RE: Знаци на бременост II (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Roberta r -> RE: Знаци на бременост II (2.4.2015 11:15:42)

Vljubena nema so da se sekiras normalno si e toa i jas nikogas ne bev imala kafeavo i sekogas mi doagase tocno od koga pocnavme da pravime bebe pocna da se pojavuva toa pred sekoja menstruacija i pocna da mi kasni so nekoj den sekoj ciklus i posle nekoj mesec duri ni ne ocekuvav ostanav bremena i so mnogu drugi sto sum razgovarala taka bilo,mislam deka toa e deka organizmot se priprema za bremenost se nadevam deka si[sm=nosecka.gif] no i da ne e taka skoro ke bide ne se plasi [sm=smiley1.gif]

wanna be mum -> RE: Знаци на бременост II (2.4.2015 11:19:01)

Моја другарка имаше 4 -5 дена кафеафкасто и мислеше добила а таа трудна да ти била, нека биде и кај тебе исто
Среќно [sm=smiley31.gif]

Vljubena -> RE: Знаци на бременост II (2.4.2015 23:49:38)

Fala mnogu devojki navistina mi vleavte nadez, se nadevam deka e taka eve uste imam i sve se plasam da ne otide nakaj crveno, vo toj slucaj 100 posto e dobieno neli? Drzete sreka, ke ve izvestam. :*

Vljubena -> RE: Знаци на бременост II (3.4.2015 11:08:45)

Dali e ispraven testot ako kontrolnata linija e bleda i ponasredina? Zemav Sure Check kako i stalno ama nikogas ne bila vakva....

blond -> RE: Знаци на бременост II (3.4.2015 11:12:55)

Само една линија имаш?

Vljubena -> RE: Знаци на бременост II (3.4.2015 12:06:22)

Da, za zal... ama seuste imam nadez bidejki minatiot mesec dobiv na 6-ti a sekogas mi docni nekoj den taka da moze da e rano za test... ama pusta netrpelivost :))

Vljubena -> RE: Знаци на бременост II (6.4.2015 23:21:38)

Eve jas da ve izvestam, za zal ne sum bremena... denes bev na ginekolog i ispadna deka desniot jajnik mi e policisticen a ne mi bese i doktorkata mi rece od stres toa... ne znam kako moze... i jas i mazeto povtorno razocarani... vise srece drugi put :) bitno mi rece toa so jajnikot ne e precka da zabremenam najverojatno od neredovnite ciklusi, kolju e vo pravo ne znam :)

SandraRo -> RE: Знаци на бременост II (20.4.2015 7:56:29)

Devojki prvo da se izvinam sto me nema tolku dolgo na forumot poradi mnogute obvrski.Sakam da ve pozdravam mnogu...E sega imam edno kratko prasanje.Znaci na 19 trebase da dobijam arno ama edna nedela pred da dobijam mene gradite me bolat obavezno.Ovaj pat ni taga ni glas od bolkata vo gradite pa eve ne sum ni dobila do sega.Inace edna nedela pred datata za dobivanje imav samo tri pati odnosi so soprugot.Znaci zboruvam za 12,13,16 tie dati samo vo cel mesec :)).E sega dali e bremenost ili nesto drugo neznam pa dokolku nekoja znae nesto za ova ili imala slicen slucaj neka mi kaze da znam :) guski za site

LoveableMe RR -> RE: Знаци на бременост II (20.4.2015 9:50:35)

SandraRo, рано ти е за тест, а за односите ако има подоцнежна овулација, можно е, но мора да почекаш неколку дена за тест. За знаците, јас не сум многу верник, бидејќи какви не знаци имале жените, па не биле бремени, или обратно сите знаци за ПМС па биле трудни. [sm=smiley1.gif] Те чекаме пиши ни кога ќе направиш тест.[sm=bravo.gif]

SandraRo -> RE: Знаци на бременост II (20.4.2015 10:22:56)

Za test e epten rano.Za ovulacija pretezno mislam deka ne mi e bas redovna kako so trebatakabmi rekoa zatoa sto jas dobivam na 32 den.Kako i da e ke si cekam pa ili ke dojde ili ne :))) ti blagodaram na odvoenoto vreme :*

lukajana RR -> RE: Знаци на бременост II (20.4.2015 12:30:56)

SandraRo кога најмалку се надеваш и најмалку очекуваш се случуваат најубавите работи во животот,ако треба да биде ке биде може едноставно сте го погодиле времето.Стискам палци за [sm=modricrtici.gif] почекај некој ден и израдувај не

SandraRo -> RE: Знаци на бременост II (20.4.2015 13:54:03)

Vo pravo si,koga ne planiras i i ne mislis moze da se sluci...Samo jas se mislam kako uspealo da se fati(ako se fati) posle plodnite denovi znaci vo plodni sme planirale i nisto :))) Sepak gospod e golem toj se si znae Ti blàgodaram mnogu.Sega ke si cekam uste edno 3-4 den dali ke dojde dali ne pa ke ve izvestam ve guskam

sinnooka -> RE: Знаци на бременост II (26.6.2015 13:00:55)

Devojki zdravo i ogrmen poz do site ... E vaka sega,jas sum vo ocekuvanje na ciklusot koj nikako da dojde [sm=bravo.gif] uste pred 10-12 dena ciuvstvuvav bolki bo gradite, potoa nekako jajnicite me naboluvaa te eden te drugiot, potoa pred dva dena me bolese i polovinata, matkata... mislev ke mi dojde no denes uste nisto.. od nestplivost pred dva dena i test naprviv - negativen [sm=smiley13.gif]. deneska mi e 33 den od cikluso , normalno mi e 29 do 33 dena . sovet od vas dali da pocekam uste nekoj den za test ila da napravam denesk povtorno? da ne e uste rano ?? sovet [sm=smiley13.gif] gushki do site

lukajana RR -> RE: Знаци на бременост II (26.6.2015 22:25:22)

Sinooka ако требало да добиеш најкасно денес а не си добила тогаш утре или задутре можеш да направиш домашен тест или во понеделник преку крв.Ајде стискаме палци за [sm=modricrtici.gif] и чекаме убави вести

sinnooka -> RE: Знаци на бременост II (29.6.2015 14:14:33)

[sm=bravo.gif] testot pozitiven, go napraviv sabotata , denes zakazav na ginekolog, (za utre) ... se nadevam deka se ke bidi vo red, zatoa sto custvuvam bolki vo stomakot (procitav deka moze da se javat, ne bilo nisto strasno )... gushki do site

LoveableMe RR -> RE: Знаци на бременост II (29.6.2015 15:26:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sinnooka

[sm=bravo.gif] testot pozitiven, go napraviv sabotata , denes zakazav na ginekolog, (za utre) ... se nadevam deka se ke bidi vo red, zatoa sto custvuvam bolki vo stomakot (procitav deka moze da se javat, ne bilo nisto strasno )... gushki do site

Баш денес се прашував која ќе биде следна во списокот Сакаме две црти!!и ете си ти, таму те префрлам. [sm=bravo.gif]

lukajana RR -> RE: Знаци на бременост II (29.6.2015 17:01:01)

Честитки синоока имај лесна бременост и живо и здраво бебенце

sinnooka -> RE: Знаци на бременост II (29.6.2015 17:21:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

Честитки синоока имај лесна бременост и живо и здраво бебенце

ti blagodaram mila ... sekoe dobro i na vas, epten sum vozbudena pred utresniot pregled... [sm=nosecka.gif]

bibi ribi -> RE: Знаци на бременост II (30.6.2015 10:25:01)

Zdravo devojki
Sinooka cestitki i ti posakuvam najubava i najlesna bremenost [sm=bravo.gif]
Jas periodov treba da dobijam, denes mi e 31 den od ciklus, a obicno dobivam okolu 33-34 den.
Sekogas nekolku dena pred da dobijam me bolat gradite, a sega nemam nikakva bolka nitu osetlivost.
Se somnevam na bremenost (i posakuvam) megjutoa nemam nikakvi simptomi... [sm=smiley13.gif]
Sto mislite koga e najdobro da napravam test, mnogu sum nestrpliva [sm=zmeden.gif]
Pozdravce [sm=zz_inlove.gif]

LoveableMe RR -> RE: Знаци на бременост II (30.6.2015 10:27:08)

Bibi ribi, најдобро неколку дена по задоцнување од циклус, почекај уште една недела и прави тест, така ќе бидеш најсигурна, ајде те чекаме со убави вести[sm=bravo.gif]

bibi ribi -> RE: Знаци на бременост II (30.6.2015 11:22:22)

Da, i jas taka mislev ama pusta nestrplivost [sm=smiley36.gif]
Ke si pocekam pa ke vi pisam sto ke bide [sm=smiley20.gif]

sinnooka -> RE: Знаци на бременост II (30.6.2015 11:45:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bibi ribi

Da, i jas taka mislev ama pusta nestrplivost [sm=smiley36.gif]
Ke si pocekam pa ke vi pisam sto ke bide [sm=smiley20.gif]

bibi ribi najdobro pocekaj , jas napraviv test nekoj den pred ocekuvaniot period i bese negativen, no na 33tiot den utroto povtorno napraviv (od onie koi moze da se koristat 4 dena pred periodot, no se pravi nautro) i [sm=modricrtici.gif] ... ajde cekame radosni vesti [sm=smiley1.gif] ...

bibi ribi -> RE: Знаци на бременост II (30.6.2015 11:52:35)

Sinooka ti bese li denes na ginekolog, kako pomina?

bibi ribi -> RE: Знаци на бременост II (7.7.2015 10:58:54)

Eve me mene so neubavi vesti - sabajlevo napraviv test i bese negativen :(((
Denes mi e 38mi den od ciklus i uste nemam dobieno, denovive bi trebalo da dojde...
Pozdrav do site

bibi ribi -> RE: Знаци на бременост II (8.7.2015 14:15:05)

Jas samo da vi kazam deka denes dobiv, poveke slekja vo narednite meseci :)
Pozdrav

Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>