Charlotte York -> RE: Знаци на бременост II (12.5.2018 2:44:02)
|
Најпрво здраво на сите членки. :) Се надевам на права тема пишувам, нова сум и од мобилен, па малку непрегледно ми е. Имав "критичен" однос (ејакулација надвор која потоа заврши навнатре малце и сопругот не е сигурен дали се било надвор) па денес решив да направам тест, чисто од радозналост и превентивно , но покажа негативен резултат.Да напоменам треба да добијам за 3дена, сметам изрбзав но веќе недела имам неподносливи мачнини, повраќање -киселини многу малку,ми се гади од храна само зинувам, вртоглавици, ме болат гради (ми се зголемени), ме фаќаат и несвесници, осеќам 3недели благи грчеви во јајници како за добивање. Се ми е гадно од храна освен благо и овошје [sm=smiley1.gif]. Купивме Sure check , но можеби е навистина рано. Да напоменам според апликацијата во телефон денот ми бил и плоден. Дали е можно од ваков однос воопшто да се забремени, еве и само малку да навлегло навнатре или сепак тестот и рано направен е точен ? Исплашена сум , ова ми е така прва тревога. Исто така не напоменав имам притисок 100/60 не можам да функционирам неделава, како претепана сум.
|
|
|
|