Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не успеав девојки...бетата овој пат не е ниту ниска туку е негативна...болката е голема,грутка во градиве...Ви посакувам ниту една од Вас да не го доживее овај неуспех...
Eј мнoгу се нервирaм вaкa, Весник тoлку се нaдевaв декa ќе биде, мнoгу ми е жaл, oбaвезнo прaшaј гo дoктoрoт, нo викaaт секoгaш кoгa е неуспешнo, дoкoлку немa имунoлoгијa илимaткa јaјници кoи би прaвеле прoблем, тoгaш прoблем се aнoмaлии нa ембриoните.
Жaлнo е, вo стрaнствo прaвaт скрининг пред трaнсфер и ги врaќaaт и чувaaт сaмo дoбрите и тaкa шaнсите се мнoгу, мнoгу пoгoлеми. Кaј нaс сaмo oснoвнo ги гледaaт и тoлку, штo се фaти се фaти...и луѓетo aкo немaaт среќa, стo пaти ќе прoбувaaт....е тoa ти е....
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 11.2.2015 14:10:12 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
vesnik ne taguvaj znam kolku e bolkata teska znam veruvaj jas vcera od radoznalost zemav test na deveti den transver i negativen tolku se razocarav sto neznaev sto pravam si rekov gotovo i krenav race zatoa ne gubi nadez postoi drug pat veruvaj vo gospod jas od nervoza herpes mi izleze glava ke mi pukne ali sto da se pravi toa e toa pozdrav do site
Valentina rano ti e bilo za test 9 den cekaj barem najrano do 12den jas imav dve ivf pa doma ne napraviv ni eden test na vtorata inseminacija zgresiv ne go napraviv testot kako sto treba i od togas doma ne pravam test
da te prasav nesto eve jas prviot pat pravev vo plodnost dobiv hiperstimulacija i nisto duri i doktorot mi rece molev gospod da ne bide zasto vo 5 mesec ke sum imala problem kako prvo kako doktor nesmee taka kako bilo vtoriot pat vo moja bolnica kaj damcevski i se slucuva istoto beta negativna a mi vika plodovite se vnatre ama ne prodolzile da e razvijat posle ova me praka na imonologija i mi otkrija gen sto se mutira i predizvikuva kardiovaskularno zaboluvanje i imalo zgrucuvanje nakrvta sto ne daval plodost da se hrani e sega tret pat pred punkcija primav kleksan samo pet tolku inv klasicno so klomifen i sega terapija dekortin sega sto e toa e zatoa prasuvav jas i bev zagrizena i sum zasto napraviv test na 9 den negativen a se pokazuvalo na sedmi bolkata e golema sepak postoi nadez i verba i nikogas otkazuvanje i na site vi posakuvam uspeh
kapina nezna veke sto da mislam sto e toa e mozebi rano ali i se pojavuva i sedmi den ama ete jas od radoznalost a si vetiv nema da pravm ama ete pusta radoznalost
Tuka sum ,no koga vidov za vesnik.....Vesnik duso mnogu mnogu mi e zal ,no nema otkazuvanje olesnisija dusata i mora da prodolzis ponatamu,a tolku mnogu se nadevav deka dvete ke se raduvame . Mojata beta 503 bremena sum oh fala ti gospode mnogu vreme ja cekav ovaa vest daj boze site da si docekate ,mora nema otkazuvanje.Doktorot mi rece za edna nedela na eho i povtorno hcg i deka mozebi se bliznaci Daj boze site da uspeeme na ovoj tezok pat ve guskam i ve sakam site
ako e beta hcg pod 25 domasnite testovi ne pokazuvaat a si bremena oti betahcg nad 5 znaci bremenost taka da se nadevam oti si bremena i ne si sozdavaj stres nepotrebno