Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
макропен колку дена пие? на нас прво ни кажаа до 7 дена, а кога отидовме во средата на преглед ни кажа да продолжиме до 10 дена, и сеуште не е во целост оздравен.
мојата ќерка имаше така висока температура и успевавме со следново да и ја намалиме.Бруфен сируп против температура+бањање+облоги од 1/3вода,1/3ракија, 1/3 оцет и два аспирина. Сето тоа измешано и се става облоги на цело тело освен на глава, на челото смее само мокра крпа со вода намокрена. Ама вие отидете сепак и до доктор
Ima samo dve zapcinja. Ama ne mi se veruva od zapcinja cel den t da ima i da ne moze so nisto da se smali. Plus toa cel den nema spieno i nikako da zaspie.
Toa nikogas ne moze da se znae...Ne se site deca isti...Nekoi gi vadat polesno,nekoi potesko...Ete i ripce pisala deka imale problemi... Mnogu mi e zal koga se taka malecki i krajno bespomosni...Ne mozat da ti kazat sto gi maci...A zaedno so niv i ti se cuvstvuvas bespomosen...
Podobar e...Nokeska dobro spiese...Seuste mu e zatnat nosot,ama verojatno poleka ke pocne da deluva antibiotikot...Godinava ama ni pocna,ti se molam...
Nie sme fala bogu podobri...Uste sme malku zatnati,ama vazno nemame temperatura... A inaku kolku Makropen ispivte dosega???Zosto ne mu napravat antibiogram???Mozebi toj antibiotik ne mu odgovara???
Колку време сте на макропен? Искрено не знам зошто ама јас би ви препорачала да барате мислење и од некој друг доктор или да си земете упат за Ск, па тука да се прегледа детето.
Михајло ми качи температура. 37,4 имаше сабајлево а вчера цел ден беше малаксан, лежеше , не сакаше да јаде ништо. Јас не знам сега па нему од што му е. Не кашла, нос не му тече. Во градинка не бил 5 дена, да речам дека му е некој вирус од градинка фатен. НЕ знам што да му правам.
Ива а зошто сметаш дека ако има 37.4 ќе качи тепература, мислам ок е да го следиш, ама сепак температура е веке ако качува над 37.5, немојте да давате далерон, парацетамол, ако тем. е пониска од 38, односно 38.5