Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добра вечер драги девојки.Вечерва свечено го отвораме нашиот Рингераја Lounge Bar.Ова е новото место за прослава на најубавите моменти од нашите животи.Се надевам ќе ви се допадне новиот ентериер .
Вечерва се'' оди на сметка на Рингераја тимот
Повелете!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.12.2014 19:25:34 >
Ae so sreka neka e otvoranjeto na noviot Ringeraja Lounge bar,moram da iskomentiram top enterier,a za pijalocite i mezeto zbor da nema.Ete i jas ke se pocastam od mezeto a i sampanjot nema da go ostavam namira.Pa neli e novootvoren bar treba da se proslavi ,za da trgne ponatamu so castovkite i druzbata.
dobro utro zeni aj airlija rabota i neka vi se mnozat povodi za castovki tuku si vleguvam jas taka tuka, od ljubopitnost ke si umram nekoj den, gledam ubvavini sredeno skockano cisto, moderno, pa posluzuvanje na visoka noga, se u najdobar red, prosto prekrasno i si velam au da ne treba za ovde da se pocituva dres kod nekoja brend toaleta i to, a ne vaka ko jas u trenerka, so podueni oci, nedospana, ke isplasam nekogo aj moze so cistackata ke me pomesaat vaka rano nautro koj ti vlaga u bar bez ogled na se sampanj smrcnav, ziveli
dobro utro i od mene i jas go pijam utrinskoto kafe, ma da mi ide da se banjam so nego zasto cela vecer ne sum spiela . Neka e so sreka lounge barot, jas mislam deka nema da ima izleguvanje od nego od tolku uzivancija i krkancija
Auuuu,shto e ova,fina GAJBA pa I fini LJUGJE,lele se si ima na edno mesto I najbitno MENE ME IMA Aj otidov da se posluzam I usluzam I se kako shto e redot!
Cestitki za noviot Ringeraja Lounge Bar,samo ubavi raboti da si pisuvame i da si se castime. Mami bravo za tebe,epten si se potrudila Jas otidov so red od se da si se posluzam
Принцеса нека ти е зив и здрав домаќинот,и само убави моменти исполнети со љубов а пред се здравје и многу среќа.Е фала навистина за ризииве,овие коктеливе ептен ми фатија око,па ќе си се послужам јас.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Ајде и јас ќе се напијам од винцето во чест на роденденот на нашата мила РР.Нека и се мношат и да ја читаат и пишуваат уште многу многу генерации нанапред.
Ајде женски да ве почестам за родениот ден дури сега стасав да седнам на компјутер.А овој колач е директно од мојата кујна така да морате да го пробате. A роденден без пијачка не бива така да еве специјално за вас од овие прекрасни коктелчиња.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.