Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Леле Фели иако прејадена и препиена од празнициве,сепак успеа да ме застрвиш со тортата,и да ти кажам право ќе си се почестам од се што си ни сервирала и ќе наздравам во твое здравје СРЕЌЕН РОДЕНДЕН,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА
Фели да си жива и здрава уште 101 и да не честитш така секој пат.А и јас ќе се послужам тортата е преубава,уште додека ја гледам лиги ми потекоа.Па ајде уште еднаш срекен роденден и само радости понатака.
Нека е жива и здрава куклата мала и само радост и среќа да ја следи.Си се потрудила навистина многу и околу тортата и околу мезето,па човек и да сака не може да остане рамнодушен.Ајде земам и јас парче од тортата,ептен е прпимамлива.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Женски, денес јас честам, славам две нешта...4 години уредник на Рингераја.мк и 39-ти роденден...стареам
и како ми е тргнато со водкава...па да продолжиме и тука
ајде Палешка и овде да ти честитам,да си жива и здрава уште многу многу години и само убавини во животот да те следат.И секако да продолжиш и понатаму да бидеш добра како и досега во својата работа уредник на рингераја мк. Какво стареење,ова се најубавите години што ти претстојат. Ај по тој повод си земам јас и од тортата и од водката. А посебно од водката немам пиено со години.Ајде Палешка во твое здравје.
All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!
Ааа Палешке, најсреќен нека ти е! ... со торта да се послужам, за да ти бидат благи годините, а смирноф ... па ... да ти бидат и луди и весели, и добро да те продрмаат (само позитивно)
Јас доцнам,ама ве начекав уште тука Ви тргнало со водката,ајде ќе се придружам и јас оти славење со добра причина не се пропушта.Да си ни жива и здрава Палешка и какво стареење,во најубавите години си ,а за годините на РР само ќе кажам да ти се множат и да знаеш Рингераја.мк без тебе не би била тоа што е
Добар ден женички! Ајде ако завршивте со ручекот да м''цнете по еден сладолед. За празникот, нели де... Патем и на сите други Еленки вечно име! И мали и големи, сите што си славите денес да сте живи и здрави.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 3.6.2014 15:48:05 >
Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.