|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
14.12.2014 11:19:26   
sanjaaaa!
Ви благодарам на сите за искрените честитки, на сите со исто да ви се враќа!
mimiii симптоми немав, градите малку потечени но без болка, со првото ни тоа го немав. Во петокот многу ме загрижи главоболката што ја имав, бидејки секогаш ме боли глава пред добивање. Но овој пат ме болеше 2 дена и ми помина, но не добив за среќа. Во првата бременост немав главоболка цели 9 месеци, затоа ја сакав бременоста. Значи различно е, да ни мислиме на симптоми, секогаш кај секого се различни! Не се надевав многу бидејки само 3 дена после трансферот ги минував во лежење, но ми здосади и веќе од четвртиот ден си извршував низ дома се најнормално и си се движев, без кревање тешко. Си велев со првото 2 недели седев дома и повеќето од времето го минував во кревет овој пат не внимавав многу, но ете бидна, кога рекол Бог дека ќе успееме, така ќе биде! Денес ми е 14 ден од трансфер. Од срце ви посакувам user posted image user posted image на сите што неизмерно ги посакувате user posted image !

(Одговор на членот mimiii)
Непосредна врска до пораките: 1401
14.12.2014 11:23:59   
bebbus
sanjaaaa cestitki sega samo uzivaj vouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1402
14.12.2014 11:32:44   
bebbus

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebbus

sanjaaaa cestitki sega samo uzivaj vouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

orchid7 ajde i ti da ne izraduvas so user posted image user posted image stiskame palci user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bebbus)
Непосредна врска до пораките: 1403
14.12.2014 12:04:40   
kapina
Sanjaa cestitki

Непосредна врска до пораките: 1404
14.12.2014 12:04:56   
lolla RR
Докажано е во светски размери дека лежењето нема никаква врска со успехот. Јас после трансферот си се качив до 4ти кат по скали, се истуширав дома, па потоа легнав. И од третиот ден вечерта па натаму си се шетав и скроз се вратив на нормален живот.

Со лежењето е чисто психолошка работа, дека ете направено е се што е можно од женската страна. Орхид ајде и кај тебе 2 црти, да се пополни списокот пред НГ.

Непосредна врска до пораките: 1405
14.12.2014 12:53:15   
Melanija RR
sanjaaaa! user posted image да имаш повторно убава бременост и жива и здраво user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот lolla RR)
Непосредна врска до пораките: 1406
14.12.2014 14:37:31   
tea 88
Sanjaaaa cestitikiuser posted image . Da si imas ubava i lesna bremenostuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1407
14.12.2014 14:49:43   
vazna
Sanja cestitki da si imas ubava i najlesna bremenost pa za 8 meseci najubavo bebenceuser posted image

(Одговор на членот tea 88)
Непосредна врска до пораките: 1408
14.12.2014 15:44:46   
kapina
Jas pak ne lezev voopsto znaci od prviot den znaci odev na inekcii primav fraksiparin i od petti kat se simnuvav i se kacuvav po ednas dnevno i sega me plasi samo ciklusot da ne se povtoruvam koga trebase da ispitam dali se duplira betahcg ili ne bese nabrzina oti krvarev mnogu

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1409
14.12.2014 17:32:57   
SOLE
Sanjaaa super, naj ubavi vesti, ti cestitam I ti posakuvam ubava bremenost ovojpat so dvecki zdravi I pravi bebcinja, ajde do nova godina spisokot na trudnici epten da se prosiri user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1410
14.12.2014 17:49:37   
gina
Sanjaaa user posted image cestitki imaj ubavauser posted image user posted image i lesna bremenost kako i prvata koga saka nestoto da bide ce bideuser posted image mnogu mi e milo

orchid7 te cekame tebe so user posted image stegame palci SREKNO

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1411
14.12.2014 18:35:07   
Hopeful RR
sanjaaaa, ми го разубаве денот!!! user posted image user posted image user posted image

Честитки од срце, ти посакувам лесна, пријатна и убава бременост, и ќерка ти да се шета со user posted image user posted image

user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1412
14.12.2014 22:30:52   
LoveableMe RR
sanjaaa!, леле колку убава вест, честиткиииииииииии се најубаво имај лесна и убава бременост. Мене ме нема цел ден со трчканици и ете триста работи се случиле, ајде женски полнете го списоковuser posted image

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

00.11 - mimiii - почеток со терапија ((Лазаревски, Систина)
13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика)
26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
00.11 - bebus - почеток со терапија (Aдамоска, Систина)
2.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
/.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
/12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
00.01 - MademoiselleNina - почеток со терапија (Ивановски, Систина)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

01.12- bebus = пункција 04.12= ЕТ
06.12 - mimiii = пункција 09.12= ЕТ
08.12 - SOLE = пункција 12.12= ЕТ
15.12 - butterfly00= пункција 18.12= ЕТ

=========================

19.12- bebus = ТЕСТ
23.12 -mimiii = ТЕСТ
24.12- SOLE= ТЕСТ
01.01- butterfly00= ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image skrienauser posted image gina user posted image NovaN user posted image sanjaaaa!user posted image orchid7user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 15.12.2014 10:23:07 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1413
15.12.2014 8:52:43   
mili4kask
Sanjaaaaaaaa мила многу ме израдува ова утро!!! Ти посакувам убава бременост и за девет месеци user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Те гушкам, уживај во бременоста ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!

Непосредна врска до пораките: 1414
15.12.2014 9:00:53   
sanjaaaa!
Ви благодарам на сите женички, да ви се враќа ваква убавина на сите!!!
Со вашите честитки ми ја направите оваа радост за user posted image user posted image уште поголема! Се најубаво и на вас, отсега натаму нека се зголемува списокот на трудници со голема брзина. Најпрво ја очекуваме orchid7 со вест за бременост па понатака сите што следат!!!user posted image

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 1415
15.12.2014 10:21:40   
orchid7
Еве ме, бета хцг 646 user posted image user posted image user posted image
Ви благодарам за целата поддршка и за позитивните мисли!
Тука сум да ви возрвратам со цело срце!
Ви посакувам на сите ваква радост што поскоро!

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1416
15.12.2014 10:25:00   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: orchid7

Еве ме, бета хцг 646 user posted image user posted image user posted image
Ви благодарам за целата поддршка и за позитивните мисли!
Тука сум да ви возрвратам со цело срце!
Ви посакувам на сите ваква радост што поскоро!

orchid7, бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, ајде нека се полни списокот. Лазаревски и Трпчевски, по малку и Ивановски направија чуда оваа година!!!!!!!!!!!!!

Батерфлај, како помина, те мислиме? Надеш, скајдајвер, вие добивте ваучери, дали почнавте, како оди постапката? Другите што правите?

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1417
15.12.2014 10:30:37   
Hopeful RR
orchid7, јеееееееее!!! user posted image user posted image user posted image Каков убав почеток на неделата, браво! user posted image Имај убава и лесна бременост, нека секој ден ти биде уживање!

Годинава машала плодна се погоди, ајде нека продолжи така и уште повеќе следната, за сите user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1418
15.12.2014 10:30:44   
mili4kask
Orchid7 ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИ!!!user posted image user posted image user posted image Значи денес преубав ден! Ти честитам од се срце, гали си го мешето и уживкај сега!!
user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1419
15.12.2014 10:50:59   
butterfly 00
Devojki od Sistina vi pisuvam se osvestiv od anestezijata mi izvadia 13 jajce kletki embriilogot ostanuva da ne kontaktira, no mi dadoa estrofem nikade gi nema ve molam za pomos kade moze da gi najdam od vecer da pijam

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 1420
15.12.2014 10:52:53   
orchid7
Gi ima dole vo aptekata vo Sistina, pred nekoj den jas zemav od tamu, niz centar vo aptekite nema!

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1421
15.12.2014 10:56:32   
Melanija RR
orchid7 имај лесна бременост user posted image навистина оваа година е успешна со ИФВuser posted image
Дајбоже сите четири рингерајки кои ќе прават тест да видат user posted image user posted image
Секоја недела да има нова user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 15.12.2014 10:58:17 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1422
15.12.2014 11:09:58   
butterfly 00
Gi nema dolu vo aptekata rekoa vo petok ke dobijat

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1423
15.12.2014 11:15:10   
sanjaaaa!
Опааа нова радост!!!user posted image user posted image Orchid7 честиткииии! Имај лесна и пријатна бременост!!! Сигурна бев за тебе дека ќе успееш.user posted image Браво и за нашите докотори Ивановски и Лазаревски, нашата среќа денес е благодарение на нивното залагање и посветеност . Нашиот успех е и нивни успех!! Понатака нека продолжат со многу успешни ивф!
Butterfly00 браво, 13јк нека бидат квалитетни и да се оплодат, па за 2 недели да славиме тука и за твојата бременост!user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил sanjaaaa! -- 15.12.2014 11:16:37 >

Непосредна врска до пораките: 1424
15.12.2014 11:18:18   
tea 88
Orchid7 cestitikiuser posted image user posted image user posted image . Da imas lesna i uspesna bremenost i da bidat user posted image user posted image .
Butterfly 00 odlicna brojka, sega daj Boze site da se oplodat i sto poveke kvalitetni da bidat.

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?