, секогаш ми е