Mila mamicka -> RE: Форумџии кои ја одбележаа 2014 година !!! (14.1.2015 9:07:15)
|
Не, јас воопшто не се налутив што сум ставена во таа категорија, па нели ова е забавна тема, за сите да се насмееме и забавуваме. Само мене лично најфалбаџија форумџија ме асоцираше како некој што се фали постојано дека купил нешто (како една година што беше Пенелопа избрана во таа категорија). А сега, после твојот пост, јасно ми е дека се мислело и на нешто друго, и имаш право, можеби сум оставила таков впечаток, баш со тоа што го спомнуваш ти, за свекрвата, сопругот, работата (макар што за мене тоа не е фалење, туку е споделување на реалноста во која живеам, фала му на Бога). А искрено да ти кажам, и јас понекогаш, кога си размислувам за својот живот моментално, си помислувам - еј, баш си среќна коцка . Макар што понекогаш и се плашам дека ќе се случи нешто многу лошо, што ќе ме извади од колосек (недај Боже). Во секој случај, фала ти на убавите желби, и на сите рр-ки има посакувам да си живеат во хармонија и слога со своите семејства.
|
|
|
|