Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 11:19:26
sanjaaaa!
Ви благодарам на сите за искрените честитки, на сите со исто да ви се враќа! mimiii симптоми немав, градите малку потечени но без болка, со првото ни тоа го немав. Во петокот многу ме загрижи главоболката што ја имав, бидејки секогаш ме боли глава пред добивање. Но овој пат ме болеше 2 дена и ми помина, но не добив за среќа. Во првата бременост немав главоболка цели 9 месеци, затоа ја сакав бременоста. Значи различно е, да ни мислиме на симптоми, секогаш кај секого се различни! Не се надевав многу бидејки само 3 дена после трансферот ги минував во лежење, но ми здосади и веќе од четвртиот ден си извршував низ дома се најнормално и си се движев, без кревање тешко. Си велев со првото 2 недели седев дома и повеќето од времето го минував во кревет овој пат не внимавав многу, но ете бидна, кога рекол Бог дека ќе успееме, така ќе биде! Денес ми е 14 ден од трансфер. Од срце ви посакувам на сите што неизмерно ги посакувате !
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 12:04:56
lolla RR
Докажано е во светски размери дека лежењето нема никаква врска со успехот. Јас после трансферот си се качив до 4ти кат по скали, се истуширав дома, па потоа легнав. И од третиот ден вечерта па натаму си се шетав и скроз се вратив на нормален живот.
Со лежењето е чисто психолошка работа, дека ете направено е се што е можно од женската страна. Орхид ајде и кај тебе 2 црти, да се пополни списокот пред НГ.
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 12:53:15
Melanija RR
sanjaaaa! да имаш повторно убава бременост и жива и здраво
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 15:44:46
kapina
Jas pak ne lezev voopsto znaci od prviot den znaci odev na inekcii primav fraksiparin i od petti kat se simnuvav i se kacuvav po ednas dnevno i sega me plasi samo ciklusot da ne se povtoruvam koga trebase da ispitam dali se duplira betahcg ili ne bese nabrzina oti krvarev mnogu
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 17:32:57
SOLE
Sanjaaa super, naj ubavi vesti, ti cestitam I ti posakuvam ubava bremenost ovojpat so dvecki zdravi I pravi bebcinja, ajde do nova godina spisokot na trudnici epten da se prosiri
RE: Вештачко оплодување VI дел 14.12.2014 22:30:52
LoveableMe RR
sanjaaa!, леле колку убава вест, честиткиииииииииии се најубаво имај лесна и убава бременост. Мене ме нема цел ден со трчканици и ете триста работи се случиле, ајде женски полнете го списоков
*******2014******* АКТУЕЛНО
00.11 - mimiii - почеток со терапија ((Лазаревски, Систина) 13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика) 26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина) 00.11 - bebus - почеток со терапија (Aдамоска, Систина) 2.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина) /12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика) 15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК) 00.01 - MademoiselleNina - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
========================= ИСЧЕКУВАЛКИ
01.12- bebus = пункција 04.12= ЕТ 06.12 - mimiii = пункција 09.12= ЕТ 08.12 - SOLE = пункција 12.12= ЕТ 15.12 - butterfly00= пункција 18.12= ЕТ
=========================
19.12- bebus = ТЕСТ 23.12 -mimiii = ТЕСТ 24.12- SOLE= ТЕСТ 01.01- butterfly00= ТЕСТ
Sanjaaaaaaaa мила многу ме израдува ова утро!!! Ти посакувам убава бременост и за девет месеци . Те гушкам, уживај во бременоста ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Ви благодарам на сите женички, да ви се враќа ваква убавина на сите!!! Со вашите честитки ми ја направите оваа радост за уште поголема! Се најубаво и на вас, отсега натаму нека се зголемува списокот на трудници со голема брзина. Најпрво ја очекуваме orchid7 со вест за бременост па понатака сите што следат!!!
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 10:21:40
orchid7
Еве ме, бета хцг 646 Ви благодарам за целата поддршка и за позитивните мисли! Тука сум да ви возрвратам со цело срце! Ви посакувам на сите ваква радост што поскоро!
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 10:25:00
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: orchid7
Еве ме, бета хцг 646 Ви благодарам за целата поддршка и за позитивните мисли! Тука сум да ви возрвратам со цело срце! Ви посакувам на сите ваква радост што поскоро!
orchid7, бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, ајде нека се полни списокот. Лазаревски и Трпчевски, по малку и Ивановски направија чуда оваа година!!!!!!!!!!!!!
Батерфлај, како помина, те мислиме? Надеш, скајдајвер, вие добивте ваучери, дали почнавте, како оди постапката? Другите што правите?
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 10:50:59
butterfly 00
Devojki od Sistina vi pisuvam se osvestiv od anestezijata mi izvadia 13 jajce kletki embriilogot ostanuva da ne kontaktira, no mi dadoa estrofem nikade gi nema ve molam za pomos kade moze da gi najdam od vecer da pijam
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 10:56:32
Melanija RR
orchid7 имај лесна бременост навистина оваа година е успешна со ИФВ Дајбоже сите четири рингерајки кои ќе прават тест да видат Секоја недела да има нова
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 15.12.2014 10:58:17 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 11:15:10
sanjaaaa!
Опааа нова радост!!! Orchid7 честиткииии! Имај лесна и пријатна бременост!!! Сигурна бев за тебе дека ќе успееш. Браво и за нашите докотори Ивановски и Лазаревски, нашата среќа денес е благодарение на нивното залагање и посветеност . Нашиот успех е и нивни успех!! Понатака нека продолжат со многу успешни ивф! Butterfly00 браво, 13јк нека бидат квалитетни и да се оплодат, па за 2 недели да славиме тука и за твојата бременост!
< Поракaта ја уредил sanjaaaa! -- 15.12.2014 11:16:37 >
RE: Вештачко оплодување VI дел 15.12.2014 11:18:18
tea 88
Orchid7 cestitiki . Da imas lesna i uspesna bremenost i da bidat . Butterfly 00 odlicna brojka, sega daj Boze site da se oplodat i sto poveke kvalitetni da bidat.