LoveableMe RR
|
Женски еве ме, добро поминав вчера, малку повеќе се задржав, ама ради гужви, протоколи, дури доцна вечерта ме пуштија од Систина. Прво кога отидов, им ги предадов документите на оддел со испитувања (и тука заштедив 5000 денари, внимавајте убаво на овие работи), потоа ми дадоа еден гел антибактериски да се истуширам и ме ставија во соба да чекам, дури не дојде докторот. Интервенцијата беше подоцна, па бев гладна и жедна цел ден. Интервенцијата кратко траеше, со антестезија, се разбудив на стол, ме седнаа на кревет и ме однесоа во една соба, каде ми ставија инфузија и еден апарат за мерење притисок, кој ми мереше притисок на секои 5 минути тоа се гледаше на монитор, откуцување на срцето и сл. Инаку бараат скроз да сте депилирани долу, без лак на нозе и раце, без накит. Кога го прашав докторот, ми рече ништо се е во ред, само скречинг направивме и така пишува и во отпусната листа. Ми дадоа трицеф, два пати дневно 5 дена да го пијам. Потоа лежев уште некои 3-4 саата во соба, ми донесоа сокче и вода и ме пуштија дома, абе умрев за јадење, барем една супа да почастеа. За тоа лежење во соба наплаќаат 6.500 а јадење не добив, мислам треба да ја намалат цената. Интервенцијата чинеше 21.00, плус ова 6.500 за собата, плус 1.100 денари докторски услуги, ме чинеше околу 28.000 илјади. За плаќање нема на работи без камата како на други места, имаат само со Дајнерс мислам на 12 рати, но имало и некоја провизија ми рекоа. Сега денес и вчера имам благо течење црвена боја, докторот ми рече 2-3 дена траело. Ајде кики83, СОЛЕ или било кој што правевте пишувајте колку ви траење крварењето.