|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
16.12.2014 11:13:27   
butterfly 00
Devojki mi se javi embriologot mi rece imalo 5 dobro oplodeni I mi rece utre povtorno ke mi se javi transverot da bide vo cetvrtok, a jas I vikam bas na mojot rodenden lele ovoj pat dedo Boze da mi go dade najubaviot rodendenski podarok

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1451
16.12.2014 11:15:43   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly 00

Devojki mi se javi embriologot mi rece imalo 5 dobro oplodeni I mi rece utre povtorno ke mi se javi transverot da bide vo cetvrtok, a jas I vikam bas na mojot rodenden lele ovoj pat dedo Boze da mi go dade najubaviot rodendenski podarok

Ајде батерфлај среќно, па две недели галење меше и после тестuser posted image , убава роденденска вестuser posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1452
16.12.2014 11:37:18   
Hopeful RR

Со среќа на ЕТ и чекаме убави вести user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 18.12.2014 10:15:38 >

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1453
16.12.2014 11:40:22   
LoveableMe RR
Да ја поздравиме новата трудница, бебуш

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

00.11 - mimiii - почеток со терапија ((Лазаревски, Систина)
13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика)
26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
02.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
00.12 - mili4kask -ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
00.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
00.01 - MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
25.01 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

06.12 - mimiii = пункција 09.12= ЕТ
08.12 - SOLE = пункција 13.12= ЕТ
15.12 - butterfly00= пункција 18.12= ЕТ

=========================

23.12 -mimiii = ТЕСТ
25.12- SOLE= ТЕСТ
01.01- butterfly00= ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image skrienauser posted image gina user posted image NovaN user posted image sanjaaaa!user posted image orchid7user posted image bebususer posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 18.12.2014 13:16:19 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1454
16.12.2014 12:48:52   
Anna78
Колку ми е драго вака кога гледам за кратко време а три нови труднициuser posted image Нека ви е со среќа на сите, да си имате убава и здрава бременост и дај боже сите да си дочекаме таква убава трудничка среќаuser posted image Ајде нека не фати мајата сите user posted image
Инаку јас веќе се боцкам и со фостимони, а сега за сега сум многу задоволна од систина и тимот user posted image

обиди = 5 год., 4 IUI = /, терапија еутирокс, 2 IVF = /, 3 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1455
16.12.2014 12:59:09   
sanjaaaa!
Bebus user posted image user posted image честитки и за тебе, имај лесна и пријатна бременост!!!
Браво, нека се зголемува бројот на трудници на форумот, со уште поголема брзина, само убави вести да се шират!!!user posted image
Butterfly00 среќно на трансфер во четврток и за две недели и за тебе ќе славиме овде! а предходно испраќам поддржка до mimii и Sole, тешко е исчекувањето, но после радоста што следи е неизмерна!!! Среќно на сите!
user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1456
16.12.2014 14:47:04   
SOLE
bebus cestitki, user posted image kolku ubavi vesti, da imas ubava brenenost user posted image user posted image user posted image user posted image

Butterfly 00 so sreka na transver, ajde sega jas ti I mimiii site tri sme sme treata sreka user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 18.12.2014 10:16:29 >

Непосредна врска до пораките: 1457
16.12.2014 14:59:49   
gina
Butterfly 00 so sreka na transferot i ovaj rodenden da ti bide najubav so najubav user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1458
16.12.2014 16:36:37   
skriena
so sreka na site novi trudnici srekna i lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1459
16.12.2014 21:58:27   
bebbus
Vi blagodaram na site za iskrenite cestitki daj boze na site da vi se vrati user posted image user posted image user posted image
LoveableMe da prvo IVF mi e za vtoro deteuser posted image user posted image

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 1460
17.12.2014 0:10:00   
kate..
so sreka na site trudnici srekna i lesna bremenost a tebe peperutce ti posakuvam uspesen transver i zdravje cekam da me izdraduvas ovoj pat.ne sakam prviot pat kako sto ni bese da ni bide isto se nadevam ovaa ivf sega ke bideme srekni

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

(Одговор на членот bebbus)
Непосредна врска до пораките: 1461
17.12.2014 9:30:46   
butterfly 00
Kate kako si? Prijavi se koga ke bides on line da se cuemene ili telefonski. Da vi kazam ovoj forum ne samo sto mi dava neizmerna poddrska za da prodolzime da se borime tuku si steknav I prijatelka Kate koja mi stana mnogu draga I na koja ovojpat isto taka I posakuvam sreka I se nadevam deka ovoj nema da placeme tuku naprotiv ke se raducame. Utre odam da mi stavam embriincinja I da vi kazam neznam zosto no se cuvstvuvam premnogu srekna mozebi deka za mojot rodenden go dobivam najubaviot podarok, a mojata sreka bi bila neuzmerna dokolku na ova Ifv gi vidam moite dve crtki.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1462
17.12.2014 9:49:08   
Zoya
Тука имало нови трудници user posted image Sanjaaa, Orchid, Bebus од срце ви честитам и ви посакувам да имате лесна бременост, да уживате во секој миг и да бидете најсреќните мамички кога ќе ги имате вашите бебуши во раце user posted image
Butterfly со лесно утре на трансферот, брзо да ти поминат двете недели чекање и конечно празнично да си ги видиш твоите user posted image user posted image

Обиди од 2012;
IUI x 4 = /;
HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип)
IVF #1 - /

Непосредна врска до пораките: 1463
17.12.2014 10:32:28   
butterfly 00
RR dali posle transverot doma prviot den si stavavte pernica pod zadnikot za da vi bide podignat kako sto pravat vo bolnica posle transfer.

(Одговор на членот Zoya)
Непосредна врска до пораките: 1464
17.12.2014 10:38:41   
orchid7
Мене ни во болница не ми ставија перница ниту дома ставав. Од време на време ги кревав нозете нагоре потпрени на ѕид заради циркулација во матката, некаде имав така прочитано.

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 18.12.2014 10:17:11 >

Непосредна врска до пораките: 1465
17.12.2014 12:36:21   
gina
butterfly 00 i mene vo bolnica ni mi stava pernica ni pa doma stavav samo nozete gi cuvav potkaceni na pernica

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1466
17.12.2014 13:10:22   
весник
честитки на сите трудници.....кај да сме и ние за брзо да ви се приклучиме!!!!!

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1467
17.12.2014 17:53:48   
kate..
пеперутче со лесно утре на трансферот многу многу срека ти пуштам за утре а и за две недели уште поголема да ти е среката нека ти е срекен утрешниот твој роденден а ке ти пишам и на фб штом ке најдам време.овој пат мила ке успееме user posted image user posted image си ти драга моја пријателке.јас сега чекам да ми одобрат од фонд дополнително доставував 4 д ехо.

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 1468
17.12.2014 21:44:23   
kapina
jas zakazav za kaj doktor lazarevski na 21 januari za konsultacija sto ponatamu ke se ispituva zosto bremenostite se neuspesni znaci kaj mene i dvete ivf bea uspesni no bremenostite neuspesni i ke si gi spremam pak poleka poleka i dokumentite za treto ivf sega samo konsultacija a veke mart mesec ke pocnam so ispituvanja nekoj sto mozam samo ovde vo strumica da gi napravam ispituvanja ke gi napravam porano

< Поракaта ја уредил kapina -- 17.12.2014 21:45:48 >

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1469
18.12.2014 10:18:57   
LoveableMe RR
butterfly00, те чекаме да ни кажеш како помина, а честитки за роденденот ти упатуваме ТУКА.

Другите како сте, што правите?

Верувај во чуда!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1470
18.12.2014 11:40:02   
SOLE
mene mi e veke mnogu dosadno, ne minuva vremeto, ama toa e toa, se ke izdrzam samo da bide, Loveable transverot mi bese na 13 ti moses da smenis tamu e napiseno 12ti, pozdravce do site user posted image

Непосредна врска до пораките: 1471
18.12.2014 13:40:15   
butterfly 00
RR mi vratija dva embriona, a ostanatite tri gi zamrznav, se pomina odlicno ostanuva uste so Gospod napred ovojpat da gi vidime user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1472
18.12.2014 13:40:59   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly 00

RR mi vratija dva embriona, a ostanatite tri gi zamrznav, se pomina odlicno ostanuva uste so Gospod napred ovojpat da gi vidime user posted image user posted image

Супеееееееееееееееееееееееееееееееееееееер, уживкај и за две неделиuser posted image . Што терапија ти дадоа?

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1473
18.12.2014 15:40:00   
SOLE
butterfly superrr ajde sega uzivaj, ti posakuvam prijatno lezenje user posted image za dve nedeli user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1474
18.12.2014 16:03:02   
gina
user posted image butterfly sega uzivaj i za dve nedeli te cekame so user posted image user posted image SREKNO

Sole bidi mirna dosadno e ama se izdrzuva mora zanimavaj se so nesto mozes i da si pletes nesto za zanimacija jas taka pravev vo edno od moite prethodni ivf ne deka sum nekoja pletacka ama go lazes mozokotuser posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?