Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Фели, нас педијатарот ни објасни дека не се кое бело на јазичето е СООР, за да е СООР треба како урдичка да е, и да имаи од страните. Инаку белко може да има и од цицањето од млекцето. Сода мислам дека може колку сакаш пати, едно лажиче мало на литар вода.
Lolla, и јас се мислев тоа, да не е па соор, зошто и не се такви наслаги како урда, а и непцето му е бело, ама како таква бојата да му е, не се како наслаги(ама немам видено како изгледа кај др бебе). Ама од др страна повеќе има назад на јазичето и не дава баш ни да видам убаво ни да исчистам убаво. А го виде и педијатарот, и плус имаше и црвенило во пеленскиот предел, ова што вика лукајана.
Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив
Не ни помина ни од содата, го мачкав неколку пати, а немаше промена само што јазичето на врвот му стана црвено и престанав, ми беше страв да не му е многу јак растворот. Сега пак пиеме нистратин, а матичната ми рече јас да мачкам дактрин гел на градите. Како е поефикасно, да мачкам пред подој, или после подој - да не правам со тоа грешка па јас
Dragi ringerajki moeto since ima 38 dena ovie 2 dena nekako poretko i pomalku mi cica mislam deka se raboti za soor ustata mu e bela odvnatre pa ve zamoluvam sa me sovetuvate sto ponatamu
Simpaticna однеси го на педијатар или ако ви доаѓа патронажна сестра викни ја ке ви препишат Нистатин капки да пие и да му го чистиш устето а ти да се мачкаш на градите или пробај со сода да го чистиш. Не е страшно се јавува кај голем дел од бебињата. Ајде побрзо да ви помине