Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
A utvrdivte li od sto???Mozebi ste komentirale denes,ama jas samo sto se vkluciv???Draga ripce,samo sto se oslobdi od edna maka,sega te navasa ova!!!Ajde ke pomine!!!Glavata gore!!!
A utvrdivte li od sto???Mozebi ste komentirale denes,ama jas samo sto se vkluciv???Draga ripce,samo sto se oslobdi od edna maka,sega te navasa ova!!!Ajde ke pomine!!!Glavata gore!!!
Уффф... ако нема некоја мака, не бива. Од синоќа сме на Ефералган на 6 часа и Легофер на 12 часа. Му мерев околу 22 часот имаше 37 со 9, му дадов сируп и симна на 37 со 4, сега заспива со татко му на Have You Ever Really Loved A Woman, со Господ напред се надевам дека ќе симне под 37.
Ajde ripce ke pomine,vremevo e loso,site deca imaat grlo,eve Ilija i kasla veke nedela-dve.A mozebi e i od zapcinjata.Znam kako ti e,no se nadevam deka ke mu pomine do utre.
Рипче дај боже да се подобри и утре да заборавите на температурата.Мој совет не давај сируп за анемија додека има температура и прима други лекови.Не се препорачува,ти би требало тоа да го знаеш
мис не примаме веќе сируп против анемија, ни се подобри хемоглобинот нема потреба веќе од Легофер, си пиеме сок од цвекло, моркови и јаболка и хемоглобинот ни се покачи.
Ajde ripce ke pomine,vremevo e loso,site deca imaat grlo,eve Ilija i kasla veke nedela-dve.A mozebi e i od zapcinjata.Znam kako ti e,no se nadevam deka ke mu pomine do utre.
Дефинитивно е од запчињата, или не дај боже нешто друго ... пошто не кашла, носето не му тече, докторката кажа дека нема ништо на градите и грлото е сосема малку црвено, а жлебинките многу го чешат и многу лигави.
Zdravo! Nov sum na forumov i sum tatko za razlika od site vas majki :) Moeto malecko 3-ti den kako ima temperatura 39,7 i so sirupi, tusiranje i masiranje ne simnuva temperatura. Od vcera vecer e vo bolnica vo kumanovo ama situacijata ne se menuva. Ne kasla, ne mu tece noseto, a temperatura 39,7. Doktorite velat usite malku mu se vospaleni ama 3 dena da ne smali tem. toa e bas cudno. Krv mu zemaa se si e vo red a nema podobruvanje. Pozdrav.
Сашо а колку е големо вашето детенце, мојата ќерка лани во јануари се пожали на ушето и имаше Т 5 дена, во Козле ја слушаа и ништо нема рекоа, не кашлаше, нос не и течеше, ама на ренген видоа дека има пневмониа. Затоа ако продолжи вака земи упат и оди во Козле, ама дај боже да ни јавиш дека сте добро и сте си дошле дома
Maleckoto e 10 meseci. Vo bolnica rekoa deka useto mu e vospaleno ama do tolku temperatura 3 dena da ima.... Ke pocekam i utre pa ke zemam upat za vo kozle.
И јас се надевам на подобро ама ситуацијата не се менува. :(
на очајувајте... јас деновиве бев тотално скршена поради температурата на син ми, 10 месеци е исто како и вашиот, па еве сега е добро... ајде што побргу да оздрави
Zdravo! Nov sum na forumov i sum tatko za razlika od site vas majki :) Moeto malecko 3-ti den kako ima temperatura 39,7 i so sirupi, tusiranje i masiranje ne simnuva temperatura. Od vcera vecer e vo bolnica vo kumanovo ama situacijata ne se menuva. Ne kasla, ne mu tece noseto, a temperatura 39,7. Doktorite velat usite malku mu se vospaleni ama 3 dena da ne smali tem. toa e bas cudno. Krv mu zemaa se si e vo red a nema podobruvanje. Pozdrav.
Sin mi minatoto leto so istite simptomi bese na klinika dve nedeli zaradi ,,atipicna bronho pnevmonija,,. Visoka temperatura 39, 40, bez kaslanje, nos i sl. Znaci sem temperaturata nikakvi drugi simptomi. Ama na naodite,od krv imase edna referenca koja oznacuva vospalenie odnekakov tip i toa im bese pokazatel, a i rengen snimkata. So visoka temperatura poveke od dva dena obavezno na lekar.
A imajte vo predvid deka i za sipanici prv simptom e visoka temperatura, a posle nekolku dena izbivaat sipanicite.