Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Рингераја Lounge Bar [chat] 23.12.2014 9:33:46
Defne90 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Денес јас честам - мојата мала принцезичка наполни 5 години - колку времето брзо лета - Повелете за мојата роденденка!!!
Нека и е среќен роденденот на малечката принцезичка и многу многу среќа во животот.Јас земам едно парче од тортата,примамливо ми изгледа многу,навистина си се потрудила Фели.
RE: Рингераја Lounge Bar [chat] 30.12.2014 15:38:17
miana
Ајде рингерајки како што е редот, да ве почастам по повод моето магистрирање , односно одбрана на мојот магистерски труд со оцена 10 ка да вце почастам да не речете дека не си стојам на зборот
повелете -
и блашкото
RE: Рингераја Lounge Bar [chat] 30.12.2014 21:49:59
Melanija RR
Miana баш се сетив денес дека требаше баш денеска да браниш така?Многу ми е мило и ти посакувам уште поголеми успеси
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Рингераја Lounge Bar [chat] 31.12.2014 14:24:39
miana
Можам да кажам дека 2014 година навистина ми беше исполнета со многу убавини и успеси...Дај боже и наредната 2015 година да ја памтам по добри работи и на сите ви посакувам да постигнете се што сакате во животот.... Јас и на работа бев пренатрупана со обврски овој период и слава и родендени на девата, ама буквално пребукиран ми е месец декември, но ете заврши со добро и тоа ме радува - трудот се исплатеше...Бидете упорни во целите, не се откажувајте од она што навистина го сакате, и верувајте дека со труд се се постигнува...дај боже радоста да ги стигне сите, а кај мене да си продолжи... ве сакам сите и ви посакувам СРЕЌНА НОВА 2015 година со мнооооогу здарвје, мноооогу среќичка, мноооооогу успеси и мноооооооогу љубов!!!!!! И уште еднаш ви благодарам на сите што ме гласавте, тоа многи му значи и тоа е успех...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.