Felly RR
|
Да ја докмплетирам листата, и мало потсетување, пост од Кери од друга тема. ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR Размислена е и опцијата за годишни награди, а и прифатена...ајде активирајте се во темата за форумџии кои ја одбележаа 2014та А предлозите ги чекаме до 15 овој месец. Најприсутен мод/админ: LoveableMe, Melanija Најангажиран мод/админ: Melanija, sandriana Најсоветник мод/админ: Melanija, sandriana Најактивен форумџија: Defne90, Mihaela 2010 Најинтелегентен: Vezilka, blue_blue, Палешка Најдуховит : Bucko mal, Lacrymosa, mama_06 Најсериозен : blue_blue Најтупач : / Најпровоцирач: niki Најкреативен : AneLav, Палешка, Меланија, lolla, TanjaT7780 Најстабилен во ставови: Snowhite, Vezilka, Mama_06, Ilina87, Mihaela2010 Најискрен: SandraRo, kapina, Mihaela 2010 Најприземен: Mommy_angels, kvisko Најдрзок: / Најдиректен: niki, Bethany, Hopeful Најфин: сите ми се фини, ако почнам да набројувам, ќе треба цела страна да ја испишам Најдосаден: / Најинтересен машки член: / Најинтригантен форумција: Gоdess некој ја спомна, па да, и мене ми е најинтригантна, многу малку за себе има напишано Најпаника: Најнелитературен пишувач: капина Најочекувано бебе: на Vezilka, na Karma, na Tajci_pp, na Nataly86, sandriana, Најочекувана трудница: blond, Hopeful, lolla, Gardenia, Bethany, lukas, tea 88, и од погоре мамички пишани Форумџија со најмногу прашања: DIlina, sonc90, Slonceo1, lolla Најдомакинка: ElenaK, miana, AneLav, Deluxe, scared, AnnaMolly Најфалбаџија форумџија: scared Форумџика која најмногу сакам да ја читам: Hopeful, Lacrymosa, Палешка, blue_blue, niki Најактивно неактивен форумџија: Yammy Mammy, Martin''s Mom, JovanaJ, princesaa Најнелитературен пишувач: kapina Сегаш тука за совет/подршка: Kvisko, Lolla, sandriana, Melanija, Defne90 Најзаслужни за РР-трајни вредности: Палешка, Vezilka најактивен нов член - scared најснаа:Mila mamicka
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.12.2014 10:01:34 >