|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
13.4.2012 19:25:47   
Џесика
Аууу баклава најбоља, од Специјал, за 2 милисекунди ја излапав!!! Штрудлата за утре ја чувам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 751
13.4.2012 20:01:09   
Ikana
user posted image user posted image user posted image
Јас сакам со фстаци...мххххuser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 752
13.4.2012 20:22:40   
Ljubovce
Kupivme paticinja mn ubavi za Andrej,adidas belo so nebesno plavo,jas najmnogu mu se izraduvav :)

Непосредна врска до пораките: 753
14.4.2012 10:18:56   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Јас сакам со фстаци...мххххuser posted image

Леле кај го прочитав сега постов....ми се увртеа у глава чоколади со ф'стаци мљац мљац ама пусти инат...не се предавам....на диета сумuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 754
14.4.2012 12:24:36   
penelopa
Вчера ми стигна освежувачот за воздух со јонизатор ептен се осеќа разлика и тоа за кратко време. Денес купивме намирници за торта и рускаuser posted image и две маички од Окаиди за user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 14.4.2012 12:25:00 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 755
18.4.2012 11:19:36   
penelopa
user posted image нова играчка за user posted image  малку за промена време е да почне да цртаuser posted image и патики за брат ми.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 18.4.2012 11:20:17 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 756
18.4.2012 13:27:26   
Pepelaska *
Многу е убаво пенелопа, создравје да си црта Чирил , од каде го купивте ?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 757
18.4.2012 14:21:27   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

user posted image Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 18.4.2012 14:22:28 >

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 758
18.4.2012 14:31:35   
kikicka
Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

user posted image Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 759
18.4.2012 14:39:42   
Џесика
Мислам дека во Теа-колорс има слично вакво... е сеа колку е слично...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 760
18.4.2012 14:52:06   
penelopa
Мислам дека беше околу 25 €.

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Непосредна врска до пораките: 761
18.4.2012 20:08:36   
Andriance
Nie denes za user posted image kupivme kilibarno gerdance...eve vakvo isto

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 762
18.4.2012 23:22:01   
Natuska85
Исто ко нашетоuser posted image .Со здравје да си го носите и полесно да си ги вадите запчињата со негоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 763
18.4.2012 23:56:08   
Maca25
Денес конечно купив ново платно за даската за пеглање, па кога сум се распеглала...
Купив и кеси за вакумирање и зимската гардероба ја спакував во нив. Ми се отвори ептен простор во плакар.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 764
20.4.2012 19:25:38   
Andriance
Aaaaaaaaaaa denes so mm si kupivme kolaaa..eve vakva samo temno teget user posted image

kje pocastam na terasa - fino vremence

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 765
20.4.2012 19:27:20   
Ikana
Честито мечеееееuser posted image

Непосредна врска до пораките: 766
20.4.2012 19:29:55   
bombica
Оооо мечкаuser posted image Со здравје да си ја возите

Непосредна врска до пораките: 767
20.4.2012 19:44:58   
temjana
оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купилеuser posted image Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетатеuser posted image Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 768
20.4.2012 20:39:05   
Maca25
Андријанче честито!!! Со здравје да си ја возите. И нас да не повозите некогаш!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 769
21.4.2012 1:56:43   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купилеuser posted image Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетатеuser posted image Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важиuser posted image user posted image user posted image

Ajhahahha ima i malo soncevo krovce..ima da go otvorime i kje rokneme muzice ahahhahaha

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 770
21.4.2012 12:16:36   
penelopa
Денес купивме еден тон храна user posted image плус за мама фустан од Х&М и и за балетанки ко ниски чорапчиња(имаат попуст) и за user posted image две летни маички и тоа зеленкастиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 771
22.4.2012 18:04:21   
kikicka
Денес и купивме на Л шатор,ваков модел само на розево со принцези и еве си го опреми со сите перници и си седи внатре како турчин на перниците
user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 772
22.4.2012 18:35:03   
meU87
Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето user posted image

Непосредна врска до пораките: 773
22.4.2012 19:35:53   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето user posted image

Од каде ги зема и дали имаше плави? Такви ми се увртеле во глава и морам да најдам

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 774
22.4.2012 19:41:43   
dzigimigi
Boja za zid,utre pocnuvam so bojadisuvanje Na sobata za bebusot ke bidecela lilava

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?