Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Надез, и Весник ајде со срекичка утре да видите висока бета па да скокате од радост секако дека мора позитивни мисли Квиско со срека почнуванје на терапија, Јана добредојде на форумов, ке видиш колкава подршка си даваме сите едни на други, и колку и да ти е тешко овде ке се опуштиш, овде можеш се да си кажеш и споделиш за да ти олесни а за тоа веднаш ке добиеш и совети. Поздрав и со срека. Го гледав Петановски сабајле, мајками ми звони и ми вика пуштај брзо на канал 5 Петановски е гостин на Визита. Ловеабле како си ти? што правиш, ти минува ли времето брзо? позз
RR-ki denes mi napravija prvo exo i bese mnogu zadovolen dr.zdebelen endometrium,jajnicite polni,merese i se super se odviva so stimulaciive...Primam 3 fostimoni,1 meronal i 1 decapeptil i za tri dena pak na exo i slednata nedela moze ke bide punkcija...vo petok ke znam sto kako...331 mi bese estradiolot za 4 den se kacil a mi bese 35yeee...ubavo se osekjam daj boze vaka da me drzi...kazete mi koga ke se napravi punkcija dali posle toa ste imale bolki??? Vo petok so drugi informacii
Dobredojde na novite RR-ki i so srekja na ostanatite vo postapkata za ivf a so dve crtki da ne izdraduvaat tie sto se za test
Kate ICSI ne e slab spermogram, toa e nacinot na oploduvanje na jajcekletkata kage sto samo eden spermatozoid se vbrizguva direktno vo jajcekletkata, dobro ti pisa gina. Super ti vratile dva embriona, sega uzivaj gali mese i cekaj da si gi vidish dvete crtki
Devojki fala mnogu za podrskata utre e golem den za nas so vesnik ama so gospod napred,da se nadevame da visoka beta daj boze da se izraduvame site .Sorry ama nesto so internetot mislam ne idat porakite tie po tri pati Pozzzz do site
Ajde nadez i vesnik navivam za visoka beta jas vo nedelata gi ispiv primalut nor i sega od prilika za kolku vreme treba da dobijam ciklus prv pat gi piev niv za da mi dojde ciklusot oti vtoriot ciklus po ivf ne go dobiv a ne bev bremena
Пинки и јaс мислaм нa пункцијa дa oдиш без лaк и без гелни нoкти, бидејќи е сепaк сo aнестезијa и пoдoбрo е зa следење нa сoстoјбaтa. Весник и нaдеш ве чекaме