|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
28.3.2012 18:51:20   
Ikana
Со здравје да си ги носи!!!
И ти ко мене Беатрисче...на крај пола плата за алишта бебешки дадена, а тргнав по поклон за 8-ми Март! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 701
28.3.2012 19:46:40   
mamicki
Denes si kupiv zimi 3 para hulahopki, kolku nervoza da izvadam shto uste ne go isplakjaat porodilnoto user posted image , a bev nastroena, po dietata, neli, da se cestam farmerki user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 702
28.3.2012 19:46:47   
Natuska85
Со здравје да си ги носи снашкатаuser posted image . Јас денес на пауза бев во Рамстор и сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купивuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 703
28.3.2012 19:49:15   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купивuser posted image user posted image user posted image

Aj stavi slika de, da go vidime!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 704
28.3.2012 21:00:09   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Со здравје да си ги носи снашкатаuser posted image . Јас денес на пауза бев во Рамстор и сум си нашла тооопп фустанче за роденденот на син ми.И после работа бевме со мм си го купивuser posted image user posted image user posted image

i jas denes setkav so mm i user posted image niz ramstor demek da vidam nesto za krshtevka..preubavi fustancinja i niedno ne si kupiv posto apla ne mi stoeja...Natushke od kade? ja gledav mnogu dobri vo Y london..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 705
28.3.2012 21:55:16   
penelopa
Денес си купив ниски патичиња ко стартки плави карирани....многу ми се допаѓаат како стојат на ногаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 706
28.3.2012 22:14:35   
Natuska85
Од Котон го земав,да и во Ј Лондон имаше убави гледав и таму.А слика сега не,ќе ставам кога ќе го облечам на роденденот,да го видите лично на моделот како стои user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 707
28.3.2012 22:28:55   
maki1
I jas denes si kupiv fustance za rodendenot od H&m,epten mi e ubav ,uste konduri mi ostanaa i spremna e mama,pa za lepoticata posle ke najdeme nesto interesno.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 708
28.3.2012 22:40:15   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

I jas denes si kupiv fustance za rodendenot od H&m,epten mi e ubav ,uste konduri mi ostanaa i spremna e mama,pa za lepoticata posle ke najdeme nesto interesno.
Маки кажувај одма каков - јас исто барам фустан за крштевката на Цирил и уште не сум нашла некој кој ќе ме воодушеви- несакам некој многу елегантен, долг никако и нешто ми се врти во глава да е син... ехе уште да го најдамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 709
28.3.2012 22:52:36   
maki1
http://www.hm.com/it/product/96864?article=96864-A,vidi nesto vakvo dali ti faka okce,a moeto e ova
http://www.hm.com/it/product/98779?article=98779-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD,mi se zasviga stom go vidov,i ne mie mene tolku kratkouser posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 710
28.3.2012 23:00:58   
maki1
http://www.hm.com/it/product/96864?article=96864-A
http://www.hm.com/it/product/98754?article=98754-A#article=98754-D

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 711
28.3.2012 23:06:30   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

http://www.hm.com/it/product/96864?article=96864-A
http://www.hm.com/it/product/98754?article=98754-A#article=98754-D

Breeeeeeeee so ubav izbor si imate...i toa za 20 evra..da si puknes

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 712
29.3.2012 10:53:33   
maki1
E Andriance zamisli pa na popustkoga ke bidat user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 713
31.3.2012 9:02:16   
Luci
Вчера му купивме на М. user posted image Уште не проодел и ова му е трет пар патики што му ги купувам и се надевам дека нема да може да ги соблече од нога kako претходните. За мене си купив маичка и дуксер од Теранова, шминки а за мм маичка од Спрингфилд

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 714
31.3.2012 9:14:03   
Goddess*
Lusi so zdravje da si gi nositeuser posted image ..mnogu se cakankiuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 715
31.3.2012 9:23:18   
AnnaMolly RR
Со здравје да си ги носите, луци! А коклу ги зедовте? Многу ми се бендисаа user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 716
31.3.2012 9:37:20   
kikicka
Честита луци нека си ги носи со здравје и нека прооде со овие...Л така додека прооде абе џабе пари фрлавме се вадешеод нога и на крај пак боса шеташе пошто летенпериод не фатинас па се трпеше некако.Коганеможеше да ги извади ги јадеше патиките,сандалите ничорапчињане сакаше нанеа.Откако прооде друга песна не вадеше ништо.
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Вчера му купивме на М. user posted image Уште не проодел и ова му е трет пар патики што му ги купувам и се надевам дека нема да може да ги соблече од нога kako претходните. За мене си купив маичка и дуксер од Теранова, шминки а за мм маичка од Спрингфилд

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 717
31.3.2012 9:38:43   
Pepelaska *
јас се заљубив во едни кондури, балетанки ама како на плута ама кај да најдам пари, а сакам денес да ги купам user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 718
31.3.2012 12:11:30   
penelopa
Зелено капче и чорапи за user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 719
31.3.2012 12:43:55   
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Со здравје да си ги носите, луци! А коклу ги зедовте? Многу ми се бендисаа user posted image

2000 денари од ГТЦ Конверс . Сакав црвени да му земам ама па немаше број од нив
А инаку заборавив да пишам дека си земав и за мене лесни патичиња од Спрингфилд , еве вакви user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 31.3.2012 12:49:11 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 720
4.4.2012 12:14:28   
Maca25
Си купив денес нешто како тренерки, ама и горе и доле со ластик, уставри како шалвари нешто. И тоа многу многу ефтино.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 721
4.4.2012 13:12:25   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Си купив денес нешто како тренерки, ама и горе и доле со ластик, уставри како шалвари нешто. И тоа многу многу ефтино.

Од каде Мацо?

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 722
4.4.2012 13:14:02   
kikicka
Синока си купив Фармерки,кошула долгаза на хеланки и маичка :))

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 723
4.4.2012 13:17:04   
Pepelaska *
Пред два дена си купив едно фустанче ама како кошула со патент е многу ми е слатко , беше само 350 денари user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 724
4.4.2012 13:20:51   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Од каде Мацо?

Во редот каде што е ЈБТ. По скалички горе едно продавниче, стално се наоѓаат ефтини, а убави работи. Нешто мислам дека пишува Македонски производи.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?